owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaminy brałam od połowy drugiego trymestr dopiero. Teraz jest sezon na warzywa i owoce korzystaj
A prigesteron to nie jest standardowe badanie w ciąży. Po pierwsze jego wyniki nie są miarodajne bo jego stężenie we krwi nie jest stałe w ciągu doby a po drugie ja miałam niby niski a wszystko było ok i lekarz nic mi nie kazał brać. A robiłam go tylko dlatego ze tu na forum jest szal na to badaniePaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Poprawka. Rozumiem szał i miliony badań u dziewczyn z wieloma stratami, po inseminacjach i zabiegach. Ale jak ktoś zachodzi naturalnie a do tego nie plami i czuje się dobrze to cały pakiet badań nie jest konieczny
Ja nie plamilam odrazu, zaszłam naturalnie czułam się dobrze. Nie zrobiłam progesteronu i po 2 tyg zaczęłam plamic i straciłam dzidzie.... dopiero rok po stracie sama cofnelam się w wyniki sprzed ciazy i miesiąc przed zajściem progesteron wynosił tylko 6 czy 7.. nie było szans na utrzymanie tej ciąży bez lutki a lekarz nic z tym nie zrobił....nie życzę tego nikomu.... ;(
KlaudyŚ wiem ze u Ciebie wszystko będzie dobrze ale nauczona doświadczeniem wole dmuchac na zimne i zrobić za dużo badań jak za mało. A co zrobisz za badania to oczywiście tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Trzymam kciuki z całej siły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKilkukrotnie było badane wcześniej w ciągu kilku mies i poziom był podobny.
Nie drazmy tematu bo widzę ze mamy trochę inne zdanie na ten temat.
Musze się skupić na tym co jest teraz. Mam 2 testy negatywne i czeka mnie rozmowa z lekarzem co dalej.. tracę powoli siły ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 07:39
-
nick nieaktualnySkoro lekarz badał je kilka razy przed ciążą i wyniki były złe a nie zbadał w ciąży to znaczy jest wałem. Mi chodzi o zdrowe kobiety. I nakręcanie się na miliony badań kiedy wszystko jest ok i w max 3 cyklu zachodzi w ciążę. Ale masz racje nie ma sensu drążyć.
A jesteście pod opieką specjalisty od płodności czy chodzisz do zwykłego gina? Bo 3 lata to faktycznie długo tez bym miała dość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁykam z mężem mace od 2 mies. Oboje tez kwas foliowy ale to już dużo dłużej. Ja łykam Wit E i pije ziola o.sroki. ale ten cykl nie piłam bo byliśmy w górach i lazilismy po schroniskach no i brak warunków w niektórych schroniskach ogólnie aby zrobić sobie ziolka
-
nick nieaktualnyJa bez antykoncepcji przez prawie trzy lata nie wpadłam. A z ziołami wit b6 i siemieniem lniany w drugim cyklu wiec nikt mi nie powie ze to nie ma wplywu
Czyli robicie wszystko co trzeba no i Twój wykres jest cudowny kurcze może faktycznie czas na cięższe działa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem
wiem ze się nie znamy
Ale kup czekoladę, wypij z mężem drinka, wyrycz się ile dasz rade i walcz dalej!
Jest o co! Nic nie jest podobne do tulenia swojego dziecka. A uda Wam się! Jeśli nie w ten to w inny sposób! Wykorzystaj każdą nawet bezsensowna szanse i sposób! Jesteś matką a to znaczy ze dla swojego dziecka zrobisz wszystko. Nawet jeśli to dziecko jeszcze czeka na swój moment! -
Madziulla wrote:Płakać mi się chce...robimy wszystko a nigdy jeszcze nie widziałam 2 kreski na teście. Wtedy jakbyłam w ciąży to odrazu betę robiłam. Heh ciekawe co gin powie
Kochana w koncu ty tez to.doswiadczysz poczekaj moze za wczesnie ,niektorym kobieta testy ciazowe wychodzs dopiero dwa tyg po terminie @
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny :* juz kupilam sobie przed praca niezdrowe slodkosci i bede dzis zarla ile wlezie a co mozna czasem
heh co ja bym bez was zrobila...naprawde obce osoby sa w stanie bardziej postwaic na nogi jak najbliższa rodzina...Czikosz, Marteczka93 lubią tę wiadomość