owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Ja czekam na wątek lipcowy bądź sierpniowy,wcześniej raczej nie mam szans:/
zresztą nie jestem sama na forum może są chętne które by chciały założyćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:53
Alice93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
U mnie dziś nowy cykl pełen wrażeń...
Proszę o wpisanie na testowanko 2.06 (tj. w moje 28 urodziny). W Dzień Dziecka teoretycznie zacznie się @, także może następnego dnia będzie oryginalny prezent urodzinowy :p
Powodzenia dla Was wszystkich, Kochane!Paulette lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyhejka prosze o przepisanie na 6 czerwcza. napewno bede testować w czercu poniewaz z maju napewno nie ujrze 2 kresek odpuscilismy starania w maju ze wzgledu na chorobu moje i meza. mam serduszka na kykresie ale seks nie konczyl sie w sposob jaki jest mozliwe poczecie dziecka wiec bardzo bardzo licze na czewiec. moj maz ma 4 czerwca 30 urodziny i nie wyobrazam sobie piekniejszego prezentu. milego dnia
Paulette, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla czasem seks nie musi kończyć się w sposób taki mega finalny cuda czasami się zdarzają
mi maj odpada zbyt długiego cyklowania. Dobrze, że chociaż nast @ przyjdzie na początku czerwca to przynajmniej lipiec mi nie odpadnie bo tak by znów było co drugi miesiąc testowanie.
ojejku, Alice93 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) dołączę do was bo też będę testować w czerwcu (mam nadzieję). poproszę mnie dopisać na 2.06 mam nadzieję że w końcu się uda bo już się staramy około pół roku.
-
W końcu nie jestem na samiuteńkim początku. Of wyznaczył mi @ na 6 ale mam nadzieje że owulacja zawita o 1 dzień wcześniej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
zapisuje sie na 6 czerwca:) U mnie też miesiąc urodzinowy. 8cs.07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
Wow aż 5 dziewczyn na 6 czerwca ładnie ładnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Madziulla oj będzię będzie o wszystkie mają mieć zielone kropki! Rozkazuje! Nie widzę innej opcji
merida17 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ojejku super pomysł! To ja poproszę o zaznaczenie
ojejku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"