Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OLEJ Z WIESIOLKA
Odpowiedz

OLEJ Z WIESIOLKA

Oceń ten wątek:
  • Lechaim Nowa

Wysłany: 24 października 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a kiedy można zauważyć efekty? Niby piszą, że trzeba czekać 2-3 miesiące. Czy to możliwe, że może zacząć działać po 10 dniach? Serdecznie pozdrawiam!

• pap86 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiolek w sporych dawkach dziala od razu! Wcale nie po kilku mscach :) ja jak zaczynalam na poczatlu cyklu to w dni plodne mnie juz zalewalo.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też stosuję wiesiołek :) W tym cyklu zaczęłam, biorę po jednej łyżce, bo mam wersję płynną, póki co nie zauważyłam rezultatów, od @ będę dalej stosować, zobaczymy.

• HelaHela Znajoma

Wysłany: 28 października 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Dziewczyny piszecie, ze bierzecie 1,2,3 tabletki... Ale ile mg trzeba brac?
    Bylam dzis w aptece, mowie, ze chce wiesiolek a babka sie pyta ile mg. No i zglupialam. Maja 500 i 1000. Ile najlepiej mg brac? Czy to zalezy od organizmu i trzeba sobie samemu dopasowac?
    Ja biorę 3 razy dziennie po 2 tabletki 500
    Czyli jak tabletka jest 1000 to wystarczy 3 razy dziennie po 1 tabletce.

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ