owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Miał w piątek wypadek w pracy, przygniotly go plyty meblowe dwie nogi zlamane jedna w kolanie druga w kostce plud rozwalona glowa także przez nastepne kilka miesięcy robie za pielwgniarke
Zobaczymy co to będzie ale jakoś nie widzę tego
O rany boskie aż mnie ciarki przeszły.
Mam nadzieję, że twój mężulek szybko się wykuruje i dojdzie do siebie. Trzymajcie się ciepło :-* -
Dziewczyny u mnie @. Przykro mi. Życzę wszystkim czerwonych truskawek. Czekam na Wasz spóźniony prezent dla mnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ gratki
Ania-nowa a jak u Ciebie @ juz przyszła ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 13:14
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Madziulla wrote:KlaudyŚ a masz jakieś objawy juz?? Czulas ze coś jest inaczej jak co miesiąc? Oprócz ładnego wykresu oczywiście.
Hmm po owulacji mocny bol.głowy ,dwa razy mdłości miałam,przez dwa dni duzo.sluzu bialego ,brak ochoty na serduszkowanie,i odbijalo mi sie czesto i tyle -
nick nieaktualny