owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:widzę, że 6 czerwca mocno oblegany. Eniana, kiedy Twoje urodziny?
Ania-nowa, Karissa lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:może i dobrze, bop fl będzie dłuższa.
ed. poza tym, może owulacja była w 17dc?
ciezko mi powiedzieć kiedy owu byla...wykres może byc bardzo przekłamany bo byłam chora...i nie miałam mimo brania clo żadnych objawów owu. wolalabym żeby @ szybko przyszła bo za 5 dni wyjeżdżam chodzić po gorach a ostatnia @ baaardzo przecierpiałam praktycznie przeleżałam w domu 3 dni... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:temp masz dosc wysoką jak na to, że Ridż miałby przyjśc zaraz...
Testowałaś? powodzenia
Zawsze moje tempki sa dosc wysokie ale teraz moglyc w byc wyzsze przez chorobe. nie testowalam bo ze wzgladu na nasze choroby i wyjazd odpuscilismy starania w tym cyklu. te seksy co sa na wykresie zaznaczone nie konczyly sie tak jak powinny aby dac ciaze. oprocz jednego seksu wiec jakas szansa na ciaze jest poczekam do wtorku z testem bo i tak nie mam testu w domu -
Czerwiec dla mnie jest dość wyjątkowy, bo ja jestem z 2giego, siostra z 14stego i brat z 12stego! Do tego 13stego będziemy mieli pierwszą rocznicę ślubu Także to będzie gorący miesiąc...
ojejku, Marteczka93, Milka1991 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
U mnie duże zmiany. Proszę mnie przepisać na 5.06. Ja wprawdzie nie mam urodzin, ale uwielbiam czerwiec. Dni są taaak długie i zazwyczaj już ciepłe. Życzę nam wszystkim żebyśmy zobaczyły te wymarzone dwie kreseczki już w przyszłym miesiącuJeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualnykurczaczek. w czerwcu urodzin nie mam, ani mój eM też nie ale ma 30-go maja to do 1-go czerwca blisko hehe poza tym moje Zielone Światełko i ten czas kiedy mogliśmy porządnie się starać i kiedy miałam ujrzeć II kreski właśnie miał być czerwiec więc może rok później ale się spełnią moje marzenia po poronieniu .
ojejku, Alice93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Jaki cudny pasek truskawkowy
może zamiast o Groszkach pisać to o Truskaweczkach piszmy może wtedy wiecej się ich pojawiojejku, KlaudyŚ, Alice93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny