Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Nie jesteś sama mam tak samo. Raz optymizm, zaraz się smucę, że nic z tego. Też nie mam objawów, ale może to za wcześnie?
mi rozum podpowiada, że nie ma szans, właściwie mogłabym już zrobić test choć cykle długie ale wolę żyć jeszcze nadzieją -
nick nieaktualnyparenka wrote:cześć mam dziś 12 dpo i testowałam. Od razu pojawił się bladzioch. widzę go jak patrzę przy dziennym oświetleniu.
Ciężko było uchwycić na zdjęciu, ale zrobiłam: https://zapodaj.net/images/4a180046962cf.jpg
Nie wiem, może mam już jakieś urojenia...
ja też widzę piękny miesiąc -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Anhydra tule..
Parenka po cichu gratuluje
Najmlodsza to pierwszy test w niedziele?
U mnie dwie krechy,ale ewidentny negatyw. Był sex w owu,wiec syn musi.byc haha ;p
A pewnie, że będzie:) tego Ci życzęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkplanka moge sie zamienic z corki na chlopaka mam 4rech do wyboru do koloru. a tak na serio moze byc piaty byle byla ciaza. a tu chyba nic umnie sie nie zapowiada.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspeakyourmind93 - myślę, że potestuję do poniedziałku swoje zapasy testów a w poniedziałek termin @ - idę na bętę, dzięki
makalotia, Ola31, przedszkolanka:), - jezuuu, ja myśłałam, że to już ja mam zwidy… oby ciemniała, DZIĘKUJĘ Buziakiprzedszkolanka:), Ola31, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka, tak w niedziele
Ja sobie teraz myśle, ze może ja nie reaguje już tak na progesteron, bo mój organizm do tego przywykł .. w sensie, to już któraś tam owulacja z rzędu po porodzie, zakładam ze progesteron zawsze miałam powyżej 20. W cyklu w którym zaszłam w ciąże miałam pierwsza owulacje od prawie roku .. może dlatego organizm tak gwałtownie reagował i dlatego miałam cały repertuar objawów już 7dpo?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Przedszkolanka, tak w niedziele
Ja sobie teraz myśle, ze może ja nie reaguje już tak na progesteron, bo mój organizm do tego przywykł .. w sensie, to już któraś tam owulacja z rzędu po porodzie, zakładam ze progesteron zawsze miałam powyżej 20. W cyklu w którym zaszłam w ciąże miałam pierwsza owulacje od prawie roku .. może dlatego organizm tak gwałtownie reagował i dlatego miałam cały repertuar objawów już 7dpo?
Jak miałaś cykle bezowulacyjne, to może tak być, że nagle po owulacyjnym zaczęłaś mieć objawy w końcu to było coś nowego dla Twojego organizmu -
nick nieaktualny
-
makalotia wrote:Piękny przyrost! Gratulacje a jakiego miałaś proga w środę?
Ja też poszłam bo zaczęłam jakiegoś doła łapać, że wszystkim ta beta szybciej rośnie na początku.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona wrote:no ok było w owu ale było też przed owu, skąd wiesz które dopłynęły?
Nie zawsze ten ostatni bzyk w owu jest skuteczny no nie?
Dziewczyny to jest mit i bzdura z ta płcią i czasem współżycia przed owu :pprzedszkolanka:), Nona, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
alex0806 wrote:W środę miałam 15.11, a dzisiaj jeszcze nie mam wyników. Ale beta wystrzeliła więc jestem o to spokojna
Wgl widzę , że idziemy prawie łeb w łeb -
Nona wrote:no ok było w owu ale było też przed owu, skąd wiesz które dopłynęły?
Nie zawsze ten ostatni bzyk w owu jest skuteczny no nie? -
Izaw wrote:U mnie też dzisiaj 1 dc, cóż, możemy tylko odliczać czas do owu...
Ja postanowiłam dzisiaj udać się do mojego nowego gina. Jestem nastawiona na stymulację w tym cyklu. Do tej pory niczym się nie wspomagalam, bo lekarze uważali, że skoro 2 razy zaszłam w ciążę to nie trzeba. Oni chyba nie rozumieją, że moim celem nie jest "zachodzenie w ciąże" a urodzenie dziecka... w każdym razie meczą mnie te 40-dniowe cykle...
No nic- zobaczymy co powie Trzymajcie kciuki!
P.S. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym!Izaw, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK