Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaraz ide zrobic kolejny test (kupilam jakis drogi) bo te inne tanie z amazona pokazuja takie kreski, ze trzeba je z lupa szukac. No ale czego spodziewac sie po 70 testach za 17euro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 15:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze ta beta wyszłaby wyższa wczoraj niz dzis te 5,7:( choc to dobrze ze wczoraj nie zrobilam, bo do jutrzejszej powtórki miałabym nadzieje.
Mysle ze to biochemiczna. A obiecałam sobie wtedy nie płakać po niej, bo to znaczy ze cos nie bylo Ok i lepiej ze tak sie stało, niz w późniejszym tygodniu miałoby sie to zakończyć. Zobacze jutro czy na sikaczu kreska jeszcze bedzie. Jesli nie to odstawiam duphaston, dzis jeszcze wezme. Ciekawe ile jeszcze beda objawy np bol piersi, bo nic nie przechodzi...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Patrzcie jaka roznica
Zrobiony rano zaraz po przebudzeniu sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5c48d66940e.jpg
Zrobiony przed chwila po wypiciu pol butelki wody..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10bb9bc9a810.jpg
Sorry, ze wam tu tak z moimi pozytywnymi testami wskakuje...ale tez mam nerwa co jutro druga beta pokaze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ten mój cykl to jakieś szaleństwo. Cały dzień mocno boli mnie brzuch jakbym już miała okres, ratowałam się przeciwbólowymi i kiedy stałam w Kościele byłam pewna, że "coś mi leci", że krwawienie rozkręciło się na dobre. Wróciłam do domu, a tam tylko leciutkie beżowe plamienie... Wszystko inaczej niż zwykle
-
Cześć dziewczyny!
Chciałam dołączyć do wątku (chyba), bo zastanawiam się nad testowaniem jeszcze w październiku - może pomożecie podjąć decyzję. Dzisiaj jestem 9 dni po owulacji, ale z podaniem pregnylu (5000), wg ulotki po 10 dniach test powinien być wiarygodny, myślicie, że mogę w 11 dniu po owulacji i zastrzyku testować ew iść na betę.
Na razie w 8 dpo zrobiłam progesteron, wynik 37 ng/ml więc sporo ponad normę, ale wiem,że to żaden pewny wyznacznik.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Oczywiście wiem, ze najlepiej tesować 14 dnia, albo po terminie miesiączki, ale nie ukrywam, że chciałabym skrócić męki oczekiwania.
Z mężem staramy się od 1,5 roku, więc cudowne byłoby gdyby w końcu się udało.
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny_Hania wrote:Cześć dziewczyny!
Chciałam dołączyć do wątku (chyba), bo zastanawiam się nad testowaniem jeszcze w październiku - może pomożecie podjąć decyzję. Dzisiaj jestem 9 dni po owulacji, ale z podaniem pregnylu (5000), wg ulotki po 10 dniach test powinien być wiarygodny, myślicie, że mogę w 11 dniu po owulacji i zastrzyku testować ew iść na betę.
Na razie w 8 dpo zrobiłam progesteron, wynik 37 ng/ml więc sporo ponad normę, ale wiem,że to żaden pewny wyznacznik.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Oczywiście wiem, ze najlepiej tesować 14 dnia, albo po terminie miesiączki, ale nie ukrywam, że chciałabym skrócić męki oczekiwania.
Z mężem staramy się od 1,5 roku, więc cudowne byłoby gdyby w końcu się udało. -
mikaa88 wrote:Mialam podawany Ovitrelle wiec polecam zrobic test 14 dpo nie wczesniej mi wyszedl test nie wiarygodny 12 dpo
Niedobrze. W takim razie pozostaje mi czekać do 2 listopada. Bardzo dziękuję mikaa88 za odpowiedź.
A wszystkim II kresek na końcówce miesiąca życzę!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny_Hania wrote:Niedobrze. W takim razie pozostaje mi czekać do 2 listopada. Bardzo dziękuję mikaa88 za odpowiedź.
A wszystkim II kresek na końcówce miesiąca życzę!_Hania lubi tę wiadomość
-
A czy Waszym zdaniem sprawdzać jeszcze progesteron, czy jeżeli jest tak dużo ponad normę, to nawet jak spadnie (wiem, że wahania są do 50%) to się nie martwić?
Pierwszy raz nie bolą mnie piersi po owulacji i trochę mnie to martwi, a zawsze lekarze twierdzili, że to progesteron dobry wpływa na ten ból.
Dzięki mikaa88!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?