Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro chyba zrobię posiew moczu. Może bete. Najwyżej stracę pieniądze i tyle. U nas beta kosztuje 35 zł. Wydaje mi się, że to dość dużo. A w środę do lekarza. O ile się to tak uda.
Słoneczko też się tak czuje, brak pracy, brak dziecka, brak pomysłu na siebie. Nie wiem w którym kierunku iść. Straciłam sens życia.
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Odpuścii bo im nie wyszło?
No właśnie invitro nie da 100% pewności ale przy braku drożności jest jedynym rozwiązaniem i bardzo zwiększa szansę.
Rozumiem, że osoby, które mają problemy na innym tle, gdzie teoretycznie powinno im się udać, mogą mieć wątpliwości, ale mi już szkoda czasu na wyczekiwanie owulacji po dobrej stronie.
Najgorsze to czekanie teraz, im bliżej terminu @ tym gorzej to znoszę. Posieszam się, że jak teraz nie wyszło, to invitro zwiększy nam szansę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 10:53
-
Lady_Dior wrote:Chyba normalna ta beta-optymalna.16dpo 845 i 18dpo 2040.Dodam,że fazę lutealną mam 12dni.
-
nie ma co porównywać bet-naprawdę.Dlatego jest taki zakres norm a nie inny.Jedna dziewczyna będzie mieć w dniu miesiączki 50 a druga 300 i obie wartości będą dobre Wysoka nie znaczy,że jest lepiej
-
mikaa88 wrote:Tak kochana jednym ze znajomych moich jest lekarz starali sie z zona wiele lat maja dziecko ale adoptowane
Ja na pewno spróbuję. Jakoś nie miałabym spokoju, gdybym nie wykorzystała tej opcji. Wiem, że są osoby, które za żadne skarby nie podejmą się i to szanuję.
Moja koleżanka ma dwoje dzieci z invitro. Mówi o tym otwarcie, przy drugim nawet nie starała się za dłufo od razu zgłosiła się do kliniki, bo chyba miała zamrożone jajeczka.
Udawało się za pierwszym razem. Ale wiem, że nie jest to regułą. Czas pokaże. W tym tygodniu mamy wizytę przed invitro zobaczymy, czy działamy w następnym cyklusyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania powodzenia Oby jednak nie trza było in vitro.Trzymam kciuki za test i betę
xgirl zaraz zadzwonią a Ty się nam pochwalisz podwojoną betą_Hania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis 28 dc i chyba nie zdaze zatestowac bo czuje podbrzusze minimalnie. Ale juz nie wiem czy @ czy stres. Ostatni cykl trwal 29 dni a ogolnie mam ok 32dni. Chcialam testować jutro lub sroda ale chyba niedoczekam. Zreszta nie marze nawet bo w sob byl negatyw (26dc)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 11:21
-
nick nieaktualny
-
Monia,Nona jeszcze nie ma @ wiec wiecie
Ruda Anna buuu
Co do zalozycielek firm to znam to..teraz mam nawał a jak popracuje to zdycham dobrze,ze ten zus znosza bo ciezko na duzym (ja jeszcze na malym).
A te ciezarne ponawiam i zapraszam na fb Topominki!Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ruda Anno szkoda buuu.
Długo już to u Was trwa.
Daj znać jakie plany ma lekarz, chodzisz do zwykłego gina czy kliniki niepłodności?15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Nona wrote:I mnie son I nd negatyw, dziś nie testowałam, termin jutro. Raczej dupa ale czekam do jutra.
W takim razie mamy ten sam termin, u mnie tez @ powinna przyjsc jutro. Ale tez czuje, ze dupa. -
Dziewczyny już znacznym fisiowac. Poszłam do apteki, niby po pastylki do ssania, niby popatrzeć, a z tylu głowy brzmiał głos „kup test, kup test, kup test” i wiecie co! Kupiłabym, ale! Stałam w kolejce i trafiła mi się farmaceutka, która chyba dobrze mnie już kojarzy, bo co miesiąc jakoś tak się trafia, ze u niej kupuje testy, a raz nawet powiedziała mi, ze niestety testów brakło;). Wiec ze wstydu nie kupiłam:) Hahaha:) Boze trzymaj mnie dzisiaj z daleka od Rossmanna i aptek.
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Lady_Dior wrote:Chyba normalna ta beta-optymalna.16dpo 845 i 18dpo 2040.Dodam,że fazę lutealną mam 12dni.
Niby beta fajna ale wiadomo,że w ciąży na każdym etapie może się coś złego wydarzyć i dlatego beta dla mnie to żaden wyznacznik zdrowej ciąży. -
Hej dziewczyny, pozostały mi po staraniach 6 sztuk conceive plus, inofem ok 100saszetek oraz ovarin 45 tabletek. Ogólnie nie wiem czego to zasługa, ale zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań i już nie było mi to potrzebne. Obecnie jestem w 31tc. Jeśli któraś jest chętna to odsprzedam zestaw bądź osobno. Dodam, że używałam na przemian inofem i ovarin ok. 2 miesiące wcześniej zanim zaczęliśmy się starać. Jeśli któraś jest chętna to zapraszam. Email [email protected]
Pozdrawiam i życzę powodzenia -
nick nieaktualnyRudaAnna wrote:Tez mi się wydaje ze długo zacznę 19cykl a najgorsze Że wyniki wszystkie ok i doktorek nie umie podać powodu co jest grane ze tyle się nie udaje wrr ja od lutego jeżdżę do kliniki leczenia niepłodności.. chyba jeszcze jedna stymulacja a potem inseminacja może to pomoże sama nie wiem straciłam nadzieje..
Kurcze to faktycznie, widzę że nie byle jaki gin tylko klinika, ech, trzymam kciuki, kiedyś musi się udać! -
makalotia wrote:Ja w 4t6d miałam bete 1215 i też widać było pęcherzyk. I teraz się zastanawiam czy w takim razie jak będę na wizycie na moje oko 7t1d to czy będzie widać serduszko. Patrząc na Twoją betę to ja jestem z 3-4 dni do tyłu i możliwe , że to będzie dopiero 6t4lub 5 d.
Wszystko zależy od tego kiedy była owu i kiedy zagnieżdżenie U niektórych dziewczyn serduszko może być uwidocznione w 6t2d a niektóre mogą je zobaczyć w 7tyg.także luzik Myślę,że zobaczysz wtedy serduszko
xgirl i co nie dzwonili jeszcze?