Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Piękny październik jak tak dalej będzie to nie będę miała w listopadzie do kogo wracać
Kozgo nie zapominaj proszę o mnie! Ja przed chwila zauważyłam u siebie lekko podbarwiony śluz...tak więc walczymy dalej!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Kalciu u Ciebie ten wykres wygląda bardzo ładnie, tak więc kto wie- może i Ciebie porwie zielona fala[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Najmłodsza_staraczka jaki super ten progesteron, bierzesz coś na to czy sam z siebie taki?
Przedszkolanka, zauważyłam że naprawdę wiele dziewczyn czuje przeciwny jajnik do tego z którego jest owulacja, sama też tak mam, trzymam kciuki za synka
Kalcia, mówią każda ciąża inna, możesz nic nie czuć i może będzie super niespodzianka niedługoAnhydra, Nona lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
speakyourmind93 wrote:Nie robilam reszty. Moze zrobie w listopadzie? Cholera wie co te wyniki tam kryja
No to zbadaj koniecznie resztę, samo tsh nic nie mówi02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Izaw wrote:Najmłodsza_staraczka jaki super ten progesteron, bierzesz coś na to czy sam z siebie taki?
Przedszkolanka, zauważyłam że naprawdę wiele dziewczyn czuje przeciwny jajnik do tego z którego jest owulacja, sama też tak mam, trzymam kciuki za synka
Kalcia, mówią każda ciąża inna, możesz nic nie czuć i może będzie super niespodzianka niedługo
Na progesteron akurat nic nie bioręIzaw lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Mam strasznie podły humor, strasznie. Położyłam Jasia już spać, bo dosłownie nie miałam do niego cierpliwości02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka woow ale progesteron-daj troszeczkę
U mnie jakaś plama coloru cappuccino na bieliźnie ale wiem,że nic nie zdołam zrobić więc staram się nie stresować.Wiem,że jeszcze wszystko może się zdarzyć ehhh.
Cały dzień mnie głowa boli
kalcia64 może teraz będzie bezobjawowa hihi Choć ja wolę objawy,wolę czuć,że jestem w ciąży.
przedszkolanka naprawdę chciałabym mieć mdłości hahahaha ten objaw uspokoiłby mnie Jedynie co źle wspominam-to potworne bóle głowy....Tego bym nie chciała kolejny raz przeżywać...7przedszkolanka:), kalcia64 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Najmłodsza_staraczka woow ale progesteron-daj troszeczkę
U mnie jakaś plama coloru cappuccino na bieliźnie ale wiem,że nic nie zdołam zrobić więc staram się nie stresować.Wiem,że jeszcze wszystko może się zdarzyć ehhh.
kalcia64 może teraz będzie bezobjawowa hihi Choć ja wolę objawy,wolę czuć,że jestem w ciąży.
przedszkolanka naprawdę chciałabym mieć mdłości hahahaha ten objaw uspokoiłby mnie Jedynie co źle wspominam-to potworne bóle głowy....Tego bym nie chciała kolejny raz przeżywać...7
Ja nie miałam nawet mdłości w ciąży.. ale za to właśnie migreny. Cały pierwszy trymestry zdychalam, już wole wymiotować chyba02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Test 8dpo jest bez sensu, nie ? :p
przedszkolanka:), kalcia64, Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Izaw wrote:Najmłodsza_staraczka jaki super ten progesteron, bierzesz coś na to czy sam z siebie taki?
Kalcia, mówią każda ciąża inna, możesz nic nie czuć i może będzie super niespodzianka niedługoIzaw lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lady_Dior wrote:Najmłodsza_staraczka woow ale progesteron-daj troszeczkę
przedszkolanka naprawdę chciałabym mieć mdłości hahahaha ten objaw uspokoiłby mnie Jedynie co źle wspominam-to potworne bóle głowy....Tego bym nie chciała kolejny raz przeżywać...7[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kozgo ja jestem w listopadzie ;p
Najmlodsza test w 8dpo bez sensu! Chcesz sie niepotrzebnie i bezpodstawnie wkurzac??
Z tymi mdlosciami uwierzcie mi,że nie wolicie..nie moglam jesc ani pic. Przez miesiąc moimi posilkami byly kroplówki i tabletki na wymioty. Drugi moesiąc talerz zupy dziennie. Ale wiem,ze warto bylo bo po tych 4 miesiacach wrwcz fruwałam -
przedszkolanka:) wrote:
Z tymi mdlosciami uwierzcie mi,że nie wolicie..nie moglam jesc ani pic. Przez miesiąc moimi posilkami byly kroplówki i tabletki na wymioty. Drugi moesiąc talerz zupy dziennie. Ale wiem,ze warto bylo bo po tych 4 miesiacach wrwcz fruwałam
Nie aż tak to sobie nie wyobrażam...
Ja miałam takie migreny,że obrócić się na bok nie umiałam ale dobra już nie narzekam.
Najmłodsza_staraczka wytrzymaj do 10dpo
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość