ocet jabłkowy
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Możliwe bo byłam ostatnio w dwuch rossmanach i nie kupiłam bo nie było... a czemu wycofują? podali powód?olencja wrote:właśnie się dowiedziałam , że wycofują ocet z rossmanna:(
 - 

No też się nad tym zastanawiałam... na razie mam zaopatrzenie bo mąż mi w Niemczech kupił taki sam jak w rossmanie (ten z rossmana był z Niemiec sprowadzany). Powiem mu żeby kupił kilka butelek jak będzie miał okazję a po za tym w Niemczech jest połowę tańszy niż w rossmanie był. Ciekawe czy z niemieckich rossmanów też będzie wycofany...asioczek86 wrote:dziś byłam w rossmanie i nie było octu. to zła wiadomość. gdzie my taki dobry ocet znajdziemy

olencja lubi tę wiadomość
                                 - 

Przyłączam się do Was

Jak to wycofują ocet z Rossmannów?
 Ja dziś kupiłam u siebie bez żadnego problemu... Cholipka, jutro idę robić zapasy 
Ps Napiszę w tej sprawie zapytanie, ciekawe czy dostanę odpowiedź
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:31
 - 

Właśnie sobie przedtem pomyślałam że będzie trzeba ruszyć z produkcjąjaskolka89 wrote:Może warto dopóki mamy jeszcze jakiś zapas, nastawić własny ocet?
                                 - 

Przepis na ocet jabłkowyjaskolka89 wrote:Tylko potrzebujemy jakiejś specjalistki która powie nam jak to zrobić żeby było smaczne i pełnowartościowe

http://wkuchennymoknie.blox.pl/2012/11/JAK-ZROBIC-SMACZNY-DOMOWY-OCET-JABLKOWY.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 21:21
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

a gdzie kupujesz ten ocet? nie wiem czy u siebie znajdę. picie octu z mężem naprawdę polubiliśmy. mojego m. nie musiałam długo przekonywać-smakuje mu. ja tam wolę, żeby znowu ocet powrócił do rossmana, bo mam blisko i w ogóle. dla mnie lepsze to niż wiesiołek
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

W Niemczech taki sam jak w rosmanie kosztuje normalnie 6-7 zł.ilenka wrote:w nowej gazetce Rossmanna jest ocet jabłkowy w promocji za 6,99 , wiec chyba go nie wycofali:)

3400g i 57 cm szczęścia