Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:To zrób dzisiaj, będziesz wiedziała czy drgnęła w dobrą stronę. Wiem, że łatwo się mówi, ale bądź dobrej myśli. Tym bardziej, że kreseczka była od razu
Ja uważam, że to jest bez sensu, tylko niepotrzebny stres. Lepiej poczekać do jutra i mieć 100%pewności i tak się nic nie zrobi i tak.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
U mnie dziś chyba biel, bo przy sztucznym świetle niewiele widać.
W nocy obudziłam się z bólem brzucha, myślałam, że to okres się zaczyna a tu do tej pory nic. Juz nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Złapałam doła..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Cześć przedszkolanko podziwiam, ja już bym testowała. Nienawidzę żyć w nieświadomości i nadziei. Weszłam w ten najgorszy okres, czyli trzy dni do testowania:) po huraganie gości w weekend, dzis już spokój i myśli znów nakierowane na szukanie objawow i walka z sama sobą by nie testować...choć u mnie jeszcze bardzo wczesnie, byle wytrzymac do 10 dpo...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Rozumiem.
A ty dzwonisz do niego czy do jakies rejestracji ?
Mysle, ze jesli jest taki fajny jak pisalas wczesniej to zrozumie i przyjmie Cie cgociaz na poczatek/ koniec dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 08:05
-
przedszkolanka:) wrote:Hej
Ja się calą noc budzilam..bulgało mi i jezdziło w brzuchu /podbrzuszu.. nie jadłam nic takiego,lekką kolacje tylko tempka uparcie stała. 12dpo.
Mocno trzymam kciuki! To musi byc ciazaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agagusia ja również uważam,beta dziś nie ma sensu,bo i tak jutro byś musiała iść znowu by sprawdzić jak przyrasta.No chyba,że lubisz się tyle razy niepotrzebnie kłuć Mi przy biochemicznej taki cień cienia wyszedł A na drugi dzień mialam betę 16 potem po dwóch dniach 19 i wiedziałam,że muszę czekać na okres,który przyszedł w 36dc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7988fc534b4d.jpg
to mój test z 13dpo a 14dpo beta 16.U Ciebie jeszcze nie wiadomo co to dokładnie,bo nie wiesz ile dpo jesteś ale jutro wszystko się wyjaśni.Trzymam kciuki-może akurat będzie dobrze