Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona przykro mi u mnie temepratura 37 alee szyjka niko i chyba otwarta nie znam sie na tym dokladnie ale napewno nisko wiec odstawiam dzisiaj progesteron i niech sie dzieje co chce jesli @ nie przyjdzie to zatestuje a jak przyjdzie nie bede rozpaczac ze widze biel na tescie
-
nick nieaktualnyOla454 wrote:A tak wlasciwie dziewczyny jak to jest z ta szyjką?
Jak jest nisko to juz klapa? Ciazy na bank nie ma? -
Nona,Iga66 szkoda,że tym razem nie wyszło Oby listopad był dla Was i innych oczekujących dziewczyn-łaskawy.
Agagusia ja na tych 1wszych fotkach coś widzę Chyba jutro beta co ?
Ola454 ja przenigdy mojej szyjki nie wyczułam-chyba mam za krótkie palce Dla mnie badanie szyjki,to wyższa szkoła jazdy i w życiu bym się tym nie sugerowała.
U mnie dziewczyny bez zmian-mam tylko wrażliwe piersi i robi mi się słabo jak stoję w miejscach publicznych.Wczoraj czekałam w aptece w kolejce i ledwo udało mi się ustać.Babcia od kasy nie chciała odejść-tak się rozgadała (a ja już stałam z 15min.)Wtedy musiałam już grzecznie uwagę zwrócić,bo czułam,że słabnę.Ciekawe,czy to objaw ciąży,czy po prostu człowiek wszedł do pomieszczenia z dworu i może to z ciepła hmmm.Za chwilę wyszłam (ufff jaka ulga) i weszłam do supermarketu-siostra już przy kasie stała i chciałam na nią poczekać ale nie dałam rady ustać-musiałam wyjść i poczekać na nią na zewnątrzWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 08:03
-
Agagusia cos tam widze ale sama wiem, ze na zdjeciu widac mniej niz w rzeczywistosci. idziesz na bete?
Nona Tez tak mialam, rozne objawy, test neg i nagle wszystko ustawalo. Masakra co z nami psycha robi -
nick nieaktualny
-
Moja jest wysoko,ale za to mam wrazenie,ze cały czas otwarta :o moze dlatego,ze jestem juz po porodzie?
Monia glowa do góry,cykl trwa jeszcze
Lady ja tak miałam- w kościele,na bazarze masakra. Zima a ja chodzilam w swetrze i sie gotowałam. A w zaawansowanej juz myslisz,ze ktos Cie przepuscil.w kolejce? Na czworakach za chlebem stałam a mohery nic!!! Dlatego cieszę sie,ze w przychodni na badania zrobiki maszyne z numerkami i ciezarne maja pierwszenstwo bo nie bede musiała juz chodzic z ksiazeczka ciazy i sie ponizac i tlumaczyc. I to baby,matki!!! Zapomnialy jak one w ciazy byly!!Izaw lubi tę wiadomość
-
Wiem przedszkolanko ze trwa ale wczoraj sie zarzekalam ze test zrobie w sr a tu dzis nie wytrzymalam i siknelam gratisowy z allegro i na biel mnie dobila. Myslalam ze tez sie pochwale jakims mikrocieniem ale dupa.
Nie wiem co mi strzelilo do glowy
Co prawda to 26 dc. Ale 11 , 12 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 08:37
-
mikaa88 wrote:A Ty juz po terminie @ ?? No to zobaczymy jak to z ta szyjka jest ale mi co cykl nisko i co cykl @
Dzisiaj juz 30dc, czekam dalej. -
Orientuje sie ktoras z was w jakim tempie ciemnieja drugie kreski na tescie ciazowym? DZis moja jest ciemniejsza niz wczoraj ale dalej taka delikatna. Druga bete mam dopiero w pon a wiecie jak to jest tyle czekac
-
przedszkolanka dobrze powiedziane-zapomniały jak same w ciąży były.Ja byłam świadkiem takiej sytuacji we wtorek w labo.Przyszła ciężarna i poszła bez kolejki a baby prawie ją zjadły.Na okienku wyraźnie pisze,że kobiety w ciąży są poza kolejnością ale tego już nie raczyły przeczytać.
Moja siostra przyszła z koleżanką na krzywą cukrową-obie po 21 lat to sobie wyobraźcie jak starsze panie obgadywały.Oj ja tam miałam wtedy byćXxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ola a dlaczego nie zrobisz testu ?
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ola454 wrote:Bo sie BOJE Czaicie? Dorosła baba, 3 letnie dziecko, 2 ciaże za sobą mam, ponad 2 lata starań a boje sie test zrobić. Nie czuje sie w ciąży. W obu ciazach czułam ze to to. A tutaj nic. W poniedziałek test zrobie jak okresu nie dostane. Obiecuje!
Chcialabym miec Twoja cierpliwosc:)
Najgorzej jest jak sie kupuje uwulaki na all i 5 ciazowych dorzucaja za darmoo..