Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Sztefi, ja bym na Twoim miejscu rozważałam pójście na betę, w Slabie robia w niedziele do poludnia. Albo ten test jakis trefny, albo moze biochemiczna, albo jeszcze nie wiadomo co...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewzyny przykro mi.. Ale moze w nastepnym cyklu sie uda nam .
Tylko szkoda ze te cykle trwaja miesiac bo zwariowac mozna. Przy staraniach moglyby byc tygodniowe -
Sztefi wrote:Dziś jest taki słaby cień, test inny ale czułość mniejsza. Chyba poczekam te kilka dni, bo cóż innego zostaje.
https://zapodaj.net/d603f9b00ce71.jpg.html -
xgirl wrote:Sztefi ja tez nie rozumiem.. taka mocna krecha byla..
A ja tez cala w nerwach w oczekiwaniu na druga bete. Mialam testow ciazowych wiecej nie robic ale oczywiscie zrobilam. Test tylko troche mocniejszy niz wczoraj. Niby pisalyscie, ze one ciemnieja pomalu ale ja juz zawal mam prawie. Myslalam, ze zobacze 2 kreski i po wszystkim bedzie, bede zyc dlugo i szczesliwie a to dopiero poczatek. Nie zdawalam sobie sprawy jaki to stres /// -
xgirl wrote:No masz racje, sama widze po sobie. Na szczescie jutro juz beta. Moze dozyje♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Multiwitamina wrote:Ja przy becie 260 miałam taka cienka kreskę na teście...ledwo widoczna. Więc się nie sugeruj tym aż tak. Ważne że jest . Będzie dobrze.
-
A masz jakkes objawy Xgirl?
Noma glowa do gory! Uda sie!
Makalotia - potem po becie juz testow nie powtarzałam tylko co dwa dni beta?
Ja sid zacznę cieszyć 'troszeczkę' po 2 rosnących batach, bo po droch giazach wiem juz niestety ze test to pierwszy etap z wireelh na ktorych jeszcze cos moze isc nie tak... Choc ja sie generalnie czuje 'w ciazy' - cycki bola, pol nocy nie spałam bo mnie mdlilo, brzuch pobolewa. Ale ja generalnie przez cala ciąże zawsze rzygam:( wiec moze stad te wczesne mdłości.
Ok 10 jade na betę - trzymajcie prosze kciuki!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Jedz i dawaj znac!!!
Od kilku dni ciagnie mnie w podbrzuszu i delikatnie mnie mdli ale to moze byc z nerwow
Gdzie wy mieszkacie, ze mozecie na bete w niedziele isc? Ja mieszkam w Berlinie i nic nie znalazlam. Jaka porazkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 08:14
-
A mnie dziś przestały boleć piersi Wczoraj bolał krzyż jak podczas @ i mam wrażenie,że to poronienie,tylko nie krwawię,bo biorę luteinę. Jak tu nie zwariować Odchodzę od zmysłów.Jak tym razem się nie uda,to chyba zakończę starania.Nie dam rady żyć w takim stresie
-
Złamałam się i zrobiłam test - negatywny. Płakać mi się chce. Mdliło mnie po przebudzeniu. Podbrzusze boli. Musze się wstrzymać do tego 1.11. To jak wieczność.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Nie wiem jak wy ale ja czekam az maz wstanie i idziemy na spacer i cos zjesc a kom zostawiam w domu. Bo idzie oszalec!!!! Zrobcie to samo zeby sie oderwac.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ola454 wrote:Ja testu nie robiłam, bety tez nie, nie nakręcam sie i czekam W poniedzialek kupie test i zrobie popoludniu albo we wtorek rano
Jak ja bym chciala Twoja cierpliwosc.. Matko.. Jestes świetna:) zebym to ja tak umiala