Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Beata81 no szkoda ale masz rację-wyleczysz infekcję i w listopadzie zaskoczy
czarnulka24 ja nie wiem jak se będę zastrzyki dawać-nienawidzę igieł.Szkoda że nie ma heparyny w tabletkach27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
alex0806 wrote:Ja napisałam do gina maila w sprawie heparyny, wolę wiedzieć szybciej co i tak Też sobie nie wyobrażam, jak sobie podam zastrzyk. Mąż mi nie zrobi bo mu słabo na widok krwi i igieł.
Ja byłam przeziębiona w trakcie owulacji, brałam gripex przez co temperatura nie wzrosła i byłam pewna, że tej owulki nie było. Dopiero później. Ale ostatni w 28 dc, wtedy też otwarta szyjka i kilka dni przed rozciągliwy śluz.
A co dokładnie masz brac i jaka dawke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 10:06
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Tez brałam clexane, ale jakoś zle tego nie wspominam.. tylko mnie takie rzeczy nie ruszają :p
Myśle czy 10 dpo nie zrobić bhcg z krwi. Zobaczymy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Jeszcze nie wiem dokładnie, dlatego do niego napisałam. Bo mam możliwość pożyczyć od koleżanki, ale nie wiem czy mi się pokryje z tym co lekarz zaleci. Na razie boję się tylko biochemicznej, ale wypieram to i czuję, że będzie dobrzeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
tak wyglądało moje pierwsze i nie wiem czy nie ostatnie pobieranie krwi w Nl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3681f0edb261.jpg
Jak tu nie mieć urazu do igieł brrr
Pobieranie było meeega bolesne-kwiczałam na tym krześle. -
Lady_Dior wrote:tak wyglądało moje pierwsze i nie wiem czy nie ostatnie pobieranie krwi w Nl
Pobieranie było meeega bolesne-kwiczałam na tym krześle.Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
No bolało bardzo-coś musiała nie tak zrobić,bo nigdy nie bolało mnie samo pobieranie krwi-tylko moment wkłucia.Mam nadzieję,że zastrzyki z heparyny są łagodniejsze no ale zacznę się stresować/martwić jak zajdę
Babka,która mi wtedy pobierała -na oko po 40stce -
Lady_Dior wrote:tak wyglądało moje pierwsze i nie wiem czy nie ostatnie pobieranie krwi w Nl
Pobieranie było meeega bolesne-kwiczałam na tym krześle. -
Pobieranie było meeega bolesne-kwiczałam na tym krześle.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dziewczyny, które maja problemy z tarczyca. Po jakim czasie od przyjmowania leków obniżało się wam tsh, albo anty tpo? Pytam tak czysto teoretycznie, bo wiem, ze to zależy od wielu rzeczy.
Znów mam jakieś czarne myśli, ze pewnie się nie uda tak szybko, bo krótki biore letrox i to anty tpo nadal jest pewnie za wysokie...zastanawiam się, czy tylko po stronie tarczycy znajdują się te niepowodzenia, czy czasem problem nie jest bardziej złożony...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Dziewczyny, które maja problemy z tarczyca. Po jakim czasie od przyjmowania leków obniżało się wam tsh, albo anty tpo? Pytam tak czysto teoretycznie, bo wiem, ze to zależy od wielu rzeczy.
Znów mam jakieś czarne myśli, ze pewnie się nie uda tak szybko, bo krótki biore letrox i to anty tpo nadal jest pewnie za wysokie...zastanawiam się, czy tylko po stronie tarczycy znajdują się te niepowodzenia, czy czasem problem nie jest bardziej złożony...
Ja mialam TSH 3,5 po 2 tygodniach od brania euthyroxu 37,5 spadlo mi do 2,2 .Nie wiem jak to jest z anty tpo czy to po lekach spada .Bo nie badalam od razu tylko po 2,5 miesiaca i wtedy mi wyszlo 24 -
Dziewczyny az mnie zeslabilo :(bylam w lazience i jak sie podcieralam zobaczylam troche kwi , nie wiem co to moze byc podtarlam sie jeszcze raz i na razie czysto .. myslicie ze to z neoprain cos moglo tam peknac jakies naczynko a wszystko lepiej ukrwione?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dzis 17dc a mn8e boli prawa strona brzucha, taki ból przez pachwine az mi noga drętwieje wczesniej mialam sluz pl9dny, myslalam ze owulacja jakos 14 dc temperatury nie mierze. Moze rzeczywiscie dopiero dzisiaj
Ale sluzu niezbyt wiele wiec nie wiem. Poprawimy jeszcze przez 3 najblizsze dni a pozniej mam wyjazd sluzbowy ma tydzien(!!!!!)
Moze ten miesiac bedzie szczesliwy -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny az mnie zeslabilo :(bylam w lazience i jak sie podcieralam zobaczylam troche kwi , nie wiem co to moze byc podtarlam sie jeszcze raz i na razie czysto .. myslicie ze to z neoprain cos moglo tam peknac jakies naczynko a wszystko lepiej ukrwione?
Nie mam pojecia, moze rzeczywiscie jakies naczynko. Nie stresuj sie, odpoczywaj jak najwiecej mozesz. Jesli jednorazowa sytuacja to mozliwe ze to nic groznego, jakby sie cos powtorzylo to d9 lekarza k9niecznie