Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Magda-mbc jak u Ciebie z objawami?
Dziewczyny z 2kreskami dajcie znać jak u Was objawy? Ja póki co robię te zastrzyki-jest nawet ok.Biorę acard,luteinę.
Agagusia no opcję są 2 moim zdaniem.Albo to mega wczesna ciąża albo biochemiczna.Dopiero druga beta Ci coś rozjaśni.Niektore testy są tak czułe,że jakimś cudem wylapują niskie bety.
xgirl to prawdziwa dzidziusiowa kreseczka Gratuluję
Nikodemka mam nadzieję że się u Ciebie nie rozkręciło -trzymam kciuki.24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Majaaa wrote:Dziewczyny już znacznym fisiowac. Poszłam do apteki, niby po pastylki do ssania, niby popatrzeć, a z tylu głowy brzmiał głos „kup test, kup test, kup test” i wiecie co! Kupiłabym, ale! Stałam w kolejce i trafiła mi się farmaceutka, która chyba dobrze mnie już kojarzy, bo co miesiąc jakoś tak się trafia, ze u niej kupuje testy, a raz nawet powiedziała mi, ze niestety testów brakło;). Wiec ze wstydu nie kupiłam:) Hahaha:) Boze trzymaj mnie dzisiaj z daleka od Rossmanna i aptek.
Ja też celowo trzymałam się z dala od apteki i Rossmana, ale zapomniałam, że jest jeszcze labolatorium Tak więc przechodząc dziś obok spontanicznie wstąpiłam pobrać krew na betęMajaaa, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Ja też celowo trzymałam się z dala od apteki i Rossmana, ale zapomniałam, że jest jeszcze labolatorium Tak więc przechodząc dziś obok spontanicznie wstąpiłam pobrać krew na betę
Hahaha jak spontanicznie, to się nie liczy;) co innego celowo;) także nie musisz mieć wyrzutów sumienia
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
W pt beta 40, dzis 210
Nona, Casjopea, przedszkolanka:), AktywnaPrzyszłaMama1991, speakyourmind93, Magda - mbc, Agagusia, Słoneczko12, Arienkas83, OlivkowaMama, rosamare, Anhydra, moyeu, XxMoniaXx, _Hania, Ola454, Lady_Dior, kark lubią tę wiadomość
-
Czy jest ciąża, w której test może wychodzić negatywny mimo ciąży? W pozamacicznej?
Nona, ja o wszystkim mojego informuje. Nie umiem jakoś trzymać tego w sobie.Nona lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny
-
Xgirl super
Nona ja w sumie nie miałam jeszcze okazji. Ale dlatego robię w terminie @ bo albo jest albo ciąza.
Koktajlowa tego co wiem to w pozamacicznej testy wychodza .
A mi dzisiaj jakoś dziwnie.. w brzuchu jezdzi,posiłki nie wchodza (a uwielbiam jesc!). Nawet słuz byl kremowy..koktajlowa lubi tę wiadomość
-
Xgirl, cudowna wiadomosc!
A ja wrocilam do Alabu, babeczki miłe, mowia ze o pomyłce nie ma mowy, ale na podstawie tego wyniki 5,7 mowia ze ciaza jest raczej. Pożaliłam sie ze nie wiem co z duphastonem robic i odesłały mnie na izbę przyjęć ginekologiczna - lub jest w szpitalu. Siedze i czekam, powiem co i jak i niech decyduje czy mi betę powtarzają, czy jak i co z lekami. Ciekawe tylko ile to potrwa, Ok 16 musze dzieci z pkola odebrac i na 17:30 na trening znow jechac ze starszym.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
witam kobitki. mam nadzieje ze weekend milo spedzilyscie ja bylam na wyjezdzie z rodzinka:). swieza I pelna energi wrocilam. dzis o dziwo pokusilo mnie zeby zrobic test owulacyjny bo mam niemozliwa chcice od wczoraj tak bardzo tylko mam pare dni przed dniami plodnymi. no I sie nie pomylilam. wyszedl pozytywny. a tu dopiero 10 dzien cyklu.
Nona lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
przedszkolanka:) wrote:Monia,Nona jeszcze nie ma @ wiec wiecie
Ruda Anna buuu
Co do zalozycielek firm to znam to..teraz mam nawał a jak popracuje to zdycham dobrze,ze ten zus znosza bo ciezko na duzym (ja jeszcze na malym).
A te ciezarne ponawiam i zapraszam na fb Topominki![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ale beznadzieja, lekarz mnie wziął na fotel i usg i powiedział... ze on ciazy nie widzi. No ciekawe co miałby zobaczyc w 4 tygodniu! A betę mam powtórzyć...za tydzien! Buhaha, duphaston podobno moge sobie brac, najwyzej za tydzien odstawię.
No żarty jakies. Endometrium grube, misę wskazywać na zbliżająca die miesiączkę albo na ciąże.
Ok, jutro sikaniec i betę powtarzam, zobaczymy w ktora strone ta piątka poszła.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm