Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść
-
WIADOMOŚĆ
-
agusia_246 wrote:To mogę piwko wypić? Innego alkoholu nie toleruje...
Chciałabym,zawsze człowiek spokojniejszy, ale mam świadomość, że lepiej nie
Możesz!!!! Nie fiksujmy 😅 juz wystarczy, że wspieramy rynek produkujacy owulaki i testy ciążowe, nabijamy statystyki wejść na różne specjalistyczne strony internetowe, wypychamy kieszenie lekarzom, uprawiamy seks na zawołanie. Na tak wczesnym etapie nie ma możliwości by piwo czy wino mogło zaszkodzić. Wszyscy lekarze u których przez ostatnie lata byla byli zgodni w jednym- mamy zyc normalnie. Nie myśleć co miesiąc, ze się udało i rezygnować z rzeczy, które lubimy.Justyna2800, kredka lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
hej! Przychodzę z wrześniówek... pewnie jak i sporo z Was
Ten cykl będzie nasz!
U mnie 2 cykl starań, owulacja ma być około 4 października. Testować będę szybko, pewnie już 13 października, bo wtedy mąż ma urodziny i może uda się mu zrobić prezentMajaaa, Ewciia, kredka, Batylda lubią tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Majaaa wrote:Możesz!!!! Nie fiksujmy 😅 juz wystarczy, że wspieramy rynek produkujacy owulaki i testy ciążowe, nabijamy statystyki wejść na różne specjalistyczne strony internetowe, wypychamy kieszenie lekarzom, uprawiamy seks na zawołanie. Na tak wczesnym etapie nie ma możliwości by piwo czy wino mogło zaszkodzić. Wszyscy lekarze u których przez ostatnie lata byla byli zgodni w jednym- mamy zyc normalnie. Nie myśleć co miesiąc, ze się udało i rezygnować z rzeczy, które lubimy.
Dokładnie tak!
Ja dzis prawie cały dzień na łopacie i z taczka pod górę i w dół, a taki wysiłek gorszy niż piwo. No ale roboty ubyło... A człowiek psychicznie zdrowszy, jak robi to co lubiMajaaa lubi tę wiadomość
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Doberek w zaraz 8dpo. Uzbroiłam się już w testy 🤣🤣
Jutro rano jak wstanę po pracy to uzupełnię tabelkę.
Co mnie skłoniło do 2 dziecka. Zaznaczyłam sobie ze 25 lat i zamykam fabrykę. W pracy stabilnie i marzy mi się już 2 lata wolnego :p do tego rosnąca różnica wieku mnie przeraża -
Dziewczyny ja pisze do was ponieważ w środę idę do swojego lekarza i mam mieć ustalony termin na drożność jajowodów laparoskopem. Że względu na to że parametry nasienia się poprawiły a ja dalej nie zajdę w ciążę dostanę pewnie z 3 miesiące szansy i na stół tylko pytanie moje do was czy jeżeli miałam 2 ciążę biochemiczne i obie były albo z prawego albo z lewego jajnika to może być tak że jajowody są niedrozne?? Oczywiście wolałabym nawet żeby mnie pokroili a było wszystko ok ale tak czysto teoretycznie pytam
I jeszcze jedno myślicie ze hevIran 800 może zaszkodzić owulacji? -
kredka wrote:Dobrze gada dziewczyna, polać jej! 😅😅😅😅
kredka lubi tę wiadomość
Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
kredka wrote:Hello 😄
Dastiny niestety ja nie pomogę bo nie mam żadnego pojęcia o temacie.
Guerretenshi już sobie wyobrażam jak co chwile bezwiednie Twoja ręka sięga po test i się cofa i tak co chwile. 😅 oszaleć można w tych ostatnich dniach przed testowaniem.
Ja wyglądam kuriera bo dziś moja miovelia nac ma wjechać a akurat mam 3dc więc idealnie byłoby ją zacząć a od niedzieli clo.
Dziś piąteczek, byle do 16! 🙄 pewnie znów zasnę po 21 na kanapie ale ważne że piąteczek. 🤣
Tez nie mogę się 16 doczekać 🙂 przyjadę do domu i włożę 🍺 do lodówki 😂kredka lubi tę wiadomość
Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
justa33 wrote:Dziewczyny, dziś 5dpo... Od kilku dni mnie boli brzuch, a w czoraj pol dnia spedzilam w WC. Któraś z Was tak miała?
EveB, ciężko powiedzieć Ci powiem. Ja robiłam w zeszłym miesiącu tablice progresu. Ofkors zawsze miło podziałać. Ale chyba pewniakiem piku jest to, że jak dziś zrobisz test to będzie mega blady w porównaniu do wczorajszego. Co znaczy że dziś lub jutro będzie owu. -
guerretenshi wrote:Nie szukaj. Naprawdę. Szkoda Twoich nerwów. Tym bardziej że wchodzimy w okres infekcji. U mnie w otoczeniu parę osób z dupy męczy zatrucie.
EveB, ciężko powiedzieć Ci powiem. Ja robiłam w zeszłym miesiącu tablice progresu. Ofkors zawsze miło podziałać. Ale chyba pewniakiem piku jest to, że jak dziś zrobisz test to będzie mega blady w porównaniu do wczorajszego. Co znaczy że dziś lub jutro będzie owu.
Mierze też temperaturę, ale ona Kijowa w tym cyklu, bo tu lampka wina, tam kieliszek likieru, zaczęłam też ćwiczyć więc wszystko pomieszane.