owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello no więc miłam się nie wpisywać ale 14 czerwiec to moje urodzinki więc ... niech będzie 14 czerwiec ..coprawda IUI bedzie gdzieś 25 maja wiec każa mi testować pewnie 10 czerwca .. ale i tak bede czekac minie termin @ wiec niech będzie 14 czerwiec najwyżej będe po drugiej becie
ojejku, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:a co za badania robiłaś?
Ja od kilku tygodni czekam na wyniki kariotypów i pakiet nadkrzepliwości - z tego mam parę wyników, ale nie wszystkie.
Zwei no to będzie imprezkaojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Marta, dopisz mnie na 18tego, zrobimy sobie z Emi i Cytryną taki mini sabat
e. Monia - na Twój termin tez czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 06:34
-
ojejku wrote:Emi coś kombinuje, bo zapisała się na 31 maja u Majówek, ale nie odpuscimy jej, niech na Alexisowego chociaż sika.
e. Monia - na Twój termin tez czekamojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zonaboba wrote:Ja poprosze o wpisanie mnie na 11.06
Ja jutro odbieram wyniki badan i sie troszke stresuje a zarazem nie moge doczekacojejku lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eh a ja myślałam że będę testować bo miałam podchodzić za parę dni do iui ale niestety mam torbiel 5,5 cm na jajniku i iui odłożone na za 2 cykle także testowania raczej nie bedzie bo się wszystko rozjechało07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
http://wstaw.org/h/811c3465fef/
Tak wygląda mój test owulacyjny zrobiony ok 30min temu
Instrukcja mówi, że jeśli linia będzie równie mocna lub mocniejsza od tej co jest zawsze, to w ciągu 24-36h powinna pojawić się owulacja. Ja owulkę powinnam mieć w środę więc zakładam, że jakbym ten test zrobiła jutro, to linia byłaby jeszcze bardziej intensywna. Myślicie, że przytulanko najlepiej kiedy? Jutro, w środę i czwartek (na wszelki)? Bo jak się kochaliśmy w czasie okołoowulacyjnym codziennie, to nie pykało, a na radach dnia Ovu ostatnio widziałam, że najlepiej nie kochać się codziennie, bo jak jest przerwa, to i plemników więcej więc tym razem staramy się bardziej "z głową" niż ciągle, gdy mamy ochotę. Wiem, że powinniśmy się kochać, bo się kochamy, a nie dlatego, że akurat powinniśmy, ale już oboje bardzo byśmy chcieli zobaczyć 2 kreski na teście innym niż owulacyjny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:48
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa kochajcie się kiedy najdzie ochota Mnie się udało właśnie przy dużej ilości seksów, teraz narzekam ,że nie wychodzi bo od jakiegoś czasu nie mamy takiego powera jak kiedyś. Muszę to zmienić jak tylko pozrzucam problemy z barków.
Jak ma się udać to się uda i przy 5 stosunkach dziennie i przy jednym w całym cyklu. Nie wyliczaj, idź na spontan a szybko zbierzecie żniwa ze swojej "ciężkiej" pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 22:38
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypyatii wrote:eh a ja myślałam że będę testować bo miałam podchodzić za parę dni do iui ale niestety mam torbiel 5,5 cm na jajniku i iui odłożone na za 2 cykle także testowania raczej nie bedzie bo się wszystko rozjechało
Testuj tak czy inaczej, torbeile w ciaży to ponoć częsta sprawa, widocznie jedno drugiemu nie przeszkadza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOto moje wyniki z ostatnich dni!
Pierwszy u samej góry to dzisiejszy, który był zrobiony o 7.15 z drugiego porannego moczu.
Dwa niżej były robione około godziny 8.00 również z drugiego porannego moczu, kolejno wczoraj i przedwczoraj.
Jestem z siebie dumna!Morwa, Karissa, ojejku, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Karissa wrote:Ostatnie 10msc kochaliśmy się gdy przyszła ochota (w czasie owulki to zwykle codziennie) i nic z tego nie wyszło, więc teraz chcieliśmy do tego podejść jednak inaczej...
Karissa lubi tę wiadomość