Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Ja tez sobie kukam na różne rzeczy Fajnie tak popatrzeć.
Ja to chyba uwierzę ze jestem w ciąży dopiero jak mi brzuch urośnie
Żebyś wiedziała ja mam to samo 🤣 jak zobaczę to uwierze ☺️ jak będę mieć w ramionach to największe marzenie będzie spełnione ❤️❤️❤️
Endzi lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja może się dowiem coś konkretnego w środę. Bo ten nawiedzomy mi wyliczył na 2.08 ale to według om. Więc się okaże😁
Ale miałam dzisiaj powalony sen 🤦♀️ śniło mi się że poszłam do toalety a tam krew na wkładce. A że byłam na jakieś wycieczce to chciałam żeby mnie zawieźli do szpitala. Szpital był zamknięty to do jakiegoś lekarza który miał "gabinet' w polu kukurydzy. I tam zrobili mi usg i że niby bilo serduszko i widziałam je na ekranie. A najśmieszniejsze było to że miało idealny kształt ❤️. Powalone te sny mam jakoś..Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Kredka, dzięki za pamięć, wszystko super! Przeszło samo:) ty już 9 tydzień, fiu fiu!
Ja w tym tygodniu zapewni będę miał wizytę żeby założyć kartę ciąży. Narazie jeszcze nie wiem kiedy konkretnie, we wtorek zadzwonię do lekarza i zapytam25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Mi się podobają same drogie wózki akurat. Ale trudno:D my też mamy duza różnice wzrostu 30cm, więc będziemy musieli razem wybierać na pewno na żywo.
Endzi, xo za sen 😅
Tata wczoraj do mnie 4 razy powudszial, że tak bardzi pasuje mi synek mojego brata (3 tygodnie) 🤣 a my z mężem tylko się śmialiśmy do siebie. Na pewno się ucieszą jak się dowiedzą ❤ myśle, że już się martwili, że 4 lata po ślubie a nic.mgielka, Baśka 89, kredka lubią tę wiadomość
-
Ja mam termin wstępnie na 15 lipca, zobaczymy czy jutrzejsze Usg to potwierdzi. A jak dzidziuś się ciut pospieszy co jest bardzo prawdopodobne, to będzie prezent na moje 40 ste urodziny! Imprezka na porodówce się kroi konkretna, mleko, przeciwbólowce i cycki na wierzchu 🤣😂. Czad!
Trzymajcie kciuki za jutro.
A mi suwaczek w stosunku do OM i wyliczeń gina odejmuje 1 dzień, nie wiem czemu. Dziś 9 +3 a pokazuje 9+2. Mam na telefonie aplikacje Flo i ona na szczęście dobrze pokazuje tydzień ciąży, za to termin porodu inny 🤔. No nic, dowiem się więcej jutro.Endzi lubi tę wiadomość
-
Adu sny okropne mam. Ale to chyba ze stresu że może się coś wydarzyć. Heh bo pewnie chcą kolejnego wnuka/wnuczkę i dlatego tak gadają. U nas w święta przed ślubem zaczęli już nam życzyć bobasa. 😂 A przed ślubem było żebyśmy przypadkiem wcześniej się dziecka nie dorobili🤷♀️
W nocy nie mogłam leżeć na prawej stronie bo mnie tak cycki bolały 😂 a mąż mówi że wzdycham i sapie co chwilę🤷♀️ Ale to dlatego że ciężej mi się oddycha.
My większość rzeczy będziemy mieli po naszych chrześnicach od męża siostry. Damy im drugie życie i przy okazji trochę zaoszczędzimy. A i tak czeka nas remont drugiego pokoju i niedługo wymiana samochodu 🤦♀️
Jagodowa daj znać co tam Ci jutro lekarz powie ✊😘 czekam na wieści.
Już tylko 3 dni i w końcu ja się coś dowiem konkretnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 20:31
Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Jagodowa, trzymam kciuki za usg! Prezent na 40 zacny! 😁
Endzi, myślę, że to nie kwestia kolejnego wnuka, tylko dziecka u nas. Tylko ja jestem po ślubie wsrod mojego rodzeństwa i tylko ja nie mam dzieci, nie licząc mojej młodszej siostry, ale ona ma czas na takie rzeczy. Myślę, że po prostu się już martwią.
Ja mam wpisany termin na 24.07 w karcie ciąży, a sama umawiam się z dzidzia na 21.07, żeby miało ładna datę urodzin 🤣
Weekend mi niewiadomo kiedy, czas wrócić przed kompurer i do pracy. Jeszcze tylko w przyszłej środy i te kilka dni wolnego. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 07:02
-
Co do wózków, ja zawsze miałam słabość do anex. Taki czarny czy ciemnozielony, są takie bardzo z klasą. Jeszcze o ciąży nie myślałam a już miałam wymarzony wózek 😂
Miłego poniedziałku dziewczyny!
U mnie data porodu pojawi się pewnie po kolejnym usg, ale zapewne początek sierpnia. Mogłoby być 30.07 to byłaby rocznica ślubu 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna, a może wykluje się 30. o tak, anex są ładne! Mi się podobają takie, które mają głębokie gondole: Jedo Tamel, ABC Design Salsa, Espiro Only. I Cybex priam, ale on za drogi 🙊 a fotelik to pewnie kupimy Avionaut Pixel.
Ja to mam wszystko obczajone bo ja już przed xiaza lubiłam oglądać 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 08:53
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😘
Ja się wyłączyłam na dwa dni. Chyba za wcześnie powiedziałam o tym że żadne objawy mnie nie dotykają.
Mdłości, wzdęcia, jakieś odbijanie... Masakra, a wczoraj taki okropny ból głowy, że płakałam... 😭 na czoło sobie przykładałam cold packa
Dziś ledwo wstałam - dobrze, że praca zdalna. Choć i tak moje myślenie jest mega spowolnione.
Wy dziewczyny jesteście już na zwolnieniach ? Czy nadal pracujecie ?
Jagodowa powodzonka dziś na USG , daj znać po.
Ja tez dziś jakieś sny bez sensu 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 10:15
-
Monika, oj współczuję tych objawów:( ja 2 tygodnie temu w niedziele tez mialam tak okropny bol głowy.. ja pracuje normalnie, xo prawda mamy zdalna pracę obecnie, nie weom jak dlugo. Zamierzam pracować na pewno pewno końca marca.
-
adu wrote:Monika, oj współczuję tych objawów:( ja 2 tygodnie temu w niedziele tez mialam tak okropny bol głowy.. ja pracuje normalnie, xo prawda mamy zdalna pracę obecnie, nie weom jak dlugo. Zamierzam pracować na pewno pewno końca marca.
Też mam taki plan pracować do końca marca. A w kwietniu już na zasłużony odpoczynek Musi mi się ładnie przeliczyć podstawą do zasiłkuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 10:47
-
Monika, ja różnicy w pensji nie będę miała w zasadzie jak dłużej, ale po prostu tyle bym chciała. Myślę, że potem te kilka miesięcy fajnie odpocząć i mieć czas na książki, spacerki, spokojne sprzątanie itp 😊
-
adu wrote:Monika, ja różnicy w pensji nie będę miała w zasadzie jak dłużej, ale po prostu tyle bym chciała. Myślę, że potem te kilka miesięcy fajnie odpocząć i mieć czas na książki, spacerki, spokojne sprzątanie itp 😊
Ja mam tyle lat pracy zawodowej że już mam dość w międzyczasie może z 5 zwolnień lekarskich króciutkich na przeziębienie, które zazwyczaj mnie zwala z nóg.
Zaraz po szkole średniej do roboty poszłam. -
Jagodowa Mama wrote:Ja mam termin wstępnie na 15 lipca, zobaczymy czy jutrzejsze Usg to potwierdzi. A jak dzidziuś się ciut pospieszy co jest bardzo prawdopodobne, to będzie prezent na moje 40 ste urodziny! Imprezka na porodówce się kroi konkretna, mleko, przeciwbólowce i cycki na wierzchu 🤣😂. Czad!
Trzymajcie kciuki za jutro.
A mi suwaczek w stosunku do OM i wyliczeń gina odejmuje 1 dzień, nie wiem czemu. Dziś 9 +3 a pokazuje 9+2. Mam na telefonie aplikacje Flo i ona na szczęście dobrze pokazuje tydzień ciąży, za to termin porodu inny 🤔. No nic, dowiem się więcej jutro.
Moja mama miała urodziny 15 lipca ❤️Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Co do snów to to jest jakaś porażka...🤦 Nie dość że na podłożu erotycznym to jeszcze takie bzdety mi się śnią że brak słów 😂😂😂🙈
Ja jestem już na wolnym.Coraz ciężej mi w pracy a roboty co nie miara.Najgorsze że musiałam dźwigać po 20 kilo...nie chce się więcej przemęczać.Moj Mirek pow.ze mam odpoczywać i dbać o siebie z resztą lekarz co chwilę mi mówił czy nie chce na L4.A że ja mam umowę zlecenie i pracuje tam krótko to się poprostu zwolniłam...nie miałam wyjścia...trochę pogmatwane to u mnie.Najwazniejsze żeby dzidzia była cała i zdrowa i ciąża donoszona.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Monika, niby ja też miałam podwyżkę w lipcu, no ale to i tak nie będzie pełnego roku Ja tez w sumie od 8 lat pracuje bez przerwy, krótkie urlopy tylko, 3 razy zwolenienie na przeziębienie po 3 czy 4 dni.. juz bym chciała odpocząć.
Baśka, no w przypadku dźwigania to oczywiste, że nie warto przeciągać, zwłaszcza jak zle się czujesz.
Ja obstawiam, że jak powiem q pracy to będę miała juz do końca zdalna pracę że względu na covid. Wiem, ze dwie dzirwczyny są teraz w ciąży w innych działach i tak właśnie maja.Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
adu wrote:Monika, niby ja też miałam podwyżkę w lipcu, no ale to i tak nie będzie pełnego roku Ja tez w sumie od 8 lat pracuje bez przerwy, krótkie urlopy tylko, 3 razy zwolenienie na przeziębienie po 3 czy 4 dni.. juz bym chciała odpocząć.
Baśka, no w przypadku dźwigania to oczywiste, że nie warto przeciągać, zwłaszcza jak zle się czujesz.
Ja obstawiam, że jak powiem q pracy to będę miała juz do końca zdalna pracę że względu na covid. Wiem, ze dwie dzirwczyny są teraz w ciąży w innych działach i tak właśnie maja.
U mnie jest jedną dziewczyna w ciąży i ona pracuje cały czas zdalnie. A kiedy planujesz powiedzieć o ciąży w pracy ? Ja chyba po I trymestrze chyba że będą chcieli żeby wrócić wcześniej do pracy stacjonarnej to trzeba będzie może powiedzieć wcześniej.Baśka 89 lubi tę wiadomość