Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaw wrote:A badałaś może kiedyś progesteron w 2 fazie cyklu? Może dostaniesz na to duphaston lub luteine
Badalam raz tylko, ale wiem ze jednorazowo nic mi to nie powie.
Nikodemka wrote:Ja mam zdiagnozowana niedomoge, biore luteine przed 10 dni po owulacji. Plamienia mam nadal, ale mniejsze i krocej trwaja. Pytalam o to ostatnio lekarza i twierdzi, ze tak musi byc Mam tez nadzerke i miesniaka, one tez moga powodowac plamienia przed miesiaczka.
Ja bralam dupka na wyregulowanie cykli po tabsach anty i poronieniu. I podczas brania dupka plamien przed miesiaczka nie bylo - byly przed owulacja. Teraz jak go nie biore, przed ovu plamien brak, za to sa przed miesiaczka. Zwariowac idzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 21:01
-
Lady_Dior wrote:Magda-mbc jak u Ciebie z objawami?
Dziewczyny z 2kreskami dajcie znać jak u Was objawy? Ja póki co robię te zastrzyki-jest nawet ok.Biorę acard,luteinę.
Agagusia no opcję są 2 moim zdaniem.Albo to mega wczesna ciąża albo biochemiczna.Dopiero druga beta Ci coś rozjaśni.Niektore testy są tak czułe,że jakimś cudem wylapują niskie bety.
xgirl to prawdziwa dzidziusiowa kreseczka Gratuluję
Nikodemka mam nadzieję że się u Ciebie nie rozkręciło -trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 21:15
-
_Hania wrote:A jak z bólem jajników? Mnie łapią silne bóle takie przez kilka sekund, czasm dłużej. Miałam wrażenie w ogole, że to jajowód i zaczęłam panikować.
A czy jest tu ktoś po pregnylu?
ja nigdy nie miałam bóli jajników przed okresem. W owulcję i 2 dzień okresu tak. Więc jak nie dostałam @ to ból się nie pojawił.
Jeszcze śpiąca w sumie jestem, ale ja generalnie lubię spać💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ja nigdy nie miałam bóli jajników przed okresem. W owulcję i 2 dzień okresu tak. Więc jak nie dostałam @ to ból się nie pojawił.
Jeszcze śpiąca w sumie jestem, ale ja generalnie lubię spać -
nick nieaktualny
-
Ja mam mdlości też ale to podobno się zdarza po tym zastrzyku. W sumie niech nie mijają, bo to może oznaczav, że naturalna bhcg się pojawia.
Trochę wymyślam co?
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mnie też może mdlić od choroby, trochę się podziębiłam a często jak mam goràczkę to mnie mdli. Więc walczę rozumem, żeby się nie nakręcać. Też pierwszy raz od pół roku miałam owulację z "dobrej strony", wiec pewnie dlatego tak wierzę w ten cykl rozumiem ze testujesz 1.11? Mam nadzieję, że zobaczysz II i będzie nadzieja że te mdlości to tosyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny_Hania wrote:Mnie też może mdlić od choroby, trochę się podziębiłam a często jak mam goràczkę to mnie mdli. Więc walczę rozumem, żeby się nie nakręcać. Też pierwszy raz od pół roku miałam owulację z "dobrej strony", wiec pewnie dlatego tak wierzę w ten cykl rozumiem ze testujesz 1.11? Mam nadzieję, że zobaczysz II i będzie nadzieja że te mdlości to to
-
Dziewczyny, zgłupiałam. Zrobilam dzis znow test, spodziewałam sie oczywiscie bieli vizira, po tym pozytywnie wczoraj i becie 5,7, choc ogolnie objawy sa, piersi nadal mocno bola, nie plamie tez. I po 1-2 minutach wyszla kreska, chyba mocniejsza niz wczoraj:
Czy tak wyglada test przy biochemicznej z beta 5,7 wczoraj?speakyourmind93, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Dziewczyny, zgłupiałam. Zrobilam dzis znow test, spodziewałam sie oczywiscie bieli vizira, po tym pozytywnie wczoraj i becie 5,7, choc ogolnie objawy sa, piersi nadal mocno bola, nie plamie tez. I po 1-2 minutach wyszla kreska, chyba mocniejsza niz wczoraj:
Czy tak wyglada test przy biochemicznej z beta 5,7 wczoraj?
Powiem Ci tak, ja przy cb. miałam betę 7 (12dpo) potem betę 3, a w tym cyklu w 9dpo miałam betę 4 a w 11dpo miałam 29
potem 114 a potem 440 więc musisz powtórzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 05:39
Kaka_90 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Koniecznie beta. Ja jestem nowicjuszka, ale bazując na wypowiedziach dziewczyn, czasami bladzioch pojawia się przy becie 40 albo i wyższej, więc test to nie wyznacznik.
Bądź dobrej myśli o wytrzymaj do jutra
A mi ten miesiąc dał się we znaki i poszło mi na bańkę. Dzisiaj drugi raz w tym miesiącu mi się śniło, że widzę druga kreseczkę, a później odebrałam wynik bety i było 200. Tak mi było źle, jak się okazało, że to sen...Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tak, w sobote cień cienia, wczoraj słaba kreska ale widoczna i beta 5,7, dzis ta kreska od razu widoczna. Nie wiem czy sens robic ta betę dzis, czy poczekac do jutra. Ale pojade dzis do tego labu, pogadam z mini, moze gdzies pomylka nastąpiła. Bo to chyba niemożliwe ze test pokazuje kreskę od dwoch dni, czyli beta jest, oni oznaczają na 5,7, a okazuje sie ze ona rośnie, nie spada. No chyba żebro pozamaciczna, wtedy beta waha sie podobno, ale nic mnie nie boli za bardzo, czasem lekkie skorczowe bóle podbrzucha.
Jejku, 3 ciaza, w sumie 4 jesli liczyc biochemiczna w 2014 roku, myslalam ze juz malo co jest mnie w stanie zaskoczyć, a ty taki cyrk.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Tak, w sobote cień cienia, wczoraj słaba kreska ale widoczna i beta 5,7, dzis ta kreska od razu widoczna. Nie wiem czy sens robic ta betę dzis, czy poczekac do jutra. Ale pojade dzis do tego labu, pogadam z mini, moze gdzies pomylka nastąpiła. Bo to chyba niemożliwe ze test pokazuje kreskę od dwoch dni, czyli beta jest, oni oznaczają na 5,7, a okazuje sie ze ona rośnie, nie spada. No chyba żebro pozamaciczna, wtedy beta waha sie podobno, ale nic mnie nie boli za bardzo, czasem lekkie skorczowe bóle podbrzucha.
Jejku, 3 ciaza, w sumie 4 jesli liczyc biochemiczna w 2014 roku, myslalam ze juz malo co jest mnie w stanie zaskoczyć, a ty taki cyrk.
Jesli jest wczesnie, czyli to Twoj 9/10dpo to moze to byc zagniezdzenie, natomiast jesli beda 5 jest w 12dpo to niestety moze to byc cb.
Mnie test taką samą kreskę pokazał przy bedcie 7,4,30 i 100 więc ja bym się nie sugerowała testami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 06:20
💙11.06.2019
💙 05.08.2021