Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Nunakala pewnie za wcześnie, bo jeśli wczoraj byłoby zagnieżdżenie, to jutro dopiero będzie hcg rosnąć 😀 także kciuki mocne 😁
Nunakala lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Jeśli będziecie chciały opisze wam szczegółowo moje „objawy” bo wszystko sobie zapisywałam. Wychodzi ze płacz w piątek, kiedy wyciągałam choinkę nie był bez przyczyny 😂
Dawaj nam tu, uwielbiam czytać o objawach, czasem to nie pomaga, bo człowiek się ponakręca, ale co tam 🤫😁
-
Otter wrote:Aaa opowiem Wam historię 😀
Wstałam z rana, poszłam do łazienki i wzięłam test ze sobą. Położyłam go przy umywalce i wzięłam słoiczek na siusianie. I tak sobie siedzę i patrzę na ten test, że zapomniałam o słoiczku 😀
Także nie testowałam i temperatury tez nie zmierzyłam bo ciągle się w nocy budziłam.
No i ciągle mam krew w nosie, a robiłam morfo w tym tygodniu i wszystko okej. Także nie wiem co się dzieje, bo mam przeczucie, że to nie ten cykl... I chyba już poczekam do małpy, a dzisiejszy test zostawię sobie na święta 😉8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Lady Dior bardzo mi przykro, ślę pozytywne iskierki na nowy cykl! Koniec niepewności
Martyna33 gratulacje!
Miałam taki test jak pierwszy raz byłam w ciąży , już go wyrzucałam, nie znałam się na cieniach, a chłop wziął do ręki i mówi. „Nieee no coś tam jest, pozamiatane” -
Lady Dior przytulam , trzymaj się.
Martyna gratulacje!!
A ja... Ale zrobiłam sobie ekstra niedzielę... Nie wytrzymalam i nasikalam... I... Jestem totalny debil... Nie wiem już czy mam problemy ze wzrokiem, czy z głową. Nic tam nie widać. Ale jak odpowiednio nim "pokręcę" ustawie pod światło, to widzę cień cienia cienia i jeszcze z 10razy słowa cień. Nawet zdjęcia próbowałam robić, ale to samo, jak podkrece telefon, ustawie go pod skosem, to czasem coś widzę, a czasem nie 😤
Miłej niedzieli wszystkim!!Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
agusia_246 wrote:Lady Dior przytulam , trzymaj się.
Martyna gratulacje!!
A ja... Ale zrobiłam sobie ekstra niedzielę... Nie wytrzymalam i nasikalam... I... Jestem totalny debil... Nie wiem już czy mam problemy ze wzrokiem, czy z głową. Nic tam nie widać. Ale jak odpowiednio nim "pokręcę" ustawie pod światło, to widzę cień cienia cienia i jeszcze z 10razy słowa cień. Nawet zdjęcia próbowałam robić, ale to samo, jak podkrece telefon, ustawie go pod skosem, to czasem coś widzę, a czasem nie 😤
Miłej niedzieli wszystkim!!8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Kochane, chce każdej z was podziękować i chciałabym każdą z was przytulić !
A tym którym się jeszcze nie udało- nie poddawajcie się . Do wczoraj myślałam „każdej się udaje tylko nie mi”, ale jednak jak widać przychodzi odpowiedni czas i udaje się każdej bez wyjątku.
Trzymajcie proszę kciuki żeby moja ciąża się prawidłowo rozwijała, bo po chwili euforii zaczynam czuć stresik .
Póki pamietam napisze wam o wszystkich objawach ciążowych i nie ciążowych. Mnie od owulacji (miałam późną ok.22dc) pobolewało podbrzusze i sutki. Ale mam tak zawsze, wiec to żaden ciążowy objaw. Temperatura poszła w górę 2dpo. Czułam ukłucia w obu jajnikach, uczucie jakby motylków w macicy (co chwile takie bardzo delikatne skurcze). Nie wiem kiedy u mnie mogła być implantacja bo po temperaturze tego nie widać, może przez luteine. 10 dpo test był biały. Ale od tego czasu zaczęło mi się odbijać, chciało mi się gazowanego, czułam huśtawkę hormonalną (nawet płakałam) i zaczęły mnie bolec nie tylko sutki, ale tez piersi po bokach. Jakbym zrobiła pompki i miała zakwasy po. Było mi tez cały czas zimno. A w nocy 11dpo na 12 dpo źle spałam, oblewaly mnie zimne poty i bardzo bolał brzuch jak na okres. Dziś 13 dpo i ta kreska taka konkretna u mnie, więc nie mam pojęcia kiedy mogła być implantacja😂
Skonsultowałam się z lekarzem i mam kontynuować branie luteiny. Oj ciekawa jestem co beta pokaże jutro
Edit: zapomniałaś jeszcze o kremowym śluzie i położeniu szyjki: jest dość miękka i nie jest nisko jak przed okresem. Oczywiście zamkniętaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2020, 10:39
Nunakala, mgielka, Niebieska Gwiazda, Endzi lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Nunakala wrote:O kurczę to masz teraz pełna głowę pytań 😵 chciaz ja bym wolała cień cienia niż totalną biel który dpo?Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
Mam wszystkie objawy oprócz blacych sutków haha nie tracę nadzieji ale mam dziś lekki smutek, ze nic nie wyszło ehhh
Edit. Właśnie mnie zaczął sutek kłuć haha
Omamy staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2020, 11:22
Endzi lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Nunakala wrote:Mam wszystkie objawy oprócz blacych sutków haha nie tracę nadzieji ale mam dziś lekki smutek, ze nic nie wyszło ehhh
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Świerzbi mnie na test strasznieeee
Muszę doczekać co najmniej do jutra i wyprosić M o zakup testu (jeszcze jutro się izoluję), ale już słyszę: „po co, jak okresu nie będzie to znaczy zes w ciąży, zreszta wiadomo, ze jesteś” 😤Nunakala lubi tę wiadomość