Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuję zrobić z tego przepisu co tam znalazłam. Wczoraj opilam się herbaty z miodem i dziś mi trochę lepiej ale to jeszcze nie to co ma być.
Nie ma co się złościć dziewczyny. Pamiętajcie że tylko spokój nas uratuje 🙂Baśka 89, EveB, Juliet lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Hejo ☺️
Ja leżę jeszcze w łóżeczku bo do pracy mam na 16-2 dziś i jutro.Wiec trzeba nabrać sił 😁
Mój już tylko gada o okrągłym łóżeczku 🙄😂😂😂 se ubzdural i koniec kropka 😂
Moja siostra urodziła syna 29.10 i ma bardzo dużo rzeczy neutralnych więc znając życie będę mieć dużo od niej ubranek,kombinezony itd.
Z resztą uważam że od znajomych też dostanę odkupie używane.W Ciucholandach też można fajne znaleźć wyprać i dac im drugie życie[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Baśka 89 wrote:Hejo ☺️
Ja leżę jeszcze w łóżeczku bo do pracy mam na 16-2 dziś i jutro.Wiec trzeba nabrać sił 😁
Mój już tylko gada o okrągłym łóżeczku 🙄😂😂😂 se ubzdural i koniec kropka 😂
Moja siostra urodziła syna 29.10 i ma bardzo dużo rzeczy neutralnych więc znając życie będę mieć dużo od niej ubranek,kombinezony itd.
Z resztą uważam że od znajomych też dostanę odkupie używane.W Ciucholandach też można fajne znaleźć wyprać i dac im drugie życie
No u nas mojego męża siostra ma dwie córki w wieku 2 i 4 lata także też pewnie od niej dużo dostaniemy. Tym bardziej że jego siostra będzie chrzestna.
A co do ciucha to wczoraj byłam 😅 na kupiłam sobie bluzek z długim rękawem i swetry.
A ciuchów dla dzieci masa tam jest 🙂 a tak na prawdę dziecko wyrasta z ciuchów w ekstremalnym tempie.Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Juliet, nie No luz. Oczywiście ze powiedziałaś tylko ze swojej perspektywy my tak samo- tylko ze swojej
Dzwoniłam do lekarza i kazał przyjść na usg w tygodniu 7-11 grudnia, żebyśmy tam już coś konkretnego mogli zobaczyć także jestem w reżimie oczekiwania
EveB No gdzie ta twoja betaaaa25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Juliet, nie No luz. Oczywiście ze powiedziałaś tylko ze swojej perspektywy my tak samo- tylko ze swojej
Dzwoniłam do lekarza i kazał przyjść na usg w tygodniu 7-11 grudnia, żebyśmy tam już coś konkretnego mogli zobaczyć także jestem w reżimie oczekiwania
EveB No gdzie ta twoja betaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 15:41
-
Aaeemm123 wrote:Pomóżcie bo na żadnym wątku mi nikt nic nie odpisuje 😭nie znam się kompletnie
11 dpo beta 28 a progesteron 34 czy to ok ?Aaeemm123 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Aaeemm123 wrote:Pomóżcie bo na żadnym wątku mi nikt nic nie odpisuje 😭nie znam się kompletnie
11 dpo beta 28 a progesteron 34 czy to ok ?
Wyniki wydają się być ok.
Dobrze byłoby sprawdzić przyrost bety po 48-72 h bo pojedyncza wartość niestety za wiele nie mówi czy się wszystko rozwija w dobrym kierunku. 😉
Powodzenia. -
11 dpo beta 28 a progesteron 34 czy to ok ?
Sandrina22, czy Ty nie masz czasem dziś wizyty❓ Trzymam kciuki 😌
EveB suuuper kreska ciemnieje-u mnie przez 5dni była cały czas blada, także na pewno u Ciebie jest ok 🙂 Trzymam kciuki za betę 😌Aaeemm123, EveB, kredka, sandrina22 lubią tę wiadomość
-
kredka wrote:Wyniki wydają się być ok.
Dobrze byłoby sprawdzić przyrost bety po 48-72 h bo pojedyncza wartość niestety za wiele nie mówi czy się wszystko rozwija w dobrym kierunku. 😉
Powodzenia.EveB lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Jeśli progesteron w jednostkach ng/ml to na pewno bardzo dobrze a beta ok 🙂 Zbadaj jeszcze by sprawdzić przyrost, choć wiadomo-w tym tyg. może super przyrastać a za tydzień nie, więc de facto to badanie nam mówi, że tylko i wyłącznie na ten moment jest ok.
Sandrina22, czy Ty nie masz czasem dziś wizyty❓ Trzymam kciuki 😌
EveB suuuper kreska ciemnieje-u mnie przez 5dni była cały czas blada, także na pewno u Ciebie jest ok 🙂 Trzymam kciuki za betę 😌 -
Aaeemm123 wrote:Pójdę w poniedziałek powtórzyć badania a w piątek 4.12 jestem umiowona na usg może coś tam zobaczy 😂 będę teraz robić te betę co 2 dni
Który jesteś dpo. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 16:08
-
Aaeemm123 wrote:Pójdę w poniedziałek powtórzyć badania a w piątek 4.12 jestem umiowona na usg może coś tam zobaczy 😂 będę teraz robić te betę co 2 dni
No niestety nie nastawiałabym się na zbyt wiele z tym usg... to mega megaaaa wcześnie skoro dziś masz 11 dpo. 😉 -
A właśnie tak z ciekawości. Słyszałam, że ważne jest
1. Umiejscowienie pęcherzyka w macicy
2. Widoczny zarodek
3. Widoczny pęcherzyk żółtkowy
4. Widoczne serduszko
Kiedy widać poszczególne etapy na usg? Modlam pomylić kolejnośćczy nazwy. Nie znam się za bardzo. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 16:15
-
EveB to akurat wszystko zależy od tego, jak szybko rośnie zarodek, kiedy się zagnieździł i u każdej to może być trochę inaczej. Ja w 4t4d miałam widoczny pęcherzyk 3mm przy becie 2040. Niektóre kobiety zobaczą serduszko w 5t6d inne tydzień później i jest to normalne.
EveB lubi tę wiadomość
-
Aaaeem, gratulacje, jestes w ciąży:) bardzo dobry prog, ja mialqm 17, potem 24. A potem już nie mierzyłam.
EveB, najpierw jest cialko zoltkowe a potem zarodek chyba. Ja mialam teraz 5+3 według owu i byl tylko pęcherzyk ciążowy 8mm, wiec pewnie chwile przed żółtkowym. Nastepne usg będę miała 7+1 i juz liczę na wszystkie etapy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 16:21
EveB, Aaeemm123 lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
Właśnie jeśli masz płatne wizyty to przesunęłaby tak o dwa tygodnie... chyba ze masz za free to idź oczywiście, ale być może nie będzie tak jeszcze nic widać i tylko niepotrzebnie się zestresujesz.
EveB pęcherzyk widać chyba jak beta jest ponad 1000. Mój gin powiedział ze jak przyjdę 27-30 dpo to już będzie wszystko to co wymieniłaśEveB, Endzi lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia