X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Oznaki owulacji ...
Odpowiedz

Oznaki owulacji ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • karoam Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na przyklad nie mam zadnych objawow :) Pozostaje liczyc na lut szczescia i wstrzelic sie w odpowiedni termin ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za to mam objawy (śluz, szyjka, kłucie jajnika, nabrzmiałe piersi, test owulacyjny, śluz z niteczkami krwi), a owulacji chyba brak patrząc na temperaturę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga11 wrote:
    skrzat84 wrote:
    Aga11 wrote:
    a plamienie jest przed owu w trakcie czy po? Bo u mnie takowe występuje i zastanawiam się czy owulacja już była czy będzie...

z tym róznie bywa..czasem przed czasem po..

Czyli nadal jestem w kropce...

mi sie zażało plamić ale to w trakcie owu,nawet raz podczas stosunki:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatiKo wrote:
    Ja miałam bóle okołoowulacyjne do czasu, aż ginekolog mnie oświeciła, że mam PCO i cykle bez owulacji ;) Co zaś się tyczy testów owulacyjnych, koleżanka, która w listopadzie urodziła córeczkę zaszła akurat wtedy, gdy test wskazywał na brak owu ;) Uszy i nogi do góry, a będzie dobrze :)

możę ty miałaś tak jak ja,czyli bóle przepowiadające?a widomo jest ze owu mimo bóli nie musi wystapić

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ