Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść
-
WIADOMOŚĆ
-
Porządna kreska,! Gratulacje.
abrakadabra lubi tę wiadomość
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
kochane, a jest możliwość zmian temperatur w całym cyklu przez zrzucenie wagi (dieta) ? W poprzednich cyklach w pierwszej fazie temperatury na poziomie 36.4 natomiast w tym również w pierwszej fazie oscylują w granicy 36.1. Dzień owulacji najprawdopodbniej 35.9 jestem w szoku. Termometru, a nie miejsca pomiaru nie zmieniałam
ps. na diecie jestem od 1.5msc. Spadek wagi to około 5kg -
Chaos wrote:Hej Dziewczyny. Ja sie boje testować 🙈🙈🙈 boje się ze bedzie biało, ze zle wyliczylam dzien @ i ze ona przyjdzie, ale za 2 dni.. I tak sobie mysle ze sikne w czwartek.. No chyba ze do tego czasu przyjdzie @..
Abrakadabra, gratuluję!!!
Zmotywowalas mnie swoim testem zebym sie jednak odważyła, ręce mi się trząsły przy focie ale taka sytuacja..
https://zapodaj.net/9875c0c7ac18b.jpg.html
13dpo u mnieabrakadabra, aliciaaa, Batylda, Juliet, Lady_Dior, monnkej, Sylwia_i_Niki, Otter, Nynka, Norka01, Ewciia, Szyszka90, Belie lubią tę wiadomość
-
Chaos wrote:Abrakadabra, gratuluję!!!
Zmotywowalas mnie swoim testem zebym sie jednak odważyła, ręce mi się trząsły przy focie ale taka sytuacja..
13dpo u mnie
Wow jaka piękna krecha. Gratulacje!Chaos lubi tę wiadomość
-
Aaaa wiedziałam, że październik zacznie się na zielono 😁😁😁 Oby tak pozostało🙏
Abrakadabra, Chaos gratuluję i kciuki trzymam, by ciemniały 😁😁😁Chaos, Batylda lubią tę wiadomość
-
Inka12 wrote:Oczywiście muszę powtórzyć betę za dwa dni. Myślałam, ze może miał ktoś podobnie .... za wszelka cenę szukam jakiegoś wsparcia ...Esperanza wrote:W tym cyklu zamierzam w końcu zrobić badanie drożności jajowodów. Oby się udało.
Potwierdzam, że joga uspokaja ciało i umysł. Nawet darmowe filmiki na YouTube Fertility yoga dają radę 🙂 jak dla mnie to połączenie stretchingu z prawidłowym oddychaniem.Sinugma wrote:Dobra można mi wpisać te 2 kreski.
Dziś beta 2855,69 mIU/ml
Idę ponownie za 2 dni
abrakadabra wrote:Dziewczyny nie wierze w to co widzę! Jestem w sumie w szoku
Dzisiaj 12 dpo
No coś tutaj ewidentnie widać Trzymam kciuki żeby ciemniało i żeby beta ładnie wyszła!
kokoszka31 wrote:Ja kupowałam takie taniutkie od sprzedawcy meditrade-pl.
Dziewczyny u mnie totalna klapa w tym miesiącu. Byłam 9dc na monitoringu USG gdzie lekarka stwierdziła że widzi tylko drobne pęcherzyki więc do owu daleko (zazwyczaj mam ovu 12-14 DC więc w sumie tego się spodziewałam). Wczoraj byłam na kolejnym USG (12dc) a lekarz mówi że widzi ciałko żółte na prawnym jajniku, ale możliwe że to ciałko przetrwałe z zeszłego cyklu.. nic nie rozumiem z tego wszystkiego, jak ta lekarka mogła nic nie widzieć tego 9dc.. Generalnie temperatura trochę się podniosła tego 9 ale bardzo subtelnie, nie był to typowy skok owulacyjny.. wczoraj ten lekarz wypatrzył jeszcze pęcherzyk na lewym jajniku 10mm, w piątek idę zobaczyć czy urósł.. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że dziś rano moja tempka to 36.93 (czyli typowa z 2 fazy).. już po frytkach w takim razie, a seksu nie było praktycznie w ogóle więc październik poszedł psu w budę.. jestem taka zła..
Nie lubię takich sytuacji A testy owulacyjne nie pokazały owulacji? Kurcze to jest to czego zawsze się boję najbardziej, że przegapię owulację. Ściskam mocno, nie łam się.
EveB wrote:Dzieki, jest lepiej, ale coś tam dałej czuję w różnych miejscach. Temperatura mi totalnie szwankuje w tym miesiącu. Coś mi się zdaje, że 3 miesiąc starań znowu kiszka. 😔
13dpo u mnie
Cudowne wieści kochana! Gratulacje!!! Więcej takich zdjęć
Ja się dzisiaj kolejny raz zastanawiam po co mierzę temperaturę po owulacji. No po co? Tylko się denerwuję i później cały dzień analizuję czy jeszcze jest szansa czy nie. Do dupy ten wykres
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
EveB wrote:500 wzięłam. leze teraz i lekko się uspokaja. Dobrze że ten lekarz jutro
Obym tylko dotrwała. Trzymajcie kciuki by tam źlego się nic nie działo.
Czyli jakby co mogę wziąć jeszcze 500....
Dzieki
ja pisałam że bol owulacyjny slaby jak w tamtym cyklu i się pospieszyłam ..wczoraj po 15 się rozkręcalo a wieczorem już wzięłam nospe max 😆 nie wiem czy to w ogóle miało sens ale w sumie lepiej się już czułam o 24 ..
za to dziś rano wrażliwa prawa strona i ból jak siadam..ból przy baby dance też 🙈
test lh ciut jaśniejszy jak wczoraj także może to dziś choć szyjka zbija mój trop bo już na nie jest taka mieciutenka jak usta ale wciąż wysoko 😆
i oczywiście trzymam kciuki! musi być dobrze
ja zaszłam w ciążę z trzecim synkiem z podobnym bólem jak teraz także myślę pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2020, 11:39
-
13dpo u mnie -
Gratuluję Chaos i Abrakadabra ! ale super!Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
13dpo u mnie
Brawo! Gratuluję 😍
Dziewczyny dajecie nadzieje na naprawdę obiecujący październik 🐣kredka, abrakadabra lubią tę wiadomość
-
Tez gratuluję 😁😁😁😁 do mnie tydzień czasu docierało, jak zobaczyłam dwie kreski, 4 dni potem robiłam betę, wynosiła 442,930. Dzisiaj powtórzyła, zobaczymy jaki bedzie przyrost 😉
Chaos, monnkej, Sylwia_i_Niki, Nynka, Esperanza, Ewciia, Magda_Z lubią tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo dziewczyny😘
Trzymam kciuki za Wasze kreseczki, te które się juz uwidoczniły i te które dopiero ujrzą światło dzienne😊
Ja jeszcze nie potrafię się cieszyć, w sierpniu też widziałam dwie kreseczki a ciążą nacieszyłam się tylko 2 tyg😓 chyba dopiero jak zobaczę groszka na usg i będzie serduszko to jakoś to do mnie dotrze.
A teraz muszę pomyśleć jak dotrwać do pierwszej wizyty i nie zwariować 🙈
I Staremu przekazać niusa, ale to juz osobiscie😅Monia66, abrakadabra, Magda_Z lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję kreseczek ❤️❤️❤️
U mnie dziś 12 dpo, powinnam dziś dostać @, ale cisza. Mam bardzo dużo śluzu wodnistego, szyjka wysoko, miękka, zamknięta, temperatura 36.9 i po wczorajszym teście z cieniem myślałam, że coś dziś rano się uwidocznić a tutaj cisza! Rano biel, jakiś jeden cień.
Myślicie, że jest jeszcze szansa? -
13dpo u mnieMonia66, Chaos lubią tę wiadomość
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm