ocet jabłkowy
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:właśnie się dowiedziałam , że wycofują ocet z rossmanna:(
-
asioczek86 wrote:dziś byłam w rossmanie i nie było octu. to zła wiadomość. gdzie my taki dobry ocet znajdziemy
olencja lubi tę wiadomość
-
Przyłączam się do Was
Jak to wycofują ocet z Rossmannów? Ja dziś kupiłam u siebie bez żadnego problemu... Cholipka, jutro idę robić zapasy
Ps Napiszę w tej sprawie zapytanie, ciekawe czy dostanę odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:31
-
jaskolka89 wrote:Może warto dopóki mamy jeszcze jakiś zapas, nastawić własny ocet?
-
jaskolka89 wrote:Tylko potrzebujemy jakiejś specjalistki która powie nam jak to zrobić żeby było smaczne i pełnowartościowe
http://wkuchennymoknie.blox.pl/2012/11/JAK-ZROBIC-SMACZNY-DOMOWY-OCET-JABLKOWY.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 21:21
-
nick nieaktualny
-
a gdzie kupujesz ten ocet? nie wiem czy u siebie znajdę. picie octu z mężem naprawdę polubiliśmy. mojego m. nie musiałam długo przekonywać-smakuje mu. ja tam wolę, żeby znowu ocet powrócił do rossmana, bo mam blisko i w ogóle. dla mnie lepsze to niż wiesiołek
-
nick nieaktualny
-
ilenka wrote:w nowej gazetce Rossmanna jest ocet jabłkowy w promocji za 6,99 , wiec chyba go nie wycofali:)