Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Ja na początku pierwszej ciąży miałam dużo białego ale nie rozciagliwy.
Nona lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Semi wrote:U mnie wynik Bety 299
Progesteron 24,4
Cudowne wieści! Gratulacje❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Ola31 wrote:Semi gratulacje:)
Czarnulka a jak u Ciebie z pulsem? W ostatniej ciąży miałam podwyższony - teraz też mi skacze ale nie nastawiam się bo jednak coś mi mówi, że nic z tego
Ale cisnienie mam w porzadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 09:55
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Nie wiem czy o to ci chodzi ale ja mam elektryczny ciśnieniomierz i cisnienie jest ok ale pokazuje tam tez takie serduszko na nim i zawsze to mam podwyzszone zazwyczaj okolo 110 gdzie u znajomych to okolo 90
Ale cisnienie mam w porzadku -
Hej dziewczyny... odetchnęłam kilka dni od forum i troszke mi lepiej.
Mogłabym zacząć ponowne starania ale niestety jest problem. Wszystko mi się chyba poprzestawiało. Cykle mam zawsze 29 dniowe. Okres powinnam dostać 2 dni temu, zawsze dzień, dwa przed plamienia a tu nic... okresu ani widu ani słychu. Testy negatywne, więc ciąża na bank odpada.... wszystko nie tak. -
XxMoniaXx wrote:A ja mam dzis jakis gorszy dzien. Jakiegos doła i przeczucie ze kolejny cykl szlag trafil pon badania a czw gin ..
Nie jestes sama... Ja jestem zalamana i wsciekla. Mąż od przedwczoraj jest mocno przeziebiony, wiec nie staralismy sie od dwoch dni, czyli ominelismy owulacje... Na dodatek ja tez obudzilam sie z goraczka a caly weekend pracujacy... kolejny cykl stracony... -
XxMoniaXx wrote:A ja mam dzis jakis gorszy dzien. Jakiegos doła i przeczucie ze kolejny cykl szlag trafil pon badania a czw gin ..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Hej dziewczyny... odetchnęłam kilka dni od forum i troszke mi lepiej.
Mogłabym zacząć ponowne starania ale niestety jest problem. Wszystko mi się chyba poprzestawiało. Cykle mam zawsze 29 dniowe. Okres powinnam dostać 2 dni temu, zawsze dzień, dwa przed plamienia a tu nic... okresu ani widu ani słychu. Testy negatywne, więc ciąża na bank odpada.... wszystko nie tak.
kilkudniowe wahania to jeszcze nie tak źle:) czy zawsze miałaś bardzo regularnie? owulacja się przesunęła i na test może za wcześnie albo @ przyjdzie troszkę później
Meggs lubi tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam przez tego środowego proga i poszłam dzisiaj na betę. W 48 h że 40.11 wzrosła do 141! Będzie pięknie;) będę mamą
Iwona27091991, przedszkolanka:), Martek&M, Magda - mbc, Słoneczko12, Ola31, Anhydra, RudaAnna, speakyourmind93, Nuch, Beti82, Ariette1983, Izaw, Beata81, Lady_Dior, moyeu lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ola31 wrote:kilkudniowe wahania to jeszcze nie tak źle:) czy zawsze miałaś bardzo regularnie? owulacja się przesunęła i na test może za wcześnie albo @ przyjdzie troszkę później
Ola31 lubi tę wiadomość
-
Semi gratuluje
Alex to teraz spokojnie możesz spac
Meggs witaj na nowo i wracaj na dobre tory!!
Najmlodsza,Monia glowy do góry-czy teraz czy pozniej to widzimy sie razem ba fiolecie! Chociaz i mnie zdołowala dzis tempka a brzuch cisza.. bolal przy serduchowaniu i wieczorem poznym wiec licze ze w nocy pekl i jeszcze nie zdążyła wzrosnąc;p