Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Endzi, ale radość cienie na dwoch różnych testach to bardzo bardzo dobrze rokuje kciuki za betę kochana
LadyDior, przytulam, znam ten stan chęci przyspieszenia czasu i kolejnych staran.. Mi po 2 pod rząd poronieniu położna powiedziała, żeby nic nie przyspieszać na sile. Porobić badania i wbrew wszystkiemu dać swojemu cialu się zregenerować.. Ze widocznie to nie był ten moment.. I teraz mi się to udzieliło trochę ten jej spokój i doświadczenie. To JA chciałam mniejsza różnicę wieku rodzeństwa dla mojego 2,5 latka, ale daje szansę ciału teraz. Niech będzie co ma być..
U mnie 5 dzień cyklu i spokój w duszy, w domu niezły burdel i bałagan, mam co robić w te sobotę 🤫Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 12:30
Endzi, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Weźcie mnie tu samej nie zostawiajcie 😂
KasiaLukasia a jak tam kreseczki u Ciebie ❓ Powtarzałaś betę ❓
Dziewczyny chwalcie się tymi testami-nawet jeśli to początkowo cień cienia 😉
AnnaMaria ja przypuszczam, że u mnie to jeszcze za krótka fl była. Już temperatura mi w dół leciała, progesteron pewnie spadał i dzidzia nie dała rady 😐 -
zakręcona93 wrote:@morgana - co oznaczał u ciebie brak owulacji? Miałaś pecherzyki przy PCOS w dużej ilości tak?
Tak, było ich dużo i żaden nie dojrzewał. Ale może dojrzewał bardzo rzadko i nie udawało się wtedy trafić.
Musiałabyś zrobić więcej badań, koniecznie LH i FSH w 3dc, żeby coś więcej wiedzieć. Zobaczysz co lekarz Ci na to powie, sama jestem ciekawa. Może zna inną przyczynę podwyższonego AMH.
33l. ♀ ➥PCOS -
Lady_Dior wrote:Weźcie mnie tu samej nie zostawiajcie 😂
KasiaLukasia a jak tam kreseczki u Ciebie ❓ Powtarzałaś betę ❓
Dziewczyny chwalcie się tymi testami-nawet jeśli to początkowo cień cienia 😉
AnnaMaria ja przypuszczam, że u mnie to jeszcze za krótka fl była. Już temperatura mi w dół leciała, progesteron pewnie spadał i dzidzia nie dała rady 😐
Nie zostawiamy Cię ile trwa faza lutealna u Ciebie? Od którego dnia cyklu temp zaczęła spadać?[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
mgielka wrote:Dziewczyny ja dzisiaj wychodzę z siebie.
Brzuch kłuje
Wszystko denerwuje
Nastrój pod psem
Źle spałam, w nocy na przemian dreszcze i gorąco,
Z letka mi niedobrze, odbija mi się jajkami na twardo co to je jadłam z córka na śniadanie.
Mam ochotę zwinąć się pod kocem i obudzić na wiosnę.
Jeszcze jak pomyśle, przyjdzie okres i jeszcze ze dwa dni z życiorysu 😱
Jakbym miała test to bym już dawno sikała!
Kochana, jak ja Cię rozumiem! Miałam taką samą nockę, oblewały mnie zimne poty, brzuch strasznie bolał. Odbija mi się dziś strasznie.. leżę cały dzień pod kocem i czekam na @
Trzymaj się!mgielka, Sowa2684 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
https://naforum.zapodaj.net/88a1b84f8203.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/30caa5780021.jpg.html
Powiem Wam szczerze że na tych zdjęciach to ja nic nie widzę Ciężko cokolwiek uchwycić
Ale kupiłam jeszcze dwa testy z rossmana i zrobię kolejny w poniedziałek aby zobaczyć w końcu tłuste krechy a nie cień cienia.
Wyników jeszcze nie ma więc czekamy.
Dziękuję Wam za wiarę we mnie Ja sama nie wierzyłam w to.
Trzymam kciuki za Was!! Dawajcie jeszcze te dwie kreseczki w tym listopadzie
Lady_Dior ściskam mocno kochana abyś w końcu już to wszystko miała za sobą
mgielka, Lady_Dior lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wrote:https://naforum.zapodaj.net/88a1b84f8203.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/30caa5780021.jpg.html
Powiem Wam szczerze że na tych zdjęciach to ja nic nie widzę Ciężko cokolwiek uchwycić
Ale kupiłam jeszcze dwa testy z rossmana i zrobię kolejny w poniedziałek aby zobaczyć w końcu tłuste krechy a nie cień cienia.
Wyników jeszcze nie ma więc czekamy.
Dziękuję Wam za wiarę we mnie Ja sama nie wierzyłam w to.
Trzymam kciuki za Was!! Dawajcie jeszcze te dwie kreseczki w tym listopadzie
Lady_Dior ściskam mocno kochana abyś w końcu już to wszystko miała za sobą
Na tym drugim coś się przebija ! Super
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
CestLaVie wrote:Nie zostawiamy Cię ile trwa faza lutealna u Ciebie? Od którego dnia cyklu temp zaczęła spadać?
Dzięki 🙂 Moja fl zawsze trwała 12 dni a teraz po zakończeniu karmienia miałam 10dni,w kolejnym cyklu 11 i jak zaszłam teraz w ciążę to w 9dniu był spadek, w 10dniu lekko poszło w górę i od 11dpo przez 3dni w dół. Już myślałam, że okres dostanę ale znowu poszybowała w górę tempka-jakby organizm zaczaił, że jednak ciąża...
Endzi no na bobku widać bez wpatrywania się 🙂 -
O zgrozo nadal nie ma wyników już jajka zniosłam 😂
A mam zajęcie bo piekę biszkopty na tort dla mojej chrześnicy i jej siostry do tego ugotowałam obiat 🙂 no losie ileż można tak żyć w niecierpliwości 🙈💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
U mnie dziś 14 dpo początek 🐵 dziewczyny proszę poradzcie co mogę zrobić w następnym cyklu żeby się w końcu udało biorę tylko kwas foliowy. Cykle regularne 30 dni na początku roku miałam monitoring cyklu wszystko dobrze z owulacja też nigdy nie było problemu a jednak od roku nic nie wychodzi po lyzeczkowaniu.. zastanawiam sie czy są jakieś oznaki niskiego progesteron w 2 fazie cyklu. Inaczej zaczyna sie u mnie miesiączka od plemienia, a wcześniej jak się zaczynała to od razu potop..
-
Karolina33 wrote:U mnie dziś 14 dpo początek 🐵 dziewczyny proszę poradzcie co mogę zrobić w następnym cyklu żeby się w końcu udało biorę tylko kwas foliowy. Cykle regularne 30 dni na początku roku miałam monitoring cyklu wszystko dobrze z owulacja też nigdy nie było problemu a jednak od roku nic nie wychodzi po lyzeczkowaniu.. zastanawiam sie czy są jakieś oznaki niskiego progesteron w 2 fazie cyklu. Inaczej zaczyna sie u mnie miesiączka od plemienia, a wcześniej jak się zaczynała to od razu potop..
Może warto sprawdzić nasienie ?
I progesteron 7 dni po owu25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia