X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ocet jabłkowy
Odpowiedz

ocet jabłkowy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja mam jeszcze takie pytanko skoro ocet wzmacnia włosy cerę to może i paznokcie wzmocni bo moje ostatnio są w opłakanym stanie skrzypowita nawet nie pomaga a wcześniej pomagała

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co jest dobrego do paznokci jesli moge sie wtracic.. mialam problem a mam dlugie piekne...kup odzywke z Eveline 8 w 1 ...malujesz codziennie przez 3 dni i zmywasz i znow po jednej warstwie ...w 3 tyg widac roznice...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Madziara używałam odżywek z eweline i okazało sie ze jestem uczulona na formaldehyd cała płytka paznokcia mi schodziła wiec odpada moze zaczne olejkiem rycynowym smarowac bo podobno pomaga i ten ocet jabłkowy jak mi sie wyprodukuje w domku

• Agataa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27
    Ja mogę Ci polecić NailTek - ja kupiłam mętny i przezroczysty, mi pomogły po ściągnięciu żelu. Mają ostry zapach, ale robią swoje, z resztą możesz sobie poczytać opinie ;)

ewelina27 lubi tę wiadomość

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 - ja z kolei mogę Ci polecić Regenerum, to taki olejek z pędzelkiem.O ile nie denerwują Cię takie rzeczy to jest dobry. U mnie pomagał, mmiałam słabe paznokcie i taką nierówną płytkę a zaczęło wczystko ładnie, równo rosnąć. Niestety pisze w czasie przeszłym bo mój ukochany pies zjadł mi tubkę (no, pogryzł ją i olejek się wylał), muszę kupic nowy :)

Co do octu jabłkowego to jestem napalona jak łysy na włosy i lecę dziś do sklepu i się będę za nim rozglądać :)

ewelina27, gosiunia lubią tę wiadomość

• An Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam:) Na szklankę wody wlewam łyżeczkę od herbaty i popijam - PYCHA:) lubię takie kwaskowe smaki:) 2 szklanki dziennie minimum staram się pić. A że pije dopiero niecały tydzień to jak zauważę efekty za jakiś czas to napisze. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:54

vanessa, weronika86, Lenuś, ewelina27 lubią tę wiadomość

2014 - 2x biochem, laparoskopia- mięśniak, endo
    2015 - poronienie 10tc. ANA
    2016 - laparoskopia - c.pozamaciczna - usunięcie jajowodu
    Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym. F. Dessauer
    fdd2a35a67.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    An wrote:
    Kupiłam:) Na szklankę wody wlewam łyżeczkę od herbaty i popijam - PYCHA:) lubię takie kwaskowe smaki:) 2 szklanki dziennie minimum staram się pić. A że pije dopiero niecały tydzień to jak zauważę efekty za jakiś czas to napisze. :D
    Ja też piję od tygodnia i również mi smakuje a nastawiałam się na ochydny smak i zapach :) i mile się zaskoczyłam :)

ewelina27, An lubią tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny + dla octu - więcej śluzu, Zawsze miałam minimalnie, prawie niezauważalny. Teraz nadal mało, ale przynajmniej coś widać. Może to być zasługa tego, że przy okazji popijam więcej wody :)

weronika86 lubi tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie kupie taki ocet???
    Rossman, ALma??? :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję w rossmanie, organiczny, niefiltrowany http://www.rossnet.pl/Produkt/enerBio-ocet-jablkowy-750-ml,118917,4537

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wiecej sluzu i w koncu rozciagliwy jest, mysle dziewczyny ze tym co smakuje takie kwasne rzeczy to bardziej potzrebuje tego octu...wydaje mis ei ze organizm pokazuje czego nam potzreba, tylko sie wsluchac trzeba :)

vanessa, ewelina27, gosiunia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie teraz sobie piję wodę z tym octem i mi strasznie smakuje bo ja własnie lubię takie kwasne :). Piję to pierwszy raz w życiu, a to sie pije codziennie?? Czy przy staraniach o dzidzię są jakieś ograniczenia?

weronika86 lubi tę wiadomość

• Pisellini Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piję ocet od początku cyklu..i już 8dc miałam rozciągliwy śluz...ciekawe czy to glutek po <3 (nigdy tak nie miałam, z resztą było to wieczorem, a dnia poprzedniego było <3)czy rzeczywiście ocet działa cuda...dodam że np dziś śluz kremowy, wodnisty...

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taki ocet:http://www.sklepy24.pl/sklep/swojskapiwniczka_pl/produkt/ocet-jablkowy-5-develey-250-ml/689

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainteresowałyście mnie i zakupiłam sobie ten ocet w rossmannie. Smakuje mi bardzo, bo często piję wodę z cytryną...podobne w smaku:)
    O dobroczynnych właściwościach tego octu już jakiś czas temu wspominała mi koleżanka, ale wtedy nie wzięłam sobie jej słów do serca.
    Pisałyście, że między innymi obniża testosteron, a od testosteronu do androstendionu blisko, ja akurat mam przekroczony ten drugi.
    Ze śluzem też mam problem, stosowałam dotychczas siemię lniane, wiesiołek, conceive plus i inne cuda wianki, które praktycznie mało pomagały, a może wystarczy odkawasić organizm, żeby ten śluz się pokazał? W kolejnym cyklu nie biorę nic na poprawę śluzu, będę tylko piła wodę z octem. Zdam relację :)

weronika86, An lubią tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ja mam taki ocet:http://www.sklepy24.pl/sklep/swojskapiwniczka_pl/produkt/ocet-jablkowy-5-develey-250-ml/689
    ja mam taki sam i chyba jest nie najgorszy bo jest mętny a inne widziałam i były czyściutkie jak sok jabłkowy :)

201701271765.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera jasna chyba jutro bryknę do rossmana po ten ocet bo juz mi smaka narobiłyście a ten w domu niech się produkuje pozdrawiam

vanessa, weronika86, Paula31, gosiunia lubią tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    cholera jasna chyba jutro bryknę do rossmana po ten ocet bo juz mi smaka narobiłyście a ten w domu niech się produkuje pozdrawiam
    smacznego :)

ewelina27 lubi tę wiadomość

201701271765.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    smacznego :)
    dziękuje ślicznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam z rossmana :):)dobry jest:D

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ