OLEJ Z WIESIOLKA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, wiesiołek wiesiołkiem, ale pamiętajcie o PŁYNACH Zwłaszcza, jeśli jesteście takim wynalazkiem, jak ja, który ciągle "zapomina" pić i potrafi pod koniec dnia zorientować się, że dopiero wypił dwie kawy... i tyle. Wtedy żaden wiesiołek nie załatwi tematu - przetestowane na sobie
-
Agatek, dla Ciebie moja odpowiedź już niepotrzebna ale i tak odpowiem Wiesiołek mi pomaga, dosłownie zalewa mnie śluzem od tego cyklu. Póki co to śluz kremowy ale jest go naprawdę dużo, czekam na rozciągliwy
Na Twoim przykładzie widzę że działa więc łykam go dalej -
Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie wiesiołka - wiem że trzeba go brać tylko w pierwszej fazie cyklu - ale czy można go brać biorąc bromergon przez cały cykl i duphaston/luteinę w drugiej?
a biorąc jeszcze clo? -
nick nieaktualny
-
Aż muszę się "pochwalić" Drugi raz w życiu zaobserwowałam u siebie śluz rozciągliwy Nie jest go dużo (oprócz tego jest też wodnisty), ale jest! Zasługę przypisuję wiesiołkowi, który łykam drugi cykl. W poprzednim było sporo wodnistego śluzu, tym razem mniej wodnistego, ale jest też rozciągliwiec!
-
Ja dopiero pierwszy cykl z wiesiołkiem i też muszę powiedzieć, że widzę ogromną różnicę w śluzie:) Na początku myślałam, że to nie dokońca działa, ale teraz już wiem i mogę polecić w 100% każdej starającej się o bobasa!Jezu ufam Tobie!
2015 - ciąża pozamaciczna
2018 - Synek (cud Nowenny Pompejańskiej)
2018 - poronienie (8tc)
2020 - Bedzie drugi synek! (cud Nowenny Pompejańskiej) -
Ja mam notoryczny problem z małą ilością śluzu, biorę wit B6 i jakość śluzu mocno się poprawiła, ale ilość ani trochę. Próbowałam wielu rzeczy, ale nic nie pomaga. Kiedyś brałam wiesiołek - oczywiście nie pomógł. Ale postanowiłam przeprosić się z nim i kupiłam olej z wiesiołka tłoczony na zimno (taki spożywczy, 250 ml) i piję 1 łyżeczkę dziennie. Postanowiłam, że będę go pić dłużej - butelka powinna starczyć mi na 3 msc. Być może u mnie trzeba go brać w dłuższej perspektywie czasu, aby był widoczny efekt. Na razie pierwszy cykl (3 tyg brania) nie dało efektów. Zobaczymy co będzie pod koniec picia butelki. Biorę go cały cykl - lekarz stwierdził, że nie ma obaw poronień w drugiej fazie cyklu.Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
nick nieaktualny
-
Tyle się naczytałam o wiesiołku że postanowiłam spróbować rozpoczynam 1 cykl ze stosowaniem wiesiołka. Czytałam o wielu przykładach jego pozytywnego działania od samego początku, zobaczymy jak będzie u mnie. Może ktoś jeszcze się podzieli doświadczeniami z wiesiołkiem?
Aniołek 7t3d (*) -
Ja tez sobie zakupilam wczoraj olej z wiesiolka w kapsulkach i bede lykac od nadchodzacego cyklu kiedys mialam zdecydowanie wiecej sluzu, ale od jakichs 2-3 cykli pojawia sie go duzo mniej... zobaczymy jakie beda moje odczucia po wiesiolku