Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrina22 wrote:LadyDior dziękuję za pamięć 😘😘
Wizyta była, serduszko obecne 😁
Niestety to będzie moja kolejna ciąża z cukrzycą ciążową.
Sandrina22 gratuluję serduszka 😁 Bardzo się cieszę, że dzidzia rośnie 😁 Szkoda z tą cukrzycą no ale najważniejsze, że wiesz i reagujesz 🙂Będzie dobrze 😘
EveB super beta jak na 11dpo 😀 Teraz już spokojnie, nic się nie stresuj-będzie dobrze ☺️sandrina22, EveB, Endzi lubią tę wiadomość
-
Endzi wrote:Monika 87 piękna beta niech rośnie zdrowo.
EveB cieszę się że dzisiaj jest lepiej i że testy ciemnieją to dobry znak. Jeżeli chodzi o pobieranie krwi to u mnie też jest duży problem i muszę pić dużo wody. Także pij jak najwięcej możesz tylko przed pobraniem.
Martyna33 może faktycznie te bóle były spowodowane odstawieniem luteiny bo i ja miałam takie w tamtej ciąży przed jej braniem wgl. Tyle że u mnie była jeszcze torbiel na jajniku i to dawało dodatkowe dolegliwości. Ale ja ogólnie nawet no spy nie brałam. Niby bezpieczne ale ja wolę nie nadużywać leków zbytnio. Na bóle lekarz zalecał magnez. Także może spróbuj trochę się magnezem podratować bardziej niż czopkami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2020, 00:16
-
Melduje ze odstawiłam czopki i wszystko ok, brzuch tylko ćmi:)
Ta bezsenność to jakiś objaw ciążowy- zwykle spałam do 8:30, a tu 6 pobódka i nie ma spania. Kredka, łącze się w bólu, bo pamietam ze tez tak miałaśEndzi lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Melduje ze odstawiłam czopki i wszystko ok, brzuch tylko ćmi:)
Ta bezsenność to jakiś objaw ciążowy- zwykle spałam do 8:30, a tu 6 pobódka i nie ma spania. Kredka, łącze się w bólu, bo pamietam ze tez tak miałaś
Ja mam w drugą stronę nie mogę usnąć wgl 😅
W tamtej ciąży też tak miałam nie mogłam usnac a pobodka była równo o 8. Lecz czasami tak leżałam do 2-3 w zależności jak udało mi się usnac. Także raczej to normalne. Niektórzy mogą spać cały dzień a inni wgl nie mogą spać 🙈Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Niebieska Gwiazda wrote:Z no spa w ciąży to bym uważała.Poczytajcie o ponospowych dzieciach.Wiadomo jak mus to mus,ale uważajcie.
Ja ogólnie nie nadużywam leków. Nawet jak mnie coś boli normalnie bez ciąży to jak już na prawdę nie mogę wytrzymać albo się ruszyć to wtedy biorę. Po prostu przyzwyczaiłam się do bólu np kręgosłupa i rwy. Wolę poleżeć i odpocząć jak mam możliwość niż brać leki.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Sandrina cieszę się ogromnie, że widziałaś serduszko! To zawsze taka ulga! 😍 przykro z powodu cukrzycy ale najważniejsze, że szybko wyłapana i odpowiednio reagujesz.
Martyna33 ja już nie mam słów... co noc to samo! Wczoraj nie spałam od 3 prawie do 6 a dziś się obudziłam kilka min przed 5 i jak sprawdzałam tel to 7:05 jeszcze nie spałam. Potem na chwilę padłam ale nie ma nawet 8 a ja znów nie śpię. Czuje się przez to fatalnie, boli mnie głowa, oczy szczypią w dodatku mam takie rewolucje w żołądku rano, że brak mi słów. 🥴sandrina22 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u mnie oficjalnie mozna wpisać 🐒 umieram.... uciekam na grudniowy wątek, a wszystkim którym się udało gratuluję 🤗
redka lubi tę wiadomość
13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Rany, to ja jestem jak śnięta ryba. Nieprzytomna. Spałabym cały czas. A dzisiaj mam jeszcze szkolenia online. Brat córka się zajmie całe szczęście na ten czas. Mąż zjeżdża dopiero wieczorem.
-
Jeżeli chodzi o jedzenie to i ja mam problem. Jem jak już muszę. Wczoraj ugotowałam obiad i nałożyłam nam to zjadłam połowę. Połowa na dzisiaj 😅
Nie wytrzymałam i pojechałam na bete bo byłam w mieście i tak przy okazji 🙈EveB, Baśka 89 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
U mnie be rewolucji, a i apetyt jest. Budzę się potwornie głodna. I fajnie ze mnie odrzuciło od słodkiego.
Natomiast co do rewolucji w brzuchu mam rozkmine czy u mnie na to za wcześnie, czy może ominie mnie ten cudowny objaw ciąży 😂😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:U mnie be rewolucji, a i apetyt jest. Budzę się potwornie głodna. I fajnie ze mnie odrzuciło od słodkiego.
Natomiast co do rewolucji w brzuchu mam rozkmine czy u mnie na to za wcześnie, czy może ominie mnie ten cudowny objaw ciąży 😂😂 -
EveB wrote:Martyna będziesz robiła betę w poniedziałek jeszcze?
Nie, będę czekać cierpliwie na usg:) bo tak to można się zafiksować i sprawdzać codziennieEveB, Lolipop lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Hej Ja ostatnio nie umiem spać 🙄 męczę się do 2 a i tak zasypiam po 3 a wstaje koło 8-10 i dupa spać nie umiem a chodzę nie przytomna...po południu spać nie umiem 😭 a i zjedzeniem też jakoś nie specjalnie,jem jak już muszę... I nie zjem wszystkiego.Zauwazylam że jak coś mi nie pasuje to już nie ruszę heheheh.Ostatnio robiłam gulasz i mnie tak obrzydził że go nie zjadłam 😂
Ten progesteron dowcipny jest strasznie wielki 😱 jak nabój wygląda 😂😂😂 przed 18 dni co 12h bez wkładki się nie obejdzie...brzusio czuje ale leków nie biore-leze i odpoczywam pomaga mi przyłożenie jaśka do brzusia i w takim niby na boczku a niby na brzuchu leżeniu na tym Jaśku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2020, 12:46
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]