owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, trochę Was podczytuje... i nadszedł ten dzień kiedy proszę o dopisanie mnie do listy - ovu pokazuje, że testować będę 29.06 gratuluję wszytskim zaciazonym, a testującym życzę powodzenia
Nikiana, _Abby_, VillemoVilo, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie jak zwykle jedna kreseczka. 5 minut dopatrywałam się drugiej, ale nic z tego jutro powinna pojawić się @. Powodzenia wszystkim testowaczkom. Madziulla trzymam kciuki za ciebieJeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
dołączam się do wątku. Widzę, że jest szczęśliwy, tyle tu zafasolkowanych Gratuluję wszystkim czerwoniutkich dojrzałych truskawek. Proszę o wpisanie na listę 17 czerwca. Trzymam kciuki za wszystkie testującePaulette lubi tę wiadomość
-
Kate nie martw się ja też mam 18dc i jeszcze owu nie było Tzn. dziś czuję jajniki więc może była wczoraj lub będzie jutro. Trzymam kciuki za Ciebie No i ja też na pewno nie będę 16 testować tyko później bo się poprzesuwało.
-
nick nieaktualny
-
Mnie raczej można już wypisać z listy tempka spada ostatnio stres mocno dał mi się we znaki ,bóle krzyża i małopwe się nasilają
-
Kjopa dzięki za pocieszenie. Ja dziś też dość mocno czuję jajniki... Może jutro na monitoringu się dowiem, że coś pękło.
Trzymam za Ciebie kciuki :*
Ania_84, ale dlaczego od razu wypisać Może jeszcze nadzieja nie jest stracona, kto wie. A nawet jeśli przyjdzie @, to przecież można ją wpisać na listę, nic złego się nie stanie.
Madziulla przykro mi z powodu negatywu Ale może faktycznie jeszcze za wcześnie.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate heheh zle sie wyraziłam chodzi o o ze mnie juz mozna skreslić pod katem II kresek
Chyba ze za rok sie uda w czerwcu bo raczej nie predko wrócimy do starań teraz musze zadbać o rekonwalescencje meza
Za Was wszytskie kciukam najmocniej jak mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 23:18
-
Ania cały czas trzymam mocno kciuki :-* powiem Ci tylko,ze ja w szczęśliwym cyklu miałam bóle na @ i piersi nagle zrobiły sie miękkie wiec tez myslalam,ze nic z tego .Temp. Nie mierzyłam wtedy ,ale przecież moze jeszcze odbić
Zdrowka dla męża ,bądź silnaPaulette lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
kate55 wrote:Uff, to dobrze ! A co mężowi dolega? Trzymam kciuki, żeby szybko wrócił do zdrowia!
Zobaczymy co to będzie ale jakoś nie widzę tego -
Dziękujemy za życzenia zdrówka mam nadzieję ze za 2 tyg lekarz powie ze nie bedzie operacji a później rehabilitacja