Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Iza! Wygląda na to, że mamy identyczny plan na najbliższy cykl
ja zaczynam od 4dc Clostrybergiem. A potem plan jest taki, że ovitrelle, progesteron, clexan i ASA. Tak więc szykuje siè cykl combo! Oby tylko mąż wytrzymał
To trzymam mocno kciuki za Ciebie i za męża!ja mam aromek, i w 9 dc usg i zobaczymy
Kalcia, tak czułam, super!
Parenka, Lami, również gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 19:59
Anhydra lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
czarnulka24,Magda-mbc jak tam zastrzyki? Macie śiniaki? Bolą te zastrzyki? Jejciu obym dała radę,bo nie wiem co zrobię..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 20:01
-
Lady_Dior wrote:czarnulka24,Magda-mbc jak tam zastrzyki? Macie śiniaki? Bolą te zastrzyki? Jejciu obym dała radę,bo nie wiem co zrobię..💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja mam tylko 2 mini siniaki bo się źle wkułam za pierwszym razem i dzisiaj trochę za szybko chyba. Ale ogólnie to daje radę, myślałam że będzie gorzej
mnie trochę boli jak wpuszczam heparynę, ale tak od połowy fiolki dopiero.
Można zmieniać strony brzucha czy tylko z jednej robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 20:13
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja mam tylko 2 mini siniaki bo się źle wkułam za pierwszym razem i dzisiaj trochę za szybko chyba. Ale ogólnie to daje radę, myślałam że będzie gorzej
mnie trochę boli jak wpuszczam heparynę, ale tak od połowy fiolki dopiero.
Można zmieniać strony brzucha czy tylko z jednej robić?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:Ruda Anna, Sung gdzie jesteście?
w poniedziałek wizyta sprawdzić czy pekl perzexzyk bo miałam w czwartek ale lekarz się rozchorował wiec zostało jedzenie ananasu i czekanie..
dziewczyny zarazajcie nas tymi wiruskami ile się da) gratuluje kolejnym dwóch kresek !!
Nona lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Nikodemka wrote:Ale mi dalas nadzieje!!! U mnie tez testy owu caly czas pozytywne
gratuluje!!!
Jeszcze się nie raduję, bo to do mnie nie dociera.
Dzisiaj przyśniła mi się moja babcia, a już na początku starań ustaliliśmy, że jak kiedyś urodzi się dziweczynka, to będzie nosiła jej imię, więc uznałam to jako znak.
No, u mnie te ovu cały czas pozytywne, niezależnie czy rano, czy po dwóch szklankach wody, coś mi nie grało.
Nikodemka, zatestuj na dniach. Trzymam mocno kciuki!
Dziękuję wszytkim. ❤️❤️❤️Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Czy wstrzykiwanie tego płynu szczypie,czy jest to jak przy pobieraniu krwi-tylko ukłucie bolesne?
-
Dobry wieczor,
Dzis u mnie w koncu pojawily sie piekne II kreski
A przypomne ze przed spodziewana @ caly czas bladzioch. Dzis jestem 3 dzien po spodziewanym terminie @. Wiec noe robcie zbyt wczesnie testowIzaw, speakyourmind93, Lami, Nona lubią tę wiadomość