Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Endzi wrote:No u nas mojego męża siostra ma dwie córki w wieku 2 i 4 lata także też pewnie od niej dużo dostaniemy. Tym bardziej że jego siostra będzie chrzestna.
A co do ciucha to wczoraj byłam 😅 na kupiłam sobie bluzek z długim rękawem i swetry.
A ciuchów dla dzieci masa tam jest 🙂 a tak na prawdę dziecko wyrasta z ciuchów w ekstremalnym tempie.
No właśnie o to chodzi że maluszek rośnie jak na drożdżach i napewno odwiedzę lumpki a widziałam u mnie w Bytomiu typowo z dziecięcymi ubrankami ☺️[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Mam wynik bety : 95,05 😁
11 dpo.
Wczesne zagnieżdżenie było, obstawiam 6 dpo.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 17:43
Aaeemm123, Endzi, sandrina22, Annamaria, Karolina33, Monika87, futuremama, Baśka 89, Lady_Dior, joka789 lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Mam wynik bety : 95,05 😁
11 dpo.
Wczesne zagnieżdżenie było, obstawiam 6 dpo.
.
Aaaa pięknie ❤️❤️🤰🤰🎉🎉
Będziesz w poniedziałek robiła przyrost?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 17:47
EveB lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Sandrina, jest serducho, jupi!!!! ❤️
Eve, piekna beta!! 😍 Te tluste malinkowe kreseczki nie mogły się mylić 😍EveB lubi tę wiadomość
-
sandrina22 wrote:LadyDior dziękuję za pamięć 😘😘
Wizyta była, serduszko obecne 😁
Niestety to będzie moja kolejna ciąża z cukrzycą ciążową.
EveB piękna beta!! Gratulacje!! -
Aaeemm123 wrote:Gratulacje ! Super ze już serduszko bije ❤️ co do cukrzycy robiłas już obciążenie glukoza ? Pierwsza ciąża moja tez była z cukrzyca i się tego boje 😭
Robiłam tylko glukozę na czczo plus pomiary glukometrem. Póki co na krzywą się nie wybieram, bo mam taki odrzut do słodkiego, że nie ma szans żebym glukozę wypiła.
Za tydzień diabetolog i pewnie insulina nocna, bo zupełnie nie mogę zapanować nad porannymi cukrami.
Nie nastawiaj się negatywnie, znam kilka przypadków gdzie w drugiej i kolejnych ciążach było ok 😘
-
sandrina22 wrote:Robiłam tylko glukozę na czczo plus pomiary glukometrem. Póki co na krzywą się nie wybieram, bo mam taki odrzut do słodkiego, że nie ma szans żebym glukozę wypiła.
Za tydzień diabetolog i pewnie insulina nocna, bo zupełnie nie mogę zapanować nad porannymi cukrami.
Nie nastawiaj się negatywnie, znam kilka przypadków gdzie w drugiej i kolejnych ciążach było ok 😘 -
EveB mega , super gratuluję. 🎊🥳
Ja o ile dobrze wyliczyłam to dziś 13dpo .
Idę w poniedziałek na drugą betę .. niestety te labo tak pracuje a nie chce iść do innego. Mój gin mówił że lepiej tak nie robić żeby się nie stresować jak wyjdą inne wyniki 😁
Martyna Twój kropek też już super rośnie ❤️❤️❤️ cieszę się ! ❤️EveB lubi tę wiadomość
-
sandrina22 wrote:Ovu miałam 25.10 , dzisiaj już 6+5. Warto było trochę dłużej poczekać na wizytę 😁
Super gratulacje ❤️
Jesteś całe 2 tygodnie do przodu za mną. U mnie dziś 4+5.
Ehh ciężka sprawa z tym cukrem ale trzeba się jakoś przemęczyć dla kropka wszystko. 🙂
Zdrowo rośnijcie 🤰🙏sandrina22 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
A ja nie napisałam ale u mnie przyszła @ 😆 myśle ze ciąża będzie możliwa dopiero w następnym roku może koniec pierwszego kwartału a nawet początek drugiego ☺️
Nowy ginekolog podejrzenia PCOS, a mąż będzie miał leczenie (najprawdopodobniej ma infekcje i będzie brał antybiotyk 😣, ale potwierdzimy to dopiero w nast tyg )
Także powodzenia 😁🍀🤞🏼🍀Baśka 89 lubi tę wiadomość