Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AktywnaPrzyszłaMama1991 wrote:Może za szybko. Wiem, że wszystkie jesteśmy niecierpliwe, bo w tamtym cyklu też 5 dni przed robiłam i wyszedł negatyw, dlatego w tym cyklu obiecałam sobie, że nie zrobię wcześniej niż w dniu spodziewanej @. Dlatego nadzieja jest, głowa do góry. Spróbuj ponowić za 5 dni trzymam kciuki11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Za szybko po prostu test.
Mika udostępnij wykres.
U mnie brzuch ćmi okresowo,temperatura z dupy. Jade dzisiaj na ploty do kolezanki bo osiwieje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEw jeszcze wrzucam cykl sprzed 2.5 roku dla porównania, z córką najmłodszą - bez clo, luteiny itd. Temperatury mam wrażenie wyższe naturalnie niż z luteiną
Dodam jeszcze, że na luteinie miałam w 14dpo progesteron 34, a bez luteiny z córką 14dpo progesteron 18... Także nie jestem w stanie powiedzieć czy faktycznie podnosi temperaturę. -
Melduję dzisiaj 28dc, brak @, cykle mam 25-29 dniowe wiec poki co czekam do 30dc. Tak dla pewnosci. Chociaz nie wiem czy nie zatestowac przynajmniej nie mialabym złudzeń i okres by mi sie szybciej odblokował
kamila2804, Nona, przedszkolanka:), Martek&M, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla454 wrote:Melduję dzisiaj 28dc, brak @, cykle mam 25-29 dniowe wiec poki co czekam do 30dc. Tak dla pewnosci. Chociaz nie wiem czy nie zatestowac przynajmniej nie mialabym złudzeń i okres by mi sie szybciej odblokował
Olu chyba lepiej poczekać, chociaż wiem jakie to trudne. Dzisiaj od 4 nie spałam bo wiedziałam, że rano będę robić test. Zazdroszczę tym kobietą które tak na luzie podchodząAktywnaPrzyszłaMama1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Wy się stresujecie testami a ja ginem. Testowe zmartwienia bede miec w przyszlym tygodniu :*
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kciuki! Daj znać po wizycie! Zazdroszczę Ci jej ,ja sie zastanawiam czy się nie zapisac ale pewnie sie nie dostane juz by jeszcze zdazyc stymulacje w przyszlym..
ja zawsze mam 1 wizyte u gina umówioną na kolejny miesiąc, najwyzej odwołuję. -
Nona wrote:ja to bym testowala, a jakies objawy Ola?
Wlasciwie to rzadnych, czasem lekko piersi zabolą ale jakos niezbyt mocno. Gdyby nie to ze nasłuchuje jakichkolwiek objawow to nie zwrocilabym uwagi na jakikolwiek bol w piersiach. Nie taki typowy bol, tkliwe piersi tylko bardziej takie kłucie od środka.
No i biały sluz razem z takim rozciagliwym. Ale tym bym sie nie cieszyla bo rozciagliwy mam przed okresem.
No i lekkie bole jajnikow ale to tez nie jest jakis szczegolny objaw.
Chora jestem wiec ogolnie te objawy moga byc malo zauwazalne dla mnie bo poki co czuje ze mnie przeziebienie niszczy od srodka -.- -
kamila2804 wrote:Olu chyba lepiej poczekać, chociaż wiem jakie to trudne. Dzisiaj od 4 nie spałam bo wiedziałam, że rano będę robić test. Zazdroszczę tym kobietą które tak na luzie podchodzą
No i dlatego wlasnie do tej pory nie zrobilam oni jednego tesu wedlug moich objawow owulacje mialam 12dc albo 14dc. Zastanawiam ze czy owulka jest w dniu szczytowym sluzu czy po? W kazdym badz razie jestem 14-16dpo -
nick nieaktualnyOla454 wrote:No i dlatego wlasnie do tej pory nie zrobilam oni jednego tesu wedlug moich objawow owulacje mialam 12dc albo 14dc. Zastanawiam ze czy owulka jest w dniu szczytowym sluzu czy po? W kazdym badz razie jestem 14-16dpo
ja mam owulko 1 dzien po skonczneiu sie sluzu plodnego,jak juz zmętnieje lekko. -
nick nieaktualny