Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Jak ja bym chciala Twoja cierpliwosc.. Matko.. Jestes świetna:) zebym to ja tak umiala
-
Ola454 wrote:Hahaha Troche sie nauczylam cierpliwosci przez te ponad 2,5 roku Pewnie ze troche stres tez mnie trzyma, pewnie dlatego ze moje 2 ciaze poprzednie wygladaly inaczej na poczatku. A teraz w ogole inaczej sie czuje. Wiec nie chce sie nakrecac za bardzo, mysle ze wyjdzie mi to na dobre jak zrobie test dlugo po terminie
-
Ja tez dopisuje sie do tych zlych wiadomosci. Dzis spadla temperatura i zaczely sie moje brazowe plamienia przedokresowe idealnie dwa dni przed krwawieniem, jak zwykle. Jestem tym razem naprawde zalamana. Jeszcze w zadnym cyklu nie czulam, ze jestem w ciazy... Teraz po prostu to CZULAM. Trace juz sily.
Na dodatek jade wlasnie robic zdjecia na Chrzcie, bede zachwycac sie dziecmi i plakac w duchu... -
XxMoniaXx wrote:Nie nie na 2.5 roku to ja sie nie pisze.. Z Julka 1.5 r i mi na glowe padalo wiec po jeszcze dodatkowym roku albo byloby mi wszystko jedno albo wyladowalabym w psychiatryku..
Dlatego ja odpusciłam, do tego ta delegacja. Moze pomogło? Zobaczymy
Xgirl - Do zobaczenia Mi tez przydaloby sie tak przewietrzyć. Ale pada i gnijemy z mlodym w domu (chorzy tak w ogóle) -
Dziewczyny tak bym chciała,żebyście chociaż Wy się nie stresowały Zobaczyły w końcu te dwie kreski i nie stresowały się.Kobieta ,która świadomie zachodzi w ciążę powinna być przeszczęśliwa.Nie powinna mieć żadnych zmartwień-tego Wam życzę.
Poplakałam sobie i mi lepiej- jak mnie te cycki zaraz nie zaczną boleć,to pójdę chyba z moim bić się na gołe klaty Wtedy na pewno je poczuję -
Kochane u mnie po mega spadku dzisiaj
skok tempki o 0.2.
Teoretycznie dzisiaj powinna być @ bo zawsze miałam po takim spadku @ na drugi dzień.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f6b5aca6ed3.pngprzedszkolanka:), mikaa88, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku, ale dziś wieści, aż człowiek żałuje, że forum sprawdził... Ja mam jeden test kupiony na ten cykl, w zeszłym wariowałam, zrobiłam 5 codziennie licząc, że jakiś bladzioch się pojawi Ale nawet testu robić nie muszę, już czuję, że nic nie ma, zero czegokolwiek.
-
U nas ciągle leje więc nie wychodzimy z domu. Idę piec ciasto, a po południu teściowie przyjeżdżają. Także spoko.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:U nas śnieg! Jedziemy na zakupy.
Pobolewa mnie podbrzusze,tak ciągnie w dół(nie malpowo) i siku napiera,o!
Coo, śnieg??? U nas pokazuje że 20 stopni jutro ma być teraz widzę że jest 5 stopni, ale nie wyglądałam przez okno jeszcze...
Nie lubię nakręcania siebie i innych, ale wygląda to obiecująco, do 1 listopada już blisko!27 lat
9cs -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko fajne objawy masz. I mnie nic, nie mam planu poza 9.11 wizyta przed owu żeby obadac ile mm pecherzyk ale to co cykl robię.
Wiesiołka zamówię, może zbadam prolaktyneBadalsm w lipcu chyba ale czuję że bez bromergonu I duphastonu nie zajde . -
nick nieaktualny