owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Pierwsza wizyta chyba najgorsza ... Ja byłam tak zestresowana ,bałam sie strasznie czy nie ma znów ciąży mnogiej po tym co przeszłam wolałam nie ... A brzuch od zrobienia testu do 7 tc miałam tak wzdety ,ze wyglądałam na 5 miesiąc ,teraz jest juz normalny
Paulette ja nie poszłam na betę bo tez nie chciałam sie stresować ,kiedy masz wizytę ? Ja biorę dupka 3 razy dziennie i jestem spokojniejsza trochę .A i mozesz mnie skreślić tez z 30 z listy -
U mnie wszechobecna biel na teście:) czekam na kolejny cykl07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja z okazji mojego dzisiejszego święta pragnę Was poczęstować truskawkami. Niech każda weźmie po jednej i w statystykach na drugiej stronie ostatniego dnia czerwca chcę zobaczyć same właśnie takie czerwone truskawy. Taki chcę od Was spóźniony prezent! Miłego dnia wszystkim!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77cd7305a9b3.jpgojejku, ktosiowa, Kjopa3, grzeszna24, Marteczka93, Nikiana lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam
Helmi wrote:dzięki dziewczyny, dalej nie moge uwierzyć
Helmi widzę że i Ty wczoraj wysikałaś II krechy, wielkie GRATULACJE
Pulette tylko nie wiem co ze mną zrobicie, bo ja też wczoraj ujrzałam II krechy. Z tym, że okazało się że ja jednak majowa jestem
Marteczka93 wrote:Jestem jeszcze młodziutka, wiem to Ale instynkt macierzyński pojawił się u mnie naprawdę bardzo szybko. Już kilka lat temu.
Kolejne szczęście, to że trafił mi się wspaniały mężczyzna, który również od początku pragnął tego, co ja. Dlatego też po 4 latach wzięliśmy ślub.
W takiej sytuacji nie widzę problemu, żeby sie starać o maleństwo. Nawet jeśli jeszcze został mi rok studiów.
Poza tym, im wcześniej zaczniemy, tym będziemy mieli większą gromadkę
witaj
bardzo podoba mi się Twoje podejście, szkoda że ja takiego nie miałam.
My z mężem o pierwsze dziecko zaczęliśmy się starać dopiero 4 lata po ślubie a syna rodziłam jak miałam 29 lat.
A teraz z mężem obydwoje żałujemy że tak późno zdecydowaliśmy się na pierwsze dziecko, bo spokojnie w wieku 29 lat mogłabym mieć już drugie.
Także uważam, że bardzo dobrze i mądrze myślicie. Trzymam kciuki za szybkie zagroszkowanie
channah wrote:Marteczka pociesze Cię ja mam 23 i mam dwójeczkę . marzy mi sie jeszcze jedno
super.
Ja zawsze marzyłam o dwójce, max trójce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 08:18
ojejku, Marteczka93, Helmi, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Ukija, miałam nadzieję, ze dziś skorzystasz z prezentu od męża
Dziewczyny dziękuję za życzenia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Helmi wrote:dziewczyny chyba mam zawał
mam w domu dwa testy, miałam testować jutro ale mysle sobie eee co tam sikne na jeden
widzicie to co ja?? na zywo lepiej widać tą kreseczkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86e70d66f77d.jpg
Gratulacje!Helmi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny