X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OLEJ Z WIESIOLKA
Odpowiedz

OLEJ Z WIESIOLKA

Oceń ten wątek:
  • Lechaim Nowa

Wysłany: 24 października 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a kiedy można zauważyć efekty? Niby piszą, że trzeba czekać 2-3 miesiące. Czy to możliwe, że może zacząć działać po 10 dniach? Serdecznie pozdrawiam!

• pap86 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiolek w sporych dawkach dziala od razu! Wcale nie po kilku mscach :) ja jak zaczynalam na poczatlu cyklu to w dni plodne mnie juz zalewalo.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też stosuję wiesiołek :) W tym cyklu zaczęłam, biorę po jednej łyżce, bo mam wersję płynną, póki co nie zauważyłam rezultatów, od @ będę dalej stosować, zobaczymy.

• HelaHela Znajoma

Wysłany: 28 października 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Dziewczyny piszecie, ze bierzecie 1,2,3 tabletki... Ale ile mg trzeba brac?
    Bylam dzis w aptece, mowie, ze chce wiesiolek a babka sie pyta ile mg. No i zglupialam. Maja 500 i 1000. Ile najlepiej mg brac? Czy to zalezy od organizmu i trzeba sobie samemu dopasowac?
    Ja biorę 3 razy dziennie po 2 tabletki 500
    Czyli jak tabletka jest 1000 to wystarczy 3 razy dziennie po 1 tabletce.

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ