Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaa88 wrote:A powiedzcie biorac progesteron nie powinnam miec napuchnieyych piersi?? U mnie flaki biore tez bromergon zawsze mialam cyce przed okresem mega bolace a w ciazach tk juz w ogole teraz nic moze cos jest nie tak
Może spadła Ci prolaktyna ? Nie wiem ale Ja jak miałam wyzsza prolaktyne to cycki mi puchły strasznie az nie mogłam ich dotknąć.Jak prolaktyna spadla ponizej 20.Cały cykl mam takie same.No moze przed samym okresem ale to dosłownie min ,gdybym nie zwracala uwagi to bym nie zauwazyla -
Agagusia wrote:Ja znow jutro testuje, mam jeszcze nadzieje ze za wcześnie bylo... trzymajcie kciuki.
Ja tez trzymam za wszystkie przyszłe mamy z pazdziernika!24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Agagusia wrote:Ja znow jutro testuje, mam jeszcze nadzieje ze za wcześnie bylo... trzymajcie kciuki.
Ja tez trzymam za wszystkie przyszłe mamy z pazdziernika!❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Beti82 wrote:Może spadła Ci prolaktyna ? Nie wiem ale Ja jak miałam wyzsza prolaktyne to cycki mi puchły strasznie az nie mogłam ich dotknąć.Jak prolaktyna spadla ponizej 20.Cały cykl mam takie same.No moze przed samym okresem ale to dosłownie min ,gdybym nie zwracala uwagi to bym nie zauwazyla
Mialam tak samo jak Ty jak spadla mi prolaktyna to od razu cycki lzejsze w drugiej fazieBeti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobitki zniklam za pare dni ale poza testowaniem I staraniami inny problem mialam na glowie znalazlam guzek pod sutkiem. Ale dzisaj spadl mi kamien z serca jestem p.o. mamografi I wszystko jest ok. dzieki bogu;)
Ania95, Nona, speakyourmind93, Lady_Dior, Anhydra, Izaw lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:hej kobitki zniklam za pare dni ale poza testowaniem I staraniami inny problem mialam na glowie znalazlam guzek pod sutkiem. Ale dzisaj spadl mi kamien z serca jestem p.o. mamografi I wszystko jest ok. dzieki bogu;)
Ojej, dobrze, że wszystko ok :*kalcia64 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:a najmlodsza podczytuje ale nie pisze, niby detox
Podczytuje bo mega kibicuje waszej dwójce :p wysikajcie już dwie krechy i z czystym sumieniem zniknę :pprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nona wrote:moze test?
Kochana mnie do testowania namawiać nie trzeba, ale u mnie 3dpo Haha;)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
kalcia64 oj to musiałaś się nastresować z tym guzkiem-dobrze,że wszystko ok U mnie też na razie dobrze.Biorę zamiast dupka-luteinę dopochwową 2x100mg,wieczorem acard i rano zastrzyki z heparyny.
Trzymam kciuki za zielone zakończenie października Niewątpliwie jest to miesiąc cudówNona lubi tę wiadomość