ocet jabłkowy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wlasnie mialam kamisa, akurat skonczylam 1 swoja butelke, mowicie ze on slaby jest ?? ja pije glownie tylko rano na czczo, nie wiem czy od niego czy nie ale 1 kg mi spadł. A śluz mialm lepszy niż zwykle i nie wiem czy to effekt octu czy moze brtomergon miec wplyw na śluz ?? bo jednoczesnie zaczelam brac bromka i pic ocet
-
Ocet z Kamisa to jest naprawdę duża pomyłka, wiem, bo sama wypiłam całą buteleczkę a następny już kupiłam taki bio. I różnica jest znaczna, po pierwsze ocet kamisa jest strasznie mocny, bardzo kwaśny no i w ogóle ble, ciężko mi wchodził. Natomiast ocet już taki bio nawet mi zasmakował
A ja nadal w żadnym z 3 rossmannow w moim miescie nie mogę dopaść tego octu, dzisiaj z samego rana się zerwałam by zrobić zapasy a tu taka lipa, bo wszędzie był już wykupionyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 18:38
-
dziś kupiłam w rossie 2 butelki promocyjne
piję codziennie z rana i śluz naprawdę jest super, aż pojawił się na bieliźnie (już od roku tak nie miałam). osobie, która pierwszy raz napisała o tym cudownym specyfiku należa się podziękowania -
Tak mnie natchnelyscie ze aż stwierdziłam ze spróbuje. Miałam w szafce ocet jabłkowy do sałatek Develeya i cóż, nie jest źle - 2 łyżeczki na szklankę wody to dla mnie za dużo ale dodałam łyżeczkę miodu i nawet jest to niezłe
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
wpływa na poprawę płodności, bo zwiększa i polepsza śluz :)ja dzięki niemu mam ładny śluz, więc piję codziennie z rana zamiast kawy (na którą niestety z rana czasu nie mam). poza tym im więcej się pije tym lepiej- nawadniasz organizm polecam karolaa
karolaa lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:A co myślicie o takim occie z tesco ? http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003120267262
właśnie kupiłam i chcę, żeby M. też zaczął go pić.
Nie miałam z nim nigdy styczności ale w składzie widzę jakiś przeciwutleniacz, na moim occie z Bio Food nic takiego w składzie nie ma..
A jaki on jest z wyglądu taki mętny czy przejrzysty??