ocet jabłkowy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelina27 - ja z kolei mogę Ci polecić Regenerum, to taki olejek z pędzelkiem.O ile nie denerwują Cię takie rzeczy to jest dobry. U mnie pomagał, mmiałam słabe paznokcie i taką nierówną płytkę a zaczęło wczystko ładnie, równo rosnąć. Niestety pisze w czasie przeszłym bo mój ukochany pies zjadł mi tubkę (no, pogryzł ją i olejek się wylał), muszę kupic nowy
Co do octu jabłkowego to jestem napalona jak łysy na włosy i lecę dziś do sklepu i się będę za nim rozglądaćewelina27, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kupiłam:) Na szklankę wody wlewam łyżeczkę od herbaty i popijam - PYCHA:) lubię takie kwaskowe smaki:) 2 szklanki dziennie minimum staram się pić. A że pije dopiero niecały tydzień to jak zauważę efekty za jakiś czas to napisze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:54
vanessa, weronika86, Lenuś, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
An wrote:Kupiłam:) Na szklankę wody wlewam łyżeczkę od herbaty i popijam - PYCHA:) lubię takie kwaskowe smaki:) 2 szklanki dziennie minimum staram się pić. A że pije dopiero niecały tydzień to jak zauważę efekty za jakiś czas to napisze.
ewelina27, An lubią tę wiadomość
-
Ja kupuję w rossmanie, organiczny, niefiltrowany http://www.rossnet.pl/Produkt/enerBio-ocet-jablkowy-750-ml,118917,4537
-
Ja tez mam wiecej sluzu i w koncu rozciagliwy jest, mysle dziewczyny ze tym co smakuje takie kwasne rzeczy to bardziej potzrebuje tego octu...wydaje mis ei ze organizm pokazuje czego nam potzreba, tylko sie wsluchac trzeba
vanessa, ewelina27, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
piję ocet od początku cyklu..i już 8dc miałam rozciągliwy śluz...ciekawe czy to glutek po (nigdy tak nie miałam, z resztą było to wieczorem, a dnia poprzedniego było )czy rzeczywiście ocet działa cuda...dodam że np dziś śluz kremowy, wodnisty...
-
nick nieaktualny
-
Zainteresowałyście mnie i zakupiłam sobie ten ocet w rossmannie. Smakuje mi bardzo, bo często piję wodę z cytryną...podobne w smaku:)
O dobroczynnych właściwościach tego octu już jakiś czas temu wspominała mi koleżanka, ale wtedy nie wzięłam sobie jej słów do serca.
Pisałyście, że między innymi obniża testosteron, a od testosteronu do androstendionu blisko, ja akurat mam przekroczony ten drugi.
Ze śluzem też mam problem, stosowałam dotychczas siemię lniane, wiesiołek, conceive plus i inne cuda wianki, które praktycznie mało pomagały, a może wystarczy odkawasić organizm, żeby ten śluz się pokazał? W kolejnym cyklu nie biorę nic na poprawę śluzu, będę tylko piła wodę z octem. Zdam relacjęweronika86, An lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:ja mam taki ocet:http://www.sklepy24.pl/sklep/swojskapiwniczka_pl/produkt/ocet-jablkowy-5-develey-250-ml/689
-
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:cholera jasna chyba jutro bryknę do rossmana po ten ocet bo juz mi smaka narobiłyście a ten w domu niech się produkuje pozdrawiam
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny