ocet jabłkowy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak sobie czytam ten wątek i myśle sobie, że moze i ja kupiłabym sobie ten ocet? Na poprawe cery (ostatnio mnie wysypuje, jak brałam tabletki anty to nie miałam żadnych problemów!), na zmniejszenie łaknienia (dużo kg za dużo) i dla polepszenia jakości śluzu. Biorę wiesiołek. Czy można brać i wiesiołek i ten ocet róznoczesnie? nie równoczesnie w sensie w tej samej minucie, ale równocześnie w sensie w tych samych dniach. Prosze o pomoc Rossman pod ręka - po pracy skoczyłabym sie po ten specyfik:)
-
Wiola powiem Ci tak, u mnie wieczna susza była łykałam wiesiołek po 5 tabletek, do tego siemię lniane i średnio było, dopiero odłożyłam to wszystko i zaczełam pic ocet i od dwóch miesięcy mam taki śluz że nie mogłe wyjśc z podziwu:) serio:) cieszę się jak szalona:)
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Wiola powiem Ci tak, u mnie wieczna susza była łykałam wiesiołek po 5 tabletek, do tego siemię lniane i średnio było, dopiero odłożyłam to wszystko i zaczełam pic ocet i od dwóch miesięcy mam taki śluz że nie mogłe wyjśc z podziwu:) serio:) cieszę się jak szalona:)
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:ech co jedna to co innego, na kazda co innego działa. Jak przeczytałam ze powoduje chudniecie to nie bede uzywac.
ja piję rano na czczo szklaneczkę wody mineralnej z 1-2 łyżkami octu:) na początku jeszcze wieczorem piłam ale teraz już nie:)
ASZKA u mnie biegunki nie zaobserwowałam;) rozumiem ze u Ciebie tez się śluz poprawił tak? -
aszka wrote:ech co jedna to co innego, na kazda co innego działa. Jak przeczytałam ze powoduje chudniecie to nie bede uzywac.
-
Robotka1 wrote:a gazetka od kiedy aktualna??
gazetka ważna od 10.04.
Ja od początku kwietnia zrzuciłam 4kg, dieta + ocet. Co najważniejsze nie mam ochoty na słodkie ani napadów głodu
Na innych dietach miałam MEGA napady głodu na słodkie już po 3 dniach, a na tej diecie o niskim IG już jestem 8 dni i ani jednego słodkiego grzechu:)
A jem np.mega pyszne masło orzechowe:) -
olencja wrote:nie widzę na stronie rossnet tej gazetki niestety, jest tylko ta od 31,03
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 19:54