Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaw wrote:Ja właśnie byłam wczoraj, i od 3 dc zaczynam stymulację. Niestety coraz więcej dziewczyn spotykam które mają problem z zajściem w ciążę po urodzeniu dziecka, koleżanka po 10 miesiącach starań w końcu się wybrała i na początku też usłyszała że już jedno ma, to ma dać czas, wszystko będzie ok... już chyba zmieniła lekarza, który rozpoczął diagnostykę, bo niestety posiadanie dziecka/dzieci nie gwarantuje nic
I trzymam mocno kciuki żeby twój ginekolog pomógł!
Iza! Wygląda na to, że mamy identyczny plan na najbliższy cykl ja zaczynam od 4dc Clostrybergiem. A potem plan jest taki, że ovitrelle, progesteron, clexan i ASA. Tak więc szykuje siè cykl combo! Oby tylko mąż wytrzymałIzaw lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Moja beta dziś to 199,15. Chyba jest ok
Anhydra, Nona, Lami, przedszkolanka:), Izaw, speakyourmind93, Ariette1983, moyeu lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Co myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd6e688c9524.jpgLami lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:mnie tez dzisaj pokusilo https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2002ac510eb.jpg
-
kalcia64 wrote:mnie tez dzisaj pokusilo https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2002ac510eb.jpg
Kalcia no mówiłam, że się uda! Czyli wasz dzisiejszy humorzasto-ciążowy nastroj poniekąd usprawiedliwiony!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
U mnie znowu trochę rozciagliwego, białego śluzu .. kurde NIGDY tak nie miałam. Rozciągliwy tylko w dni płodne, tak duzoo kremowowego..
Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
XxMoniaXx wrote:Semi gratulacje w ktorym dpo robilas test ? Jakies objawy ? Widze ze testy z allegro ostatnio przynosza szczescie na forum
Mi dodali gratis do oeulacyjnych z allegro , moze tez przyniosa szczescie
28dc
Pierwszy bladzioch, z objawów to ciagniecie podbrzusza- jakby skurcze, nabrzmiale piersi.
Kicham, prycham, zeby Cie zarazić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pije kawę i jedziemy do Gdyni.
Mega mi daje do myślenia ten sluz płodny - wszystkie objawy moje sobie wmawiać, a to takie „namacalne” jest :0 chyba spróbuje jutro z testem, wiem ze szybko, wiem ze może nie wyjść, ale mnie białe testy do 12 dpo nie ruszają :p dopiero wtedy jest rozpaczprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ej no bez jaj dziewczyny przyznawac sie tu
Kto wam sprzedaje pozytywne testy ciazowe:)
Wkrecacie nas nie.. ?
Kurde chyba nie, prima aprilis juz byl
O Julke staralam sie 1,5 roku i co miesiac obserwowalam fora i nie widzialam jeszcze takiego wysypu
Fajnie, oby tak dalej
Mnie juz z wrazenia tez zaczelo ciagnac podbrzusze hahaha :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:59
przedszkolanka:), Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Kalcia no mówiłam, że się uda! Czyli wasz dzisiejszy humorzasto-ciążowy nastroj poniekąd usprawiedliwiony![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mam pytanie odnośnie bety, widzę, że robicie ją co 2-3 dni. Czy tak macie zalecone przez ginekologa? Czy z nim odmawiacie wyniki? Czy robicie dla własnego spokoju do czasu serduszkowego usg?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero