Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDior, przytulam cię do serducha, nie jesteś sama tu.. Masz tyle bab wokół, wszystkie dobrze Ci życzą.. Przetrwaj to, i będzie dobrze... ❤️
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Ehhh dziewczyny tyle się tu wczoraj działo jak mnie nie było! Po całym dniu latania - jestem w trakcie remontu sypialni 🤦🏻♀️ zaczęłam Was czytać i nadrabiać chcąc coś napisać w trakcie jak mały zasypiał i... zasnęłam razem z nim już przed 21 😅
Plus tego całego zajęcia jest taki, że nią mam czasu na głupie myślenie i rozkminianie.
Także wybaczcie. 😅
Widziałam piękną betę u Endzi, gratuluje! ❤️
Trzymam kciuki za resztę testujących dziewczyn a tym, które znów nawiedziła durna 🐒 życzę siły o powodzenia w dalszej walce i szczęścia w nowym cyklu! ❤️
PS. Wolny weekend i wczoraj wstałam o 5:05 a dziś o 5:45 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Po południu jestem już nie do życia. Muszę serio iść na te L4.Titanickova, Endzi lubią tę wiadomość
-
JEZUS MARIA JAK MAM WRZUCIĆ WAM TU ZDJĘCIE TESTU, chyba coś widze!
KasiaLukasia, Lady_Dior, Annamaria, Niebieska Gwiazda, Kamaa, Endzi lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Wstawać! 😂 Widzicie to??
https://zapodaj.net/c5fb2e9349b20.jpg.htmlKasiaLukasia, futuremama, sandrina22, mgielka, Lady_Dior, joka789, adu, Annamaria, Achna, Karolina33, Titanickova, Otter, Morgana, Niebieska Gwiazda, NataliaGie, Monika87, Kamaa, Baśka 89, CestLaVie, Endzi, Ewciia lubią tę wiadomość
Jezu, jestem w szoku!!! Nie wierze ze nareszcie wyszły mi dwie krechy😍😍
Mam więcej pytań niż odpowiedzi, czy te leki wczoraj nie zaszkodziły, czy odstawienie luteiny źle nie wpłynie...25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa 😘😘😘 Wierzę, że będzie dobrze - trochę szkoda mi wątroby mojego, bo dalej go będę truć suplami ale trudno 😂😂
Martyna33 bez mrużenia oczu widzę 😁😁😁 Ja bym dalej brała lutkę, jeśli miałaś zaleconą🙂
Ja nie wiem, czy nie będę musiała brać heparyny już od owulacji 😐 kurde nie uśmiecha mi się kłucie tak wcześnie ale chyba to skonsultuję z lekarzem. -
Martynko, oczywiście, że wiiiiidaaaaaać ❤️ gratuluję ci!!!! ❤️
LadyDior, to koniecznie zapytaj, jest taka praktyka, że od owu można? -
Poszłam na betę, ale wynik dopiero jutro popołudniu z racji tego ze jest niedziela:)
Ale jestem w szoku do tej pory
Dziękuje wam wszystkim dziewczyny ❤️❤️❤️ jesteście kochane i magiczne, bo to mój pierwszy miesiąc z Wami i są dwie kreski!
Jeśli będziecie chciały opisze wam szczegółowo moje „objawy” bo wszystko sobie zapisywałam. Wychodzi ze płacz w piątek, kiedy wyciągałam choinkę nie był bez przyczyny 😂kredka, Annamaria, futuremama, Niebieska Gwiazda, Endzi lubią tę wiadomość
AnnaMaria tak-zwłaszcza jeśli ktoś już przeszedł zakrzepice, to od owu powinien brać heparynę. Ja właśnie wydaliłam ogromny skrzep i zastanawiam się czy to jest normalne na takim etapie🤷🏼♀️ Właśnie chodzi mi po głowie, że jeśli dziaidza się zagnieździła w takim skrzepie, to nie miała szans się rozwinąć i może też powinnam brać heparynę od owu🤔 No ale tego nie wiem. Moje 2ostatnie miesiączki (i pierwsze po porodzie) były rzadkie, czyste. Nie wiem naprawdę skąd taki skrzep
-
Martyna33 wrote:Poszłam na betę, ale wynik dopiero jutro popołudniu z racji tego ze jest niedziela:)
Ale jestem w szoku do tej pory
Dziękuje wam wszystkim dziewczyny ❤️❤️❤️ jesteście kochane i magiczne, bo to mój pierwszy miesiąc z Wami i są dwie kreski!
Jeśli będziecie chciały opisze wam szczegółowo moje „objawy” bo wszystko sobie zapisywałam. Wychodzi ze płacz w piątek, kiedy wyciągałam choinkę nie był bez przyczyny 😂
Gratulację!!!! Myslalam o tobie z rana . Tske wieści 9 humor dobry na caly dzien -
Jejciu, Jakie tutaj dziś skrajności 😔
Martyna33, piękna kreseczka! Widać i wielkie gratulacje 🥳 daj znać jak wynik bery będzie
Lady_Dior, przykro mi bardzo dobrze ze masz plan co dalej. Trzymaj się!Lady_Dior lubi tę wiadomość
Mama 35 l, 2 urwisów czeka na 3 😉
2014 córka 41 tc 3750 gr SN
2016 syn 38 tc 3210 gr SN
💔 ciąża biochemiczna 02.02.2021
3 ciąża rozpoczęta OM 11.06 długie cykle przewidywana owu 24 dc
30.07 zarodek 3 mm z widocznym ❤️
11.08 7 tc zarodek 1,13 cm 😍
26.08 10 tc 2,76 cm człowieka 🥰