Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann.ann wrote:Zrobiłam badziewny test paskowy z allegro (wieczorem, 3 dni przed terminem @) i mam cień cienia. Na fotce nie widać, ale mąż niedowiarek też widzi.
Nie wiem jak to możliwe, na wykresie nie oznaczyło owulacji. Nawet gdyby była to znowu ciąża biochemiczna to chyba znaczy że owulacja musiała być. Nic nie rozumiem i do mnie nie dociera.
Podgladnelam wykres jak dla mnie owu byla dzien po lub dwa po pozytywnym tescie owu. Moze program nie zaznaczył czasem wystarczy ze niedokladnie zmierzylas temp i juz program mogl nie wyznaczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:32
Nona, Ola31, Ann.ann lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jak wy to robicie, ze wam tak szybko te testy wychodzą :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny właśnie niedawno sie położyłam i czuje taki cos dziwne jakby cos ze mnie splywalo sory za okreslenie ale jakby w srodku ale sprawdzalam wkladke i na razie czysto .. poza tym chwilam mysle zeby tylko sie udalo dzis objawow zero27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Najmłodsza_staraczka wrote:Jak wy to robicie, ze wam tak szybko te testy wychodzą :p
Nona lubi tę wiadomość
Basia: -
kozgo wrote:Czarnulka już nie wymyślaj z tym brakiem objawów będzie wszystko dobrze i już
Poza tym moi chlopcy juz sa ciezcy a dalej mali musze ich czego dzwigacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 21:12
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dziewczyny czy wyniki badan :
Progesteron, testosteron wolny, androsyendion, prl, tsh bede miala na drugi dzien czy trzeba kilka dni czekac pytam bo w czw za tydzien mam gina (24dc) a badania mam zrobic 21-23 dc . i ok ktorej godziny badac prolaktyne rano bo roznie slyszalam i czytalam ile wersji tyle opinii i nie wiem.. -
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny czy wyniki badan :
Progesteron, testosteron wolny, androsyendion, prl, tsh bede miala na drugi dzien czy trzeba kilka dni czekac pytam bo w czw za tydzien mam gina (24dc) a badania mam zrobic 21-23 dc . i ok ktorej godziny badac prolaktyne rano bo roznie slyszalam i czytalam ile wersji tyle opinii i nie wiem..
Zazwyczaj te wyniki są szybko- u mnie tego samego dnia, ale pewnie zależy od labu.
Ja zawsze rano badam prolaktyne na czczoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 21:18
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Progesteron, testosteron wolny, androsyendion, prl, tsh bede miala na drugi dzien czy trzeba kilka dni czekac pytam bo w czw za tydzien mam gina (24dc) a badania mam zrobic 21-23 dc . i ok ktorej godziny badac prolaktyne rano bo roznie slyszalam i czytalam ile wersji tyle opinii i nie wiem..Anhydra lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Chyba osiwieje do pierwszego usg mam zamiar pojsc w 7,tyg zeby cokolwiek bylo widac na kalendarzu pokazuje mi ze to okolo 3 listopada czyli jakies 2.5tyg
Poza tym moi chlopcy juz sa ciezcy a dalej mali musze ich czego dzwigac
Spokojnie Czarnulka- dopóki nie masz jakiś plamień, to noszenie Chłopców raczej jest niegroźne. Kiedyś czytałam artykul o tym na blogu Mamy ginekologIzaw, czarnulka24 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Beata81 wrote:Kochana, ja chyba ten cykl odpuszczę ze staraniami, niestety nic się u mnie nie zmienia, ciche dni od 2,5 tyg. Mąż całymi dniami w pracy. Mam wrażenie, że ma do mnie żal, że wracam do pracy. Zamiast mnie wesprzeć, ucieka w pracę. Zastanawiam się, czy całkiem nie odpuszczę
Beata mam nadzieję że szybko dojdziecie do porozumienia, i ze spokojną głową będziesz mogła wrócić do starań. Stres i takie kiepskie relacje na pewno nie pomagają zajść w ciążę.Beata81 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Progesteron, testosteron wolny, androsyendion, prl, tsh bede miala na drugi dzien czy trzeba kilka dni czekac pytam bo w czw za tydzien mam gina (24dc) a badania mam zrobic 21-23 dc . i ok ktorej godziny badac prolaktyne rano bo roznie slyszalam i czytalam ile wersji tyle opinii i nie wiem..
Wolny testosteron u mnie w labo bylo napisane 10-14 dni !! ale wyniki pojawily mi sie na stronie po 4 Androstendion to samo.Prl,tsh zawsze na drugi dzien -
Ann.ann wrote:Zrobiłam badziewny test paskowy z allegro (wieczorem, 3 dni przed terminem @) i mam cień cienia. Na fotce nie widać, ale mąż niedowiarek też widzi.
Nie wiem jak to możliwe, na wykresie nie oznaczyło owulacji. Nawet gdyby była to znowu ciąża biochemiczna to chyba znaczy że owulacja musiała być. Nic nie rozumiem i do mnie nie dociera.Ann.ann lubi tę wiadomość
-
U mnie trochę rozciągliwego śluzu. Zgłupiałam02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie trochę rozciągliwego śluzu. Zgłupiałam
-
Beti82 wrote:Wolny testosteron u mnie w labo bylo napisane 10-14 dni !! ale wyniki pojawily mi sie na stronie po 4 Androstendion to samo.Prl,tsh zawsze na drugi dzien
U mnie w labo mówią do 7 dni testosteron wolny, ale zawsze na drugi dzień był wynik, chyba dużo zależy od laboratorium
XxMoniaXx a reszta badań to u mnie tak samo w tym samym dniu zawsze wyniki.
Najmłodsza, może to ten szczęśliwy cykl27 lat
9cs