Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październik wspieramy się 😀
Odpowiedz

Październik wspieramy się 😀

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Frida89 Debiutantka

Wysłany: 11 października 2022, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdańska93 wrote:
    Cześć też jestem tu nowa staramy się od nie dawna z mężem mam tarczycę ale jestem dobrej myśli a jak to jest u Ciebie? Leczysz się gdzieś czy dopiero zaczynasz starania?

Jaki masz poziom tsh? Jestes na lekach czy wspierasz się może jakimiś witaminami?
    Dużo dobrego czytałam o oleju z czarnuszki. Mam niedoczynnosc, pierwsza nieudaba próba zajścia w ciąże, ale jakoś rozczarowana jestem, myslalam , ze łatwo pójdzie

• Olunia.wu Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2022, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Ja dopiero zaczęłam starania, wcześniej co ma być to będzie , jednak bez efektów . Teraz drugi cykl starań - Lametta. Dzisiaj przedwczoraj wczoraj i dzisiaj robiłam testy owulacyjne , starania w te dni , co myślicie ?
    https://ibb.co/RNtLxS1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2022, 18:33

27.12- II ❤️❤️
  • Zuzazia Debiutantka

Wysłany: 20 października 2022, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olunia.wu wrote:
    Gej, Ja dopiero zaczęłam starania, wcześniej co ma być to będzie , jednak bez efektów . Teraz drugi cykl starań - Lametta. Dzisiaj przedwczoraj wczoraj i dzisiaj robiłam testy owulacyjne , starania w te dni , co myślicie ?

Hej, myślę że wszystkie negatywne :/ ten na samym dole jest z dzisiaj?

• Olunia.wu Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2022, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, z dzisiaj

27.12- II ❤️❤️
  • Karolinna Debiutantka

Wysłany: 20 października 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, powodzenia w październiku!

https://zapodaj.net/2a99064be60a6.jpg.html
    Mi się chyba udało ostatnie dwa testy pozytywne, w następnym tygodniu lecę na betę. 🥹

Meeg lubi tę wiadomość

• CzajkaD Nowa

Wysłany: 21 października 2022, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olunia.wu wrote:
    Hej, Ja dopiero zaczęłam starania, wcześniej co ma być to będzie , jednak bez efektów . Teraz drugi cykl starań - Lametta. Dzisiaj przedwczoraj wczoraj i dzisiaj robiłam testy owulacyjne , starania w te dni , co myślicie ?

Niestety wszystkie są negatywne m musisz testować dalej

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ