owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarissa tak jak dziewczyny piszą kochajcie się kiedy macie ochotę
my w tym cyklu wyjątkowo praktykujemy zasadę co 2 dzień (raz mięliśmy małe zawirowanie) ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedynie co złamałam u siebie to zmierzyłam 2 x temp i obawiam się, że może być bezowulacyjny. Więc dopóki nie pojedziemy nad morze trochę pomierze sobie, żeby zobaczyć kiedy @ wypatrywać, żeby za wcześnie testów nie robićAlice93 lubi tę wiadomość
-
Paulette, a tam od razu bezowulacyjny. Przed samym wyjazdem zobaczysz cień cienia drugiej kreski na teście ciążowym. Jak na 9 dpo będzie to w sam raz a tak na serio to tego właśnie Ci życzę i liczę na to ,że ten cykl będzie u Ciebie owulacyjnym i ciążowym :*
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa, uwielbiam zakładać czarne scenariusze z góry chociaż nie znam się na tym, ale jak poczytałam w necie i pobadałam sobie szyjke to może jest szansa na owulacje ale co tam pożyjemy zobaczymy.
Ja też Ci życzę tego Dziedzica może nam tego samego dnia uda się wysikać po dwie kreski bo w podobnych dniach mamy termin okresu .Alice93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, i'm back wrocilam z odwyku od obserwacji, niesamowicie dobrze na mnie podziałał - polecam wszystkim które czują że potrzbuja nieco odpoczynku. W maju się znowu nie udało więc proszę o wpisanie 10 czerwca nadal planuje ograniczone obserwacje żeby nie zwariować. Marta gratulacje :***
Karissa, rozumiem Twoje rozterki, miałam tak w poprzednim cyklu. Niestety wstrzemięźliwośc nie zdała egzaminu a dołożyła tylko trochę frustracji niepotrzebnie. Tak jak Morwa prawi, jak ma pyknac to i przy seksie 5 x dziennie pyknie. Zatem do dzieła i powodzenia każdej z nas *ojejku, Karissa lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Matko założycielko wykreśl mnie z 10.06. Moja dzisiejsza wizyta u gina nie pozostawiła mi żadnych nadziei. Za resztę dziewczyn trzymam kciuki, oby czerwiec obrodził w piękne truskawy...
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.niestety albo stety przyczepiam się do Was.slabe testy ciążowe okazały się być potwierdzeniem kolejnej ciąży biochemicznej
Chyba się zaczęło. Chociaż obawiałam się pozamacicznej i pustego jaja..tak chociaż los daje mi szansę w kolejnym cyklu.
Czekam aż się rozkręci i odliczam do owu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychannah wrote:Witam się i ja.niestety albo stety przyczepiam się do Was.slabe testy ciążowe okazały się być potwierdzeniem kolejnej ciąży biochemicznej
Chyba się zaczęło. Chociaż obawiałam się pozamacicznej i pustego jaja..tak chociaż los daje mi szansę w kolejnym cyklu.
Czekam aż się rozkręci i odliczam do owu.
Zrobilismy też kariotypy (na wyniki nadal czekamy) bo tu tez moze coś byc nie tak. Jesli zatem cb u Ciebie nie wystapiła pierwszy raz - powinnaś próbować to zdiagnozować, i niestety ja wszystkie badania robiłam prywatnie.
i trzymam za Ciebie mocno kciuki !
ed. zdążysz w takim razie zatestować jeszcze w czerwcuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 06:27
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny jak myślicie przy długich cyklach mam na myśli 34 a nawet 39 dni mogę mieć jeden cykl 28 dni ? jeszcze wcześnie i nie mierzyłam dokładnie temp zobaczymy co jutro termometr pokaże ale wykres wydaje mi się po owulacyjny. Tylko czy możliwe, żebym tak się zakręciła, że nie zauważyłabym oznak owulki? chyba wątpie w to. no ale fajnie by było mieć chociaż raz krótszy cykl
-
ojejku wrote:Pyattii, a może nie będzie potrzeby iui? tego Tobie życze
Testuj tak czy inaczej, torbeile w ciaży to ponoć częsta sprawa, widocznie jedno drugiemu nie przeszkadza
Eh wątpie, juz tak długo się staramy że ciąża to dla mnie abstrakcja.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualnyPaulette wrote:Hej, dziewczyny jak myślicie przy długich cyklach mam na myśli 34 a nawet 39 dni mogę mieć jeden cykl 28 dni ? jeszcze wcześnie i nie mierzyłam dokładnie temp zobaczymy co jutro termometr pokaże ale wykres wydaje mi się po owulacyjny. Tylko czy możliwe, żebym tak się zakręciła, że nie zauważyłabym oznak owulki? chyba wątpie w to. no ale fajnie by było mieć chociaż raz krótszy cykl
Ale ja w tym cyklu miewałam 36,69 przed owulacją nawet, mierz dalej, zobaczysz jaka jest tendencjaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:no z wykresu wygląda jakby było już po Alexis...
Ale ja w tym cyklu miewałam 36,69 przed owulacją nawet, mierz dalej, zobaczysz jaka jest tendencjaojejku lubi tę wiadomość