Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesciara30 wrote:jpg.html][/url]
Teraz chyba lepiej widać co myślicie? -
Patii96 wrote:Dziewczyny, tym które jeszcze nie testowały życzę powodzenia w tym miesiącu, takim jak ja czyli tuż po @ - trzymam kciuki w przyszłym cyklu! Ja opuszczam forum, przestaję mierzyć temperaturę, skupiam się na życiu, diecie, suplementacji, sporcie i uczelni, trzymajcie się
przykro ale w sumie odciągnięcie myśli innymi przyjemnymi zajęciami to najlepsze często co może być ..zaszłam w ciążę z trzecim już na olewce , sport na maxa, alkohol jeśli wypadlo że wypada :p ...tak jak to było wcześniej bez podporządkowywania się pod coś co miałoby nadejść ale nie nadeszło.
coś czuję że tym razem też pieprzne niedługo wszystko w cholerę oprócz kwasu foliowego😄
ale tak czy inaczej ciągle zajmuje głowę obowiązkami , tynk dekoracyjny położony i myślę złotem upackac, szafę córki rozbudowujemy, maluje portrety na ścianę ..muszę wiele pozmieniać , podokanczac co niedokonczone jeśli chodzi o aranżacje wnętrz haa..coraz bardziej mi się to podoba
Juliet piekna temp! u mnie też git ale czuję że.to nie ten miesiąc dziś jakoś 😂 a może mnie bejbik zaskoczy haha
kredka tak krótki cykl zdarzył mi się tylko po odstawieniu tabsow które brałam parę miesięcy ..i już więcej się nis zdarzyło . przykro mi że los ciągle kłody pod nogi ale bądź silna , dla tej swojej iskierki które zapewne predzej czy później się zjawiPatii96, Juliet lubią tę wiadomość
-
Szczęściara, czy to test life care😜❓ Też zamierzam go jutro wykorzystać, jeśli temp. nie spadnie🙂 Czułość chyba 10ml nie❓Ja widzę kreskę wyraźnie - kciuki by ciemniała ☺️
-
Lady_Dior wrote:Szczęściara, czy to test life care😜❓ Też zamierzam go jutro wykorzystać, jeśli temp. nie spadnie🙂 Czułość chyba 10ml nie❓Ja widzę kreskę wyraźnie - kciuki by ciemniała ☺️
-
nick nieaktualny.A. wrote:Dziewczyny dzisiaj dzień @...przyjdzie...czuję to...z resztą test mówi sam za siebie...
Łapie mnie przygnębienie... cały czas mam poczucie, że miesiąc za miesiącem ucieka i największy problem mam żeby pogodzić się z tym, że różnica wieku między dziećmi będzie duża. Synek ma już ponad 3 lata. 4 lata różnicy już mi się wydaje bardzo dużo a co dopiero kolejne miesiące, które dochodzą... nie umiem się z tym pogodzić...😢😔
4 lata to nie tak duża różnica. Mnie i moją siostrę dzieli 6 lat, w dzieciństwie dużo czasu spędzalysmy razem, uczyła mnie czytać i rysować, bardzo fajnie wspominam ten czas.Monia66 lubi tę wiadomość
-
Monia66 wrote:A mnie i moją młodsza siostrę dzieli 9 lat. Pamiętam jak chodzilam do szkoły, a ona mi pakowala ksiazki do plecaka na drugi dzień 😁
Fajnie! To moja siostra brała ślub kilka dni po tym jak się urodziłamCórka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Cześć dziewczyny! Przez tydzień odpoczywałam od forum. Jestem teraz w 8 dniu cyklu. Widzę trochę tu się podziało póki mnie nie było.
Zasmuciła mnie wiadomość że abrakadabra miała ciążę biochemiczną 😢 bardzo mi przykro! A Tobie Szczęściara gratuluję! I mocno trzymam kciuki żeby ten miesiąc był twój 🎁 śledziłam twój los w wątku wrześniowym i wiem że już 2 kreseczki widziałaś i życzę z całego serca żeby tym razem maluszek zjawił się niebawem 🙂
Powiem Wam dziewczyny że ostatnio bardzo humor mi się poprawił. Jakoś nabrałam dystansu do tego procesu i bardzo dobrze mi z tym. W pracy przestałam nastawiać się jakbym zaraz miała pójść na macierzyński, więcej ćwiczę. Nawet krzątanina po domu mi poprawia humor. Nie chcę więcej żyć w przeczuciu że zaraz mam zajść w ciążę i non-stop się martwić i smucić że to nie następuje. Robię to co jest w mojej mocy i odpuszczam resztę. W mojej mocy było zapisanie się na badanie drożności jajowodów hsg i to też uczyniłam 🙂 badania przed przeszłam z sukcesem więc we wtorek idę na badanie właściwe. Bardzo się cieszę że będę coś więcej wiedziała i troszkę się boję zarazem. Uściskam was i życzę sił i dobrego humoru w nadchodzącym tygodniu! 🌻🍂
kokoszka31, szczesciara30, kredka, Lolipop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, chętnie znów do Was dołączę po przerwie jaką sobie zrobiłam po otrzymaniu fatalnych wyników badań nasienia kilka miesięcy temu. Mimo, że nie mamy jeszcze informacji czy jakaś poprawa nastąpiła po tych miesiącach leczenia, mam jakieś większe nadzieje i przeczucie że musi być cokolwiek lepiej. Testowania mi się zachciało i jakoś więcej luzu mam chyba w sobie chętnie od jakiegoś czasu podczytuje co tu się dzieje
W tym cyklu jestem już po owulacji i poproszę o dopisanie na 22.10. -
Szcześciara30 ja widze wyraźnie tą kreseczkę. Gratuluję :* Oby ciemniała, leć na bete Który masz dpo?
Lolipop a Ty ? bo coś kojarzę, że my razem mamy testować.
Ja też jestem trochę do tyłu jeśli chodzi o forum, podczytuję ale czasem brakuje czasu żeby cokolwiek napisać. W weekendy dużo się dzieje, imprezy rodzinne, budowa domu, ogarnięcie rzeczy do pracy.
U mnie dziś spadek tempki, ale moze to zagnieżdzenie, kto wie. Zobaczymy czy jutro tempka skoczy w górę.
Im więcej dni po ovu tym mniej mam cierpliwości z testowaniem jajniki mnie pobolewają...
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Szyszka90 wrote:Szcześciara30 ja widze wyraźnie tą kreseczkę. Gratuluję :* Oby ciemniała, leć na bete Który masz dpo?
Lolipop a Ty ? bo coś kojarzę, że my razem mamy testować.
Ja też jestem trochę do tyłu jeśli chodzi o forum, podczytuję ale czasem brakuje czasu żeby cokolwiek napisać. W weekendy dużo się dzieje, imprezy rodzinne, budowa domu, ogarnięcie rzeczy do pracy.
U mnie dziś spadek tempki, ale moze to zagnieżdzenie, kto wie. Zobaczymy czy jutro tempka skoczy w górę.
Im więcej dni po ovu tym mniej mam cierpliwości z testowaniem jajniki mnie pobolewają...
33 dzień cyklu ja mam tak 30-31 dzień. Wiec mi się spóźnia tak 2 dni i dziś z testu nie porannego wyszła jutro beta i progesteron bo mogę mieć niski po laparoskopiiSzyszka90, Monia66 lubią tę wiadomość
-
Monia66 wrote:Extra😁 ja raz rozmawialam z kobietka, której dziecko jest młodsze od dziecka swojej córki czyli wnuczka 😊
A to zaś u nas też mama ma fajnie, bo 22 razy została babcia, jak urodze kolejne, to będzie babcia poraz 23! To dopiero wynik hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2020, 20:31
agusia_246, Monia66 lubią tę wiadomość
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie.