Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
kredka wrote:Dziewczyny u mnie druga ciąża i powtórka z rozrywki.
Trafiłam dziś na IP z powodu krwawienia... na początku było tylko przy podcieraniu, krew z wodnistym śluzem. Stojąc już pod drzwiami przychodni przyszpitalnej - lekarz z IP kazał mi zdjąć majtki i powiedział, że chyba nie jest tak źle bo majtki nie umoczone i odesłał do przychodni przy szpitalu - poczułam mokro i ciepło lecące dosłownie do kolan... wpadłam do środka (musiałam czekać na zewnątrz bo jeba**ny covid itp) i błagałam żeby mnie ktoś zbadał bo krew leci mi po nogach dosłownie pewna że to już koniec....😞
Okazało się, że dzidzi ma się dobrze - 8 mm człowieka i bijące serce ale mam dużego krwiaka w macicy.
Leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć bez stresu.
Zastanawiam się teraz jak już emocje opadły czy nie było go w środę na wizycie u gina czy on nie zauważył? A może olał...? Sama już nie wiem... Chyba nie czuje się pewnie z myślą, że miałby prowadzić dalej moją ciąże...
Kochana dbaj o siebie. Odpoczywaj dużo! A co do lekarza, to jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to ja bym zmieniła jak najszybciej.
-
Melduje dwie kreski 🙃 (11dp)
kredka, Martyna33, sandrina22, adu, Annamaria, Snowflake, Endzi, Paulaa, Monika87, Lady_Dior, Niebieska Gwiazda, Blanka1988 lubią tę wiadomość
———————————-
Ponad 10 lat stosowania tabletek antykoncepcyjnych
Ona 30 lat - badania ok, cykle przed ciąża 27-28
On 32 lata - badania ok
27.07.2021 CC, Aleksander 🤱🏻
( 3 cs / 11dp⏸)
01.01.2023 CC, Alicja 👨👩👧👦
( 2cs / 13dp⏸️) -
Dziękuje wszystkim 😁
Gosia33 wrote:Gratulacje !!! Nie zapisywałasię sie przypadkiem ma grudzień. 24?
Zapisywałam się, bo nic w tym cyklu nie wskazywało ze będzie inaczej ale jednak już nie aktualne 😂———————————-
Ponad 10 lat stosowania tabletek antykoncepcyjnych
Ona 30 lat - badania ok, cykle przed ciąża 27-28
On 32 lata - badania ok
27.07.2021 CC, Aleksander 🤱🏻
( 3 cs / 11dp⏸)
01.01.2023 CC, Alicja 👨👩👧👦
( 2cs / 13dp⏸️) -
kredka wrote:Dziewczyny u mnie druga ciąża i powtórka z rozrywki.
Trafiłam dziś na IP z powodu krwawienia... na początku było tylko przy podcieraniu, krew z wodnistym śluzem. Stojąc już pod drzwiami przychodni przyszpitalnej - lekarz z IP kazał mi zdjąć majtki i powiedział, że chyba nie jest tak źle bo majtki nie umoczone i odesłał do przychodni przy szpitalu - poczułam mokro i ciepło lecące dosłownie do kolan... wpadłam do środka (musiałam czekać na zewnątrz bo jeba**ny covid itp) i błagałam żeby mnie ktoś zbadał bo krew leci mi po nogach dosłownie pewna że to już koniec....😞
Okazało się, że dzidzi ma się dobrze - 8 mm człowieka i bijące serce ale mam dużego krwiaka w macicy.
Leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć bez stresu.
Zastanawiam się teraz jak już emocje opadły czy nie było go w środę na wizycie u gina czy on nie zauważył? A może olał...? Sama już nie wiem... Chyba nie czuje się pewnie z myślą, że miałby prowadzić dalej moją ciąże...
Ale wiem, ze krwiakowe historie są częste i się kończą dobrze 💕 Będzie w porządku!
-
adu wrote:Dobrze będzie! Zazdroszcze Ci tego usg, tez chce juz 😂😂
Przy takiej becie serce będzie dudnić jak dzwon 🙏
Adu a co Ci powiedział lekarz w sprawie chodzenia na bierzni i ruszania się dodatkowo?
Ja dzisiaj weszłam na pacjent gov i okazało się że mam leżące zwolnienie 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 19:18
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, noo, podrosla 😁 kusi mnie żeby iść w piątek na ro usg, no ale poczekam do wtorku 😂 nie spytałam o ta bieżnie, bo zapomnialam! Zapytam dopiero na wizycie 9.12. Na razie nie ryzykuje, niby to jak spacer, bo chodziłabym na biezni wolno 3-4 km, ale ja nie jestem typem sportowca wiec czekam na zgodę.
Leżące zwolnienie? Zglupial ten lekarz?👧 07.2021 -
Endzi wrote:Ja tu widzę u Ciebie piękna bete w pasku❤️
Przy takiej becie serce będzie dudnić jak dzwon 🙏
Adu a co Ci powiedział lekarz w sprawie chodzenia na bierzni i ruszania się dodatkowo?
Ja dzisiaj weszłam na pacjent gov i okazało się że mam leżące zwolnienie 🤦
Endzi, jeśli dobrze liczę to moja ciąża jest 3 dni młodsza od Twojej ) także idziemy prawie razem
Adu, ulala, jaka beta! Ja robię sobie jogę czasem i spaceruje:) Spaceruj chociaż na świeżym powietrzu, napewno na dobre Ci to wyjdzie gdyby były przeciwskazania do spacerów to napewno by lekarz powiedział
Endzi lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia