owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosssiagabrysiowa wrote:Paulette tak bylas zajeta majowym watkiem...ze az sie udalo...serdecznie ci gratuluje.
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Kłaniam się w piękny słoneczny poranek!
I z okazji moich 23 urodzin stawiam Wam wszystkim po drineczku!
(dla zaciążonych mamusiek oczywiście po bezalkoholowym)
Na zdrowie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cda721e2baf0.jpgMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhnaKlementyna wrote:
Paulette, przeraża Cię myśl o bliźniakach? Szczerze mówiąc dla mnie to byłoby spełnienie najskrytszych marzeń do kwadratu -
nick nieaktualnycachaarel wrote:Cześć dziewczyny!
Ja się nie wpisuje ale jak za tydzień się potwierdzi to podniose statystyki.
Wczoraj w USG w macicy pojawiła się plamka lekarz powiedział, że może to być 3,5 tygodniowa ciąża. Nie zaprzecza i nie potwierdza. Jak @ nie pojawi się w przeciągu tygodnia to na betę mam iść. No więc czekamy ja i moja plamka na macicy haha. Trzymam kciuki za Was wszystkie a przyszłym mamusia gratuluję z całego serca! ❤ -
dziewczyny chyba mam zawał
mam w domu dwa testy, miałam testować jutro ale mysle sobie eee co tam sikne na jeden
widzicie to co ja?? na zywo lepiej widać tą kreseczkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86e70d66f77d.jpgojejku, Kjopa3, Natalek, Nikiana, Paulette, Alexiaa, ktosiowa, Marteczka93, monika454, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
Poproszę o przepisanie mnie z 7 czerwca na 29
Gratuluję wszystkim ,które ujrzały dwie kreseczki na teście ciążowym w tym pięknym miesiącu:)
Marteczka93 wszystkiego najlepszego i przede wszystkim spełnienia marzeń!
Helmi to przecież cudowne dwie kreseczki , gratulacje!Paulette, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helmi gratulaaaacje suwaczek przyniósł Ci szczęście
Ja tez do teraz nie wierzę,ze po tylu miesiącach udało się ,zacznie do mnie docierać jak poczuje ruchy maleństwa ,bo to coś pięknego
Pozostałe dziewczyny trzymam kciuki ,do wszystkich sie szczęście uśmiechnie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 18:59
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
hehe no tak siedze i patrze na brzuch i myśle kurczę to przecież aż ciężko uwierzyć że rozwija się tam mały groszek
jeden z najwspanialszych dni w zyciu
jutro pracuje i labo u mnie zamknięte. w poniedziałek rano pojadę i będzie wynik popołudniu
poczekam na poniedziałkowy wynik bety i zadzwonię do swojego gina, on ma zawsze mega napięty grafik ale chciałabym żeby mnie przyjął za tydzień w piątek bo boje się dłuzej pracować. dzwigam codziennie po 10-15kg i to nie raz a wiele w ciagu dnia i boje sie pracowac. z resztą nasz bhp -owiec powiedział na szkoleniu że tu nie ma miejsca dla kobiet w ciazy i jak tylko sie dowiemy to zmykać na zwolnienie bo tu jest zbyt ciężko.
Tak mysle ze zrobie w pon bete i potem w srode powtorze zeby spr przyrost i bede m iala wyniki na wizyte
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza wizyta chyba najgorsza ... Ja byłam tak zestresowana ,bałam sie strasznie czy nie ma znów ciąży mnogiej po tym co przeszłam wolałam nie ... A brzuch od zrobienia testu do 7 tc miałam tak wzdety ,ze wyglądałam na 5 miesiąc ,teraz jest juz normalny
Paulette ja nie poszłam na betę bo tez nie chciałam sie stresować ,kiedy masz wizytę ? Ja biorę dupka 3 razy dziennie i jestem spokojniejsza trochę .A i mozesz mnie skreślić tez z 30 z listy
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...