Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny kurcze brzuch mnie dzis boli cały dzien chwilami czuje jakby cos lecialo ale nic nie leci .. osiwiec można.
Ale tez duzo robię przy dzieciach maja 13 mies dopiero
mnie też ciągle bolał od dnia zagnieżdżenia i też się bałam - ale jednak się utrzmało - mi dopiero po 10 dniach od zagnieżdżenia ten bol się ustabilizował, teraz pobolewa ale czasem - trzymam kciuki żeby u Cibie ten ból również nie oznaczał czegoś nie tak. Moją koleżnakę która ma o miesiąc starszą ciążę tak bolało - to chyba dosyć częste...czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Alex któraś z wrześniówek chyba miała taki przypadek trzymam kciuki!
Dziewczyny a ja się tak zastanawiam..a jak np.8 dni temu miałam pecherzyk 9mm na prawym jajniku a od 2 dni czuję ciut ciut znowu lewego(zawsze tego czuje) a on spal to jest szansa że tam coś urosło w tym czasie czego nie bylo jeszcze na usg?alex0806 lubi tę wiadomość
-
U mnie jedna ze styczniówek z mojego wątku 92 też miała taki przypadek Mam nadzieję, że się udało. Czuję to wewnętrznie, jakoś już spokojna jestem W brzuchu nadal pika, czasem coś zakłuje i tyle. Temperatura 37,5 po południu. Jest dobrze, musi być!
przedszkolanka:), Magda - mbc, Beata81, Lami, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Alex0806 podoba mi się Twoje podejście:) Grunt to pozytywne myślenie
Nona a jak dlugo ??? Ja to zazwyczaj parę razy zacisne i dalej mi się nie chce
Dziewczyny mam nadzieję,że porządnie wymęczyłyście swoich mężów.Moj Pan chciał pobaraszkować ale niestety totalnie jestem wyczerpana fizycznie... -
kozgo wrote:Mnie dziś mega boli dół brzucha i rwą uda cycki flaki wiec bida objawy jak co miesiąc przed @ smuteczek ale nie będę miała mdłości na urlopieHashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
alex0806 wrote:Multiwitamina, labo do 15 było. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać, rano siknę jutro. Mam potwierdzenie od koleżanki z wątku, że miała betę 2,3 a dwa dni później już 23 Czuję, że to to. Tym bardziej, że cyce bolą już całe. Nie tylko po bokach. Oby to było to... Chciałam, żeby beta coś rozjaśniła a do poniedziałku i tak tkwię w niepewności. Myślicie, że dzisiaj wziąć drugiego dupka?
Trzymam kciuki, żeby to było TO! -
Magda nie robiłam tego co pisałaś, zobacze co endo powie i czy zleci coś dodatkowo. Jak na ten moment już mi przeszło i nie jestem w gorącej wodzie kapana... Zaczęłam 10 cykl, tracę nadzieję i szukam gina który mi pomoże
Byłam wczoraj krew upuscic i nie chciała lecieć, kapala powoli, ale się nasiedzialam z igłą33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Monia owu pewnie lada dzień Ja mam z 5dni powódź zanim owu się pojawia
Może już jutro zobaczysz pozytywny test.Rób 2x dziennie,bo nie trudno przegapić pik. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robie od 2ch dni 2x dziennie test owu. Mam nadzieje ze jutro cos pokaze juz . dobrze ze mam 50 testow
Temp zaczelam mierzyc od wczoraj ale dzis juz nie zmietzylam bo jak budzik zadzwonil to lecialam sie szorowac bo maz wracal z pracy to zapomnialam zmierzyc:D wiec ze wykres prawde mi powie to marne szanse
Choc w ciazy z Julka prowadzilam wykres temp i jakos super skokow nie zauwazylam ani szczegolnie wyzszych temp w 2 fazie cyklu a ciaza byla wiec roznie to bywa