Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Testujcie dziewczyny! Trzymam za Was kciuki. I za betę Xgirl. U mnie dzis 31dc, tyle ze owu byla gdzies miedzy 17 a 19 dc.
Jade do labu po pracy po 14, pogadam. Jesli w czwartek maja nieczynne to chyba dzis zrobie ta betę, bo po ew jutrzejszej wątpliwej nie bede miala jak powtórzyć po 2 dniach, jesli otwarte bedzie w czwartek to zrobie jutro. Drogo u nas wydaje mi sie, 38 zl. Ile płacicie? Czy rodzinny Wam daje skierowania?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko to trzymam kciuki za twoje dwie kreski już na dniach
A mnie dalej całe podwozie piecze i swędzi. Furaginę jeszcze biorę ale jest jakoś gorzej. Podbrzusze boli nie wiem czy to pęcherz czy macica. Nie wiem kompletnie jak ja to mam rozegrać. I gdzie ta @... czy furagina mogła ją przesunąć...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Jezu przedszkolanko Ty masz nerwy. Ja bym juz dawno test zrobila..
Krew oddana! Ale chyba bedzie dobrze, bo moj test, ktory pokazuje tylko kreski widmo pokazal dzis dosc mocna i gruba rozowa linie. Teraz tylko czekanie.
Lady, Sloneczko a jakie sa wasze kolejne kroki bo sie juz pogubilam.przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wszystkie bety dzisiaj
Aga, u nas jest 19zł, więc 2 razy taniej... Szczerze, jak Ci nie żal kasy, a i tak jedziesz do lab to ja bym zrobiła przy okazji
Przedszkolanka, ja coś czuję, że Ci clo nie będzie potrzebne
Mnie strasznie kusi, żeby pojutrze sikać, bo będzie 10dpo no i mamy 10tą rocznicę ślubu, super prezent byłby (z najstarszą II miałam na urodziny mojej babci, z synem w Sylwestra, a z najmłodszą w Dzień taty, także same fajne daty ). Tylko z drugiej strony obiecałam sobie, że mam jeden test i więcej nie kupuję, więc muszę być dzielna Szczególnie, że objawów brak.przedszkolanka:), Nona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny. Powiem Wam,że raz mysle ze moglo sie udac(zwlaszcza jak za duzo popracuje to odczuwam) a raz jak dzisiaj bez objawow ze nic z tego..
Mam dzwobic o 15,trzymajcie kciuki by na piatek mnie zapisali..
Xgirl ja tak mialam caly wieczor i noc-i to nie były jelita a nizej..
Kciuki dzisiaj za bete!
Koktajlowa moze przejdz sie do lekarza?
Nona dawaj na listopad
Aga jak masz byc spokojna to rób. Ja miałam 35 a po kilku dniach 100 i po 48h juz 60..ale u Ciebie urosnie!
Sloneczko a u Ciebie jak? Cień jakis?_Hania, Nona lubią tę wiadomość
-
Wczoraj miałam bòle miesiączkowe i jasnobrązowe plamienie, nie zbyt intensywne... Dziś już nic nie boli, lekkie plamienie nadal zostało. Myslicie, ze jest jeszcze jakas szansa? Termin @ przypada na jutro...
-
mikaa88 wrote:Co znaczy z dobrej strony?
Mam kłopoty z jajowodemz jednej strony co pozbawia mnie mozliwosci staran przez większość miesięcy.
Dziewczyny, ale emocje od rana!
Za wszystkie wątpliwe kreski i jeszcze niezrobione testy (w tym swój) trzymam kciuki
Agagusia dużo siły, bo masz naprawdę pogmatwaną sytuację, ale oby była ze szczęśliwym zakończeniem.
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualnyAgagusia wrote:(...)Bo to chyba niemożliwe ze test pokazuje kreskę od dwoch dni, czyli beta jest, oni oznaczają na 5,7, a okazuje sie ze ona rośnie, nie spada.(...)
Mi raz pokazało bladziocha po 7 min (test był czułość 10, odczytanie wyniku do 10min niby), beta dzień później 6 i cb
A innym razem po 1h bladzioch wyszedł (test też czułość 10, odczytanie wyniku do 5min), następnego dnia beta 40 i mam z tego testu syna -
nick nieaktualny_Hania wrote:Mam kłopoty z jajowodemz jednej strony co pozbawia mnie mozliwosci staran przez większość miesięcy.
Dziewczyny, ale emocje od rana!
Za wszystkie wątpliwe kreski i jeszcze niezrobione testy (w tym swój) trzymam kciuki
Agagusia dużo siły, bo masz naprawdę pogmatwaną sytuację, ale oby była ze szczęśliwym zakończeniem. -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemka a miałaś juz takie plamienia? Ciężko stwierdzić bo mogą byc przed @ a zdarzają sie i w ciąży w terminie @. Kiedy testujesz? Jutro?
Miałam, ale zawsze 3 dni przed @ i brunatne. Zaczynaly sie zaraz po spadku temperatury, ktorego teraz nie bylo... Dlatego jeszcze zyje nadzieja. Test jutro..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Lady, Sloneczko a jakie sa wasze kolejne kroki bo sie juz pogubilam.
Teraz czekam cierpliwie na @, a jak nie przyjdzie do czwartku to idę na betę w piątek.
W ogóle nic mi się nie układa. Niby zaczęłam studia magisterskie, ale od czerwca szukam pracy i w tym temacie nic się nie ruszyło. W kwestii dziecka też nic. W ogóle straciłam poczucie kierunku w jakim zmierza moje życie.. Soeki za ten mój wywódCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
mikaa88 wrote:Kochana a co zrobilas ze ruszyla druga strona ja mam to samo tylko u mnie jest to wynikiem cp od czerwca mam pwulacje z tej nie dobrej strony
Ja brałam lamettę, ale nie wiem czy to jej zasługa.
Miałam owulację ciągle ze 'złej strony', ale co 2-3 mc przepadał mi monitoring, głownie przez wakacje albo wyjazdy służbowe. Więc nie wiem, czy w tym czasie dobra strona nie była, ale wątpię.
Brałam początkowo CLO - pęcherzyk rósł jeden, zawsze po złej
Potem 2 mc lamettę - to samo.
Uznaliśmy, że decydujemy się na invitro. I wzięłam ostatni raz lamettę i pojawił się pęcherzyk z dobrej.
Wiem, że jest możliwość stymulacji też takiej jak do invitro tylko w duuużo mniejszej dawce, która może pobudzić, ale kuracja droga.
A u Ciebie nie ma jajowodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 09:15
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny
-
xgirl ja jestem aktualnie w 5t2d ciąży.Mam już uwidoczniony pęcherzyk w macicy.Na następną wizytę idę 7-8listopada.
Nona, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Ja brałam lamettę, ale nie wiem czy to jej zasługa.
Miałam owulację ciągle ze 'złej strony', ale co 2-3 mc przepadał mi monitoring, głownie przez wakacje albo wyjazdy służbowe. Więc nie wiem, czy w tym czasie dobra strona nie była, ale wątpię.
Brałam początkowo CLO - pęcherzyk rósł jeden, zawsze po złej
Potem 2 mc lamettę - to samo.
Uznaliśmy, że decydujemy się na invitro. I wzięłam ostatni raz lamettę i pojawił się pęcherzyk z dobrej.
Wiem, że jest możliwość stymulacji też takiej jak do invitro tylko w duuużo mniejszej dawce, która może pobudzić, ale kuracja droga.
A u Ciebie nie ma jajowodu?
Ja dzisiaj mam taki spadek cisnienia tak mi sie kreci w glowie.ze ledwo doszlam ze sklepu nonto fajnie ze ruszyla Ci ta dobra strona bomwiem.jakie to potrafi byc frustrujace:( oby sie udalo -
nick nieaktualnySłoneczko12 wrote:Teraz czekam cierpliwie na @, a jak nie przyjdzie do czwartku to idę na betę w piątek.
W ogóle nic mi się nie układa. Niby zaczęłam studia magisterskie, ale od czerwca szukam pracy i w tym temacie nic się nie ruszyło. W kwestii dziecka też nic. W ogóle straciłam poczucie kierunku w jakim zmierza moje życie.. Soeki za ten mój wywód