owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ja robilam przedwczoraj i yl negatyw a objawow zadnych kompletnie ani na ciaze ani na @...zobacze jak temp bedzie.. powinnam wg listy testowac dzis ale poczekam dzien dwa...
czesto piszecie o tym sluzie w drugiej polowie cyklu jako jeden z objawow sugerujacych ciaze i zastanawiam sie czy to jest zawsze czy musi byc. czy ja jak go nie mam to sprawa juz jest jasna ze test sie nie mylil. -
Madziulla wrote:no ja robilam przedwczoraj i yl negatyw a objawow zadnych kompletnie ani na ciaze ani na @...zobacze jak temp bedzie.. powinnam wg listy testowac dzis ale poczekam dzien dwa...
czesto piszecie o tym sluzie w drugiej polowie cyklu jako jeden z objawow sugerujacych ciaze i zastanawiam sie czy to jest zawsze czy musi byc. czy ja jak go nie mam to sprawa juz jest jasna ze test sie nie mylil.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Madziulla ja żadnego śluzu nie miałam przed zrobieniem testu wszystko było tak jak na @ nawet plecy i brzuch tak lekko pobolewał no i szyjka była tak jak zawsze jak @ miała przyjść ,piersi miękkie wiec myslalam,ze nic z tego ,test zrobiłam w 28
dc 15 dpo wiec sie w ogóle nie sugeruj objawami bo mozesz sie pomylić ja dopiero pare dni po zrobieniu testu zaczełam czuć niektóre objawy ciążowe.Staralismy sie kilkanaście miesięcy wczesniej miałam masę objawów i ciąży nie było a w tym szczęśliwym cyklu typowo na @ sie czułamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:30
Madziulla lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny. Postanowiłam napisać. Staram się o pierwsze dziecko, mam 25 lat. Starania zaczęlismy od lutego, ale jak narazie nie był to owocny czas dla nas. Ostatnia miesiączka była 18 maja, więc dziś 20dc. Kolejna miesiaczka ma przyjść 15.06, oczywiście mam nadzieję, że się nie pojawi w tym miesiacu miałam problem ze śluzem płodnym- bardzo ubogo... Ale nadzieję mam.
-
nick nieaktualnyHej kochane zrobiłam jednak na drugą bete. jednak nie po 48h. ostatnia była w czwartek i dziś druga i wynik 3843,5 mIU/ml
ZakreconaŻona, Marteczka93, channah, monika454, KlaudyŚ, Kjopa3, ojejku, Impresja, Alexiaa, Nikiana, Foto_Anna, ktosiowa, Natalek, Karissa, Helmi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem tak...ja mam tyle emocji teraz nie związanych z moim cyklem, że jeszcze kilka dni i zupełnie zapomnę, który to dzień cyklu.
Ręce mi opadają, same kłody pod nogami...i ja czująca się kiepawo...
Gratulacje dla podwójnych nowych kreseczk -
nick nieaktualny
-
Ja już po monitoringu. Oba pęcherzyki pękły:) Chyba wczoraj,bo czułam podbrzusze i jajniki. To teraz czekamy na rozwój wydarzeń.
Paulette, Ania_84, Marteczka93, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny