owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulette piękna beta
Niespodzianka polecam zel conceive plus mi sie udało w pierwszym cyklu z nim jest świetny
Ania-nowa bede zaciskać mocno za Ciebie kciuki żeby ten cykl też był owocny i wszystko było dobrze :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 21:50
Paulette lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaa wrote:Paulette piękna beta
Niespodzianka polecam zel conceive plus mi sie udało w pierwszym cyklu z nim jest świetny
Ania-nowa bede zaciskać mocno za Ciebie kciuki żeby ten cykl też był owocny i wszystko było dobrze :-*
Mi.również sie.udalo z żelikiem -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Tez używam tego zelu ale bez efektu na razie
krew mi troszkę leci z nosa...nie dużo ale jak wydmucham w chusteczkę to troche krwi jest
Kochana to.dobry objaw nic tylko.testować,podobno w ciazy zylki sa wrazliwe i pekaja.
Trzymam kciuki za pieknego testa z dwiema kreskami -
nick nieaktualny
-
Alexiaa wrote:Paulette piękna beta
Ania-nowa bede zaciskać mocno za Ciebie kciuki żeby ten cykl też był owocny i wszystko było dobrze :-*Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja proszę zieloną truskawe nie ma jeszcze @, ale test negatyw więc jutro pewnie będzie07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-