owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ja jak miałam 23 to starałam się nie zajść w ciażę.
ja tez staralam sie wtedy nie zajsc.. stosowalam najgorsza aantykoncepcje jaka moze byc...zastrzyki.. zaczelam sie starac od 25 roku życia i taraz zaluje ze tak poznoi ze taka antykoncepcje stosowalam.... -
ja mając 23 lata trochę się bałam wczesnego macierzyństwa, ale z drugiej strony dzięki temu wcześniej zaczęłam tą całą drogę.. teraz mam 25 lat i wciąż nie jestem w ciąży.. ale przynajmniej mam jeszcze sporo czasu w razie czego.
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Mona_M, Marteczka93, coffee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marteczka wszystkiego najlepszego, żeby marzenia się spełniały, a życie było mało skomplikowane
Nie potrafię już wytrzymać. Chciałabym już zatestować , a z drugiej strony boję się, że jak zwykle zobaczę jedną kreskę. I chociaż lekarz nie dał mi żadnych szans na ten cykl, to ja i tak mam nadzieję... I oczywiście objawy cionżowe... Gdybym była jeszcze raz na studiach to pracę magisterską pisałabym na pewno o tym niesamowitym efekcie urojonych objawów ciąży.
Paulette, przeraża Cię myśl o bliźniakach? Szczerze mówiąc dla mnie to byłoby spełnienie najskrytszych marzeń do kwadratuMarteczka93, Paulette lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ty nie zapraszaj bo na weekend wpadnę i co będzie?
-
nick nieaktualny
-
Hejka!
Ja dzisiaj mam 14 dzień wysokich temperatur, ale test wyszedł negatywnie:( buuu. To dopiero 25 dc i teoretycznie w niedziele lub poniedziałek powinnam dostać okres ale OF wyznaczył mi owulacji na 10dzien wiec cos już powinno być widać, chociaż jakiś bladzioch a tu nic.... mam straszny kaszel od tygodnia, boje sie ze temperatury wysokie są od kaszlu, albo ze wyksztusiłam z siebie zarodek. Nadzieja mnie opuściła... -
Natalek, przykro mi Który to Wasz cykl starań?
Niestety, ale takie rozczarowania są tu na porządku dziennym Moje cykle za każdym razem wyglądają na ciążowe, a jak widać nie wychodzi...Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Mona_M wrote:Ja jak miałam 23 to starałam się nie zajść w ciażę.
Jestem jeszcze młodziutka, wiem to Ale instynkt macierzyński pojawił się u mnie naprawdę bardzo szybko. Już kilka lat temu.
Kolejne szczęście, to że trafił mi się wspaniały mężczyzna, który również od początku pragnął tego, co ja. Dlatego też po 4 latach wzięliśmy ślub.
W takiej sytuacji nie widzę problemu, żeby sie starać o maleństwo. Nawet jeśli jeszcze został mi rok studiów.
Poza tym, im wcześniej zaczniemy, tym będziemy mieli większą gromadkę -
kate55 wrote:Natalek, przykro mi Który to Wasz cykl starań?
Niestety, ale takie rozczarowania są tu na porządku dziennym Moje cykle za każdym razem wyglądają na ciążowe, a jak widać nie wychodzi...
Mój to w jest piąty mocno starający. Poprzednie były tez bez zabezpieczeń. I tak dupa... wy tu wszystkie takie młode ... ja wiem ze rozczarowanie boli czy ma się 25 czy 35 lat ale ja jeszcze nie mam ani jednego dziecka a za chwile przyjdzie mi się wpisywać na forum 35+ i bron Boże żeby ktoś mnie z tego przedziału wiekowego źle zrozumiał... po prostu mało czasu....